Snelle levering, achteraf betalen mogelijk.

prima volgens afspraak geleverd, en dit is/was zeer belangrijk

Vlotte en snelle levering. Prima kwaliteit. Blij dat ik voor Betonverf gekozen heb.

Prima verf

Neemt Helaas meer Verf de m2 dan op de verpakking staat

Snelle levering Snel antwoord per mail en ook nog teruggebeld. Voor herhaling vatbaar

Super snel en ook nog advies

Heel snel bezorgd en goede kwaliteit

Snel geleverd.

Uitstekende verf, dekt voortreffelijk (Ruwol van Sikkens) zeer tevreden klant.

Perfect verzorgd

Bestelling op ral kleur, gemakkelijk en daarna snel en goed bezorgd.

Zeeeer snelle service!!!

De bestelling werd vrijdag gedaan en werd reeds op zaterdag geleverd. Da's wel supersnel, niet?

Uitstekend bedrijf!

Uiterst snelle en correcte levering. Ik ben tevreden!

Fantastisch.

De goed ingepakte zending was er de volgende middag al. Super!

Vlot en correct

Zeer vlotte en correcte service! Zou er zo opnieuw bestellen

Uutstekend

Goed productinformatie en snelle levering.

super ervaring

Heel veel keuze aan betonverf en heel snelle levering.

Super verf en super service

Verf is kwalitatief goed. Buiten maar ook voor binnen, bijvoorbeeld keuken en kelder goed te gebruiken. Niet alleen voor steen maar kan ook op hout. Universeel dus. Mooie afwerking op dit moment op bakstenen muren.

Correcte en snelle afhandeling

Heb de betonverf nog niet gebruikt maar vond de levering heel goed! Netjes en goed verpakt!!

Mijn ervaring in het algemeen is zeer positief. Ook correcte en snelle levering door post nl. Dit zal dan ook bij lange na zeker niet mijn laatste bestelling geweest zijn. Kleine foutjes gebeuren overal, in dit geval een verfmixer waarvan een vleugeltje is afgebroken waarschijnlijk door het drukkende gewicht van een 10 L emmer muurverf waar hij erbij in een doos zat . Voor €2,76 ga ik niet moeilijk doen en laat het gewoon aan jullie over. Dus ja, verre van ontevreden. Mvg Antoine

voldoet aan de verwachtingen

levering snel en perfect verlopen, het product voldoet aan de verwachtingen heel tevreden over het resultaat.

Echt top

Professioneel en snel

Omdat ik nogal wat vragen had over het gebruik hadden we contact via de email. Ik kreeg telkens weer heel snel antwoord. Top!

snelle en vakkundige adviezen en service

goed advies en snelle levering Kwaliteitsproduct en prima service.

Prima afhandeling

Zoals gewoonlijk bestelling snel thuis.

Duidelijke site, goed geprijsd, snel geleverd, goed product.

Super omschrijft volledig wat je krijgt

Gemakkelijk te plaatsen en mooi resultaat

Topproduct / Zeer snelle en goed verzorgde levering

Een pot betonverf van 5 liter en eentje an 0,75 liter besteld. Supersnel geleverd. En enorm veilig verpakt. De deksels extra verstevigd, verpakkingsmateriaal dat zich netjes tussen de potten aanpast aan de vorm. Knap werk ! En de verf op zich is ook enorm leuk om mee te werken. Doet exact wat men erover schrijft op hun website. Ik heb al meer met betonverf gewerkt, maar deze is echt wel top. Ik kan alleen maar tevreden zijn over het product én de service.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer