Goede uitleg en snelle service

Goede uitleg en snelle service

Snel en precies goed volgens opgave geleverd

Hartstikke tevreden.

Uitmuntend verpakt.

Maar helaas toch nog gelekt.

Fijn en snelle levering ook al waren het drukke kerst tijden voor de bezorgers.

Fles was niet goed dicht waterglas gedeeltelijk eruit

Fles was niet goed dicht waterglas gedeeltelijk eruit, plastic zak er omheen gedaan en zo verzonden niet netjes en geen aanbeveling

De bestelling was snel geleverd

Was ook goed ingepakt maar met het vullen is vermoedelijk iets niet goed gegaan. De 5 liter waterglas was in een 10 liter can gedaan in een plastic zak, maar vermoedelijk is er met het vullen iets niet goed gegaan wand er zat veel waterglas los in de zak zodat ik de zak met can in de gootsteen los heb gemaakt en gelijk af heb gespoeld maar ondanks voorzicht heb gedaan is er toch nog op mijn vest gekomen waar ik geen erg in heb gehad de plek opgedroogd voor dat ik het zag. Geprobeerd om het met water schoon te maken maar dat ging niet. In het water gezet en toen in de was, maar het is toch een lichtere plek over gebleven in het vest, hoe gaan we dit oplossen. Na de melding is de schade op een nette snelle wijze opgelost door een nieuwe kan toe te sturen. Waar voor hartelijk dank.

Makkelijk bestellen en voldoende info

Een geen gedoe site met ruime informatie over het product en de werkwijze daarmee, na de bestelling snel geleverd.

prima en snel

prima en snel

Goede service, snel geleverd.

Besteld en naar wens volgende dag geleverd

GOED

KON NIET SNELLER

eenvoudig besteld, snel geleverd.

Volgende dag in huis in kindveilige fles. Geen complexe bestelling maar tevreden over afhandeling.

Prima volgens afspraak

Prima volgens afspraak

Klasse alles hoe de site aan gaf

Snelle service, goed product.

SNEL EN GOED

Gewoon heel goed!

minder prettig

Ik heb twee keer gebeld om een advies te krijgen over gevelimpregneer. Ik heb dat jaar geleden bij jullie gekocht en gebruikt. Ik herinnerde me dat mij toen verteld was dat niet een tweede keer dat produkt op waterbasis zou kunnen gebruiken, en wil weten wat ik nu zou moeten gebruiken. Het betreffende huis staat in Italië, en ik zou het produkt dit weekend mee kunnen geven met vrienden. De eerste keer dat ik belde was om 16.45 het kantoor gesloten. De tweede keer was het te druk. Omdat ik zelf veel niet thuis was wilde ik niet terug gebeld worden. Ik heb diezelfde dag een ander bedrijf gebeld voor info. Het middel is de volgende dag bezorgd en staat al bij onze vrienden in de auto. De telefoniste was overigens beide keren heel vriendelijk!

Goed verzorgd, betrouwbaar, snelle levering

snel en goede service

het is een echte aanrader om daar te bestellen

Snelle levering.

Snelle en correcte levering. Aan te bevelen.

super

uitstekende service zeker vaker bestellen

Slechte communicatie rondom levertijd

Bestelling moeten annuleren. Ondanks dat na meerdere telefonische overleggen voorafgaande aan de bestelling duidelijk was dat het dringend was werd de ‘ volgende dag’ levertijd niet waar gemaakt. Sterker nog, na 5 dagen was het pakket nog niet ontvangen door bezorgdienst. Geen communicatie hierover, geen antwoord op emails.

geen enkel commentaar

Snelle levering duidelijke site