Kleur gemengde verf kwam totaal niet overeen met website 'kleurkaart'

Wij hebben betonverf laten mengen. Helaas kwam de kleur van de gemengde verf totaal niet overeen met de website ' kleurkaart'. Initieel leek het erop dat het goed onderzocht werd en we er wel uit zouden komen. Maar recentelijk (en dat duurde al best een poos) was de iteressante uitkomst van hun onderzoek dat de juiste kleur gemengd en geleverd was. Dit is opmerkelijk omdat onze eigen navraag bij een andere verfspecialist resulteerde in een andere conclusie m.b.t. de kleur in de pot. Inmiddels hebben we naar tevredenheid nieuwe verf laten mengen elders. Het is dus de eerste en direct onze laatste bestelling hier geweest. Het is mij volstrekt onduidelijk wat hier gebeurd is en hopelijk is dit een zeldzaamheid, maar ik wil een ieder toch waarschuwen d.m.v. deze review.

perfect

Kan niet het product beoordelen want dat heb ik nog niet gebruikt ( regen) maar hoe het is verpakt en de snelle levering is erg fijn.

heel snelle service een echte aanrader

prima service en snelle levering van uitstekend produkt

Keurig geregeld ,komen zeker terug om een bestelling te plaatsen.

Bestelde donkergrijs betonverf,

Bestelde donker grijze beton verf, stond ook op de bon, maar er zat gewoon lichtgrijs in de bus. Dus tegenvaller en moest ergens anders op zoek naar donkergrijs.

Een absolute aanrader, voor iedereen die betonverf nodig heeft.

ik ben dik tevreden over de snelle levering,en een pluspunt voor het verpakken v/d verf!!!keurig netjes. met vriendelijke groet Rene Voogt.

Top geregeld

s'Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Het blik was voorzien van metalen borgclips tegen lekkage (mooie uitvinding). Kleur zoals besteld. Verf verwerkt perfect.

Goede verf snelle levering

Goede verf voor een nette prijs en zeer snel geleverd uitermate stevig verpakt

Snelle levering goed verpakt .

Afspraak is afspraak

Goed product en snelle levering!

Makkelijk te bestellen en prompte levering

Via internet gevonden en prima geholpen

Voorlopig goed.

Tot nu toe positief. Strijkt wel niet zo uit en in het begin heel kleine blaasjes te zien. Na een paar keer met de borstel over de blaasjes te wrijven , verdwijnen ze. Bij de tweede laag geen blaasjes te zien. Vlotte levering en zeer goed verpakt. Zal eigenlijk maar een correct oordeel kunnen geven na een winter en allerlei weersomstandigheden. Groetjes en bedankt.

Correcte afhandeling van mijn order, zeker een aanrader.

Na het ontvangen had ik een probleempje en hiervoor is direct een gepaste oplossing voorgesteld. Alvast bedankt.

prima ga ik niet voor nr gamma

snel en perfect verpakt het juiste product geleverd

Order snel geleverd, juiste kleur en stevig verpakt.

Zeer snelle levering

Dit bedrijf zend zeer snel de bestelling op

Superverf super snelle levering

Hele fijne verf. Dit is een bedrijf die 'vandaag gekocht, de volgende dag in huis' ook echt waarmaakt!!

Snelle en prima service

Goede en snelle service

Uitstekend!

Snelle levering en de verf dekt super goed. Heel content tot hiertoe.

Goed verpakt. Snelle levering.

Lekker snel mijn verf geleverd

Snelle levering en prima keuze in producten

prima verf en goede service

Lijkt prima verf. Natuurlijk even afwachten het zich houdt na een jaar.

Snel besteld snel in huis snel geverfd Goed product met fijne service

Vriendelijke bediening

Bij de eerste keer liep het goed fout pakketje werd door post.nl vernietigd zelf drie keer moeten bellen om te weten wat er fout ging jullie zouden terug bellen maar geen telefoon terug opnieuw gebeld de dag nadien en toen kwam er actie jullie beloofde nieuwe zending en jahoor de dag nadien keurig geleverd eind goed al goed toch heeft dit een week geduurd ik begrijp wel het weekend er tussen maar toch

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer