Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten getuigen van een hoge tevredenheid over snelle levering en de betrouwbaarheid van de service. Coatings en gerelateerde producten worden geprezen om kwaliteit en duidelijke instructies. Een paar opmerkingen noemen incidentele leveringsproblemen, maar de algehele ervaring blijft positief. Klanten vertrouwen op het merk voor toekomstige aankopen.
Super webshop
7 July 2026
Gery
Herentals
TheCoatingshop.nl heeft zijn werk prima gedaan! PostNL heeft daarentegen de bezorgdag 3x veranderd en heb ik dus 3 middagen voor Jan..... thuis zitten wachten en moest het pakket na 4 dagen zelf afhalen bij een PostNL-afhaal-lokatie. Ik wil theCoatingshop best aanbevelen maar zeker geen PostNL!!
3 July 2026
Hans
Eindhoven
Beste Hans,
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het ongemak.
Uw pakket heeft op dag van bestelling ons magazijn verlaten, het lijkt erop dat uw pakket onderweg met de vervoerder vertraging heeft opgelopen. Daarnaast is het niet gelukt om uw pakket op het adres af te leveren. Uw pakket is bij een PostNL-punt gebracht, daar heeft u het pakket opgehaald.
Wij wensen u veel succes met uw klus.
Met vriendelijke groet,
Team theCoatingShop.nl
Bestelde verf heel vlug gekregen en in perfekte staat. Goed verpakt.
3 July 2026
Ronny
Oudenaarde
Top service snelle levering
29 June 2026
Yves
Sint Niklaas
Na een telefoontje waar ik uitstekend geholpen ben. Heeft men alles besproken en voorgesteld nogmaals ook op e-mail bevestiging met duidelijke verwijzing naar de voorgestelde product combinatie. Een voorbeeld voor andere webshops.
15 June 2026
Coos
Zoetermeer
Duidelijke uitleg , advies en hulp bij het maken van de bestelling. De levering van de goederen gebeurde zoals afgesproken en was zeer verzorgd ingepakt. Geen lange wachttijden als je nadien nog eens contact op neemt met de firma.
2 June 2026
Michel
Sint Truden België
Mooi assortiment met duidelijke omschrijving en correcte levering
2 June 2026
Fred
Nieuw Vennep
S avonds om 20 uur bestelt en de volgende dag in huis. Zij maken hun belofte waar! Echt fijn want het was droog en ik had ineens tijd om een grote schilderklus te doen ( kunstof kozijnen met holtbar kunstofkozijnen coating. ) Duidelijk aanbod op website.
31 May 2026
Francisca
Hilversum
Heb de verf al een aantal keren gebruikt en kan niet anders zeggen dat het geweldig is
28 May 2026
Piet
Creil
Kwaliteit in service, product, levering en advies. Dus een erg goede prijs/,kwaliteit verhouding in alle opzichten.
27 May 2026
Leo
Apeldoorn
Of de verf goed is weten wij pas over een paar jaar, maar de verfblikken worden goed beveiligd geleverd. speciale deksel klemmetjes zodat het verfblik tijdens transport niet open kant gaan. goed verpakt in een doos met stootkussens en de blikken werden in plasticzakken geleverd.
24 May 2026
Albert
Apeldoorn
Vandaag gebeld met coating shop. Gesproken met Bas, zeer rustig en duidelijke uitleg voor mijn producten. Super advies.
22 May 2026
William
Son en Breugel
Snelle levering.
20 May 2026
wilma
Nb
Een dag later in huis echt ontzettend snel ontvangen
18 May 2026
Marcel
Helden
Ik had een probleem met de onderlaag heb toen alles opnieuw moeten doen. Maar caotingshop was coulant en gaf me korting op de nieuwe bestelling. Super dank jullie wel.
14 May 2026
Connie
Maastricht
Ben zeer tevreden over de snelle leveringen.
10 May 2026
Jos
Antwerpen
Besteld en andere dag gebracht. Top
27 April 2026
R
Westdorpe
Goede voorlichting en snelle service !!
27 April 2026
Rein
APELDOORN
Vlotte levering
15 April 2026
Cg
Uithuizen
Het is super verf ook omdat beton verf gewoon op hout kan en een mooi resultaat heeft
29 March 2026
Piet
Creil
Gebruik al paar jaar de vloer topcoating (met en zonder antislip). Prijs en kwaliteit vullen elkaar perfect aan. Deze keer probleempje gehad met levering, waar PostNl aan de basis lag. Werd na mail aan TheCoatingshop direct bekeken en opgelost. Iedereen die online bestelt komt wel eens in deze situatie en weet dat contact met veel webshops geen evidentie is. Hier dus wel. Dikke 10.
28 March 2026
jorgen
Brugge
Goede site waar ik snel de benodigde verf gevonden had en snel kon afrekenen. Prima adviesen ten aanzien van benodigde rollers/kwasten
27 March 2026
Ronald
Muiden
Super service en goede producten. Personeel dat met je meedenkt en goede informatie kan geven over de producten. Snelle levering!
25 March 2026
Karin
Hengelo
Besteld … betaald en volgende dag geleverd ! Top producten met uitgebreide handleidingen.
23 March 2026
Evert