prima service en snelle levering. De verf moeten we nog testen.

prima service en snelle levering. De verf moeten we nog testen.

Goede behandeling, snelle bezorging en uitstekend product.

Fijn product om mee te werken

Product doet niet wat ie moet doen

Holdbar Kelderafdichting gekocht maar helaas is het resultaat teleurstellend. Onze kelder is bij hoge grondwaterstand vochtig en soms staat er water in. Vooraf gevraagd: moet de kelder droog zijn? Zou niet nodig zijn, dus product gebruikt. Uiteraard stond er geen water in maar de muren waren vel vochtig. Vooraf schoon gemaakt met Ruwol suface cleaner. Maar het resultaat valt erg tegen. De kelder lekt nog steeds en het is totaal onduidelijk waar het water vandaan komt. Uit de vloer, uit de muur, Joost mag het weten, maar kijk ik na 24 uur, dan staan er steeds kleine weer plasjes in. Dus afwerken met een mooie coating, nee dat heeft gen zin zo, dus het werkt niet

Netjes en snel

Bestelling is netjes en snel afgeleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling

Snel bezorgd en netjes verpakt

Alles binnen 2 dagen binnen en erg netjes en veilig verpakt. Heb het nog niet gebruikt maar de start is al top.

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering.

Goede producten zeer goed verzonden

Snel en gemakkelijke website Zeer goed verzonden geen gedoe met breuk door zeer goede bescherming

top!

Mijn product hadden ze helaas niet op voorraad maar heel netjes een mail erover gekregen en een aanbod voor een (duurder) alternatief waarbij zij het verschil op zich namen. Dit is een mooi voorbeeld van goede service. Tevens snelle levering. Blij mee.

Slecht product slechte service

Badkamercoating gekocht en uitermate zorgvuldig aangebracht. Al na een maand laat de coating op verschillende plekken los. Na contact met de klantenservice meer dan 13 vragen moeten beantwoorden over hoe ik de coating heb aangebracht en nul tegemoetkoming. Kortom slecht product slechte service.

Supersnelle levering

's Avonds vloercoating besteld, volgende dag al geleverd en heel degelijk ingepakt met verpakkingsmateriaal.

Goed product

Goed verwerkbaar maar moet nog goed drogen en hoop dat het waterdicht is voor het douche gedeelte van de badkamer.

Knap product, top service!

Knap product, top service, erg goed en duidelijk advies.

zeer professioneel en snelle service & levering. PROFICIAT.

zeer professioneel en snelle service & levering. PROFICIAT.

Perfect advies, keurige, snelle service.

Ik was op zoek naar een vloercoating. Gebeld met jullie en perfect advies ontvangen aan de telefoon en binnen een halve dag via mail netjes uitgeschreven inclusief bestel links. Helemaal top!

Fijn overleg aan de telefoon en alles snel en makkelijk besteld en opgehaald.

Eenvoudig te bestellen

Zeer snel geleverd.

Uitgebreide informatie op mijn vragen. Bestelling snel binnen.

Gewoon goed

heel goed zeer snelle levering

Snelle levering, prima verf

Prachtig resultaat. Stemt overeen met wat wordt omschreven op de website.

materiaal ok

het materiaal is goed. alleen leveren bij de buren en niet te hoeven tekenen is niet goed

Bijna helemaal goed. Alleen jammer dat PostNL op steeds meer dagen de bezorging overslaat

Toezeggingen worden stipt uitgevoerd

Mijn bestelling is zeer snel geleverd, in de juiste kleur (helaas niet altijd vanzelfsprekend met verf). De bestelde betonverf dekt zeer goed, over de slijtvastheid kon ik nu nog niets zeggen.

Snelle levering als het voorradig is

goed advies

super snel geleverd en netjes geholpen

Overzichtelijke website, snelle levering

Arnsbergstraat 9 C1