Eenvoudig te bestellen

Zeer snel geleverd.

Uitgebreide informatie op mijn vragen. Bestelling snel binnen.

Gewoon goed

heel goed zeer snelle levering

Snelle levering, prima verf

Prachtig resultaat. Stemt overeen met wat wordt omschreven op de website.

materiaal ok

het materiaal is goed. alleen leveren bij de buren en niet te hoeven tekenen is niet goed

Bijna helemaal goed. Alleen jammer dat PostNL op steeds meer dagen de bezorging overslaat

Toezeggingen worden stipt uitgevoerd

Mijn bestelling is zeer snel geleverd, in de juiste kleur (helaas niet altijd vanzelfsprekend met verf). De bestelde betonverf dekt zeer goed, over de slijtvastheid kon ik nu nog niets zeggen.

Snelle levering als het voorradig is

goed advies

super snel geleverd en netjes geholpen

Overzichtelijke website, snelle levering

Vlotte levering

Snel bestellen en aan de slag

Goede snelle afhandeling

Overzichtelijke site geeft ook aan welke spullen en accessoires je nog meer nodig heb Goede klantenservice met direct persoonlijk kontakt

Snelle en correcte levering

Doe zo verder. Top

snelle levering, duidelijke website

snelle levering, duidelijke website

Advies via mail gevraagd en binnen 1 dag kundig antwoord, top!

Na advies product besteld en binnen 24 uur in huis!

Keurige levering en een heel goed product!!

Kan snel leveren en ik had niet de juiste kleur besteld, dan kon ik de volgende dag meteen een afspraak maken voor het afhalen van de juiste coating. Is een goed product en heel makkelijk te verwerken!! Let op handschoenen aan doen je krijgt de coating niet meer van je handen!!

Bestelde muurcoating binnen twee dagen geleverd. Compleet en correct.

Helpzaam

Vraag omtrent coaten werd snel beantwoord, met aanvullende links naar de juiste producten.

Veel kleuren en en snelle verzending

Goede instructievideo & snelle levering

De instructievideo voor het voorbereiden en aanbrengen van de Holdbar primer en vloercoatings zijn top en zeer bruikbaar. Ook is het product zeer snel geleverd. Zondag besteld en maandag al in huis. Kon gelijk beginnen met de vloer van de berging schilderen.

Simpel om te bestellen

Erg tevreden.

Erg tevreden met de zending. Ook degelijk verpakt/verzonden met bescherming voor het artikel. En gelukkig met Post NL (!)

Perfecte communicatie

Communicatie zeer vlot verlopen en goed overzicht van de producten

Snel en duidelijk!

geleverd op 1 dag! geadviseerd via mail, snel en duidelijk! duidelijke instructies!

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer