Prima verf en op tijd geleverd

Prima verf en op tijd geleverd

Jammer van de levertijd

Levering primA Levertijd niet in lijn met wat men aangeeft op de site

Kennis van zaken en snelle levering

Uitstekend.

Ik heb al veel merken gebruikt van verf, maar deze voldoet aan alle eisen, zeker weten en vooral een snelle service.

Heel gemakkelijke gebruiksvriendelijk betonverf

Fantastische vloerverf met een prachtige uitstraling. Even de vloer in de voorstrijk gezet en twee keer de vloer in de verf en klaar.

Goede producten en correcte afhandeling en levering

Goede producten en correcte afhandeling en levering

vlekkenloos

alles verliep zoals het moest, goeie levering, correcte levering, kwaliteit en prijscorrect

Snelle levering, goede producten

Groot aanbod, snelle levering en goede kwaliteit!

snel en goed

prima. 's avonds besteld en de volgende dag geleverd. Top.

Gewoon zo als het hoort te gaan,niks aan toe tevoegen.

Duidelijk website,makkelijk bestellen,makkelijk betalen en snel in huis.Goed ingepakt.`Aanrader ,volgende keer weer !!

Kleur valt tegen

Oplossing die geboden werd is pover.

Super snelle levering

Binnen 20 uur bestelling binnen. Voordelig geprijsd

prima gelopen snelle levering!!!

Prima gelopen snelle levering

snelle en correcte levering

eerste keer hier iets besteld, maar alles netjes en snel geleverd en niet duur

niet goed

Staat advertentie voor 24 uur besteld volgende dag thuis maar ze hebben wel voor 24 uur besteld en de twee dagen later heb ik nog niet ontvangen dan moet ik klantenservice gebeld pas maar heb ik die verf opgestuurd Dat vind ik niet netjes

Geweldig, super!

Zeer snelle en correcte levering!

Twijfel achtig

Ik heb alles besteld om mijn keukenvoer te schilderen, zelf een ervaren schilder. Maar de verf vloeide niet uit??? Raar zei de schilder. Dus sinaasappel effect, ik balen. Want wilde hem glad hebben. Een wellis niet spel, schilder vertelde, ja ligt aan de verf, was te stroperig, voor mij een vraagteken?? Ik met jullie gebeld, na 2 dagen terug gebeld en de medewerker vertelde. Ja dan is de verf te dik opgezet, ik met dat verhaal weer naar de schilder, die zegt. Ik rol elke dag muren en vloeren sus rollen kan ik wel. Kort, ik weet het niet. En wil ook verder niemand de schuld af zo geven, want ik weet het niet. Met vriendelijke groet, Wim

Prima ervaring

Voor een bijzonder projectje hadden wij op korte termijn betonverf nodig. En dan is dit het adres waar je moet zijn. De keuze is reuze. De website lekker overzichtelijk en levering al best snel. Goede ervaring!

goede service

hartelijk bedankt voor de correcte verzending en snelle service

heel goed

Nog geen ervaring met de producten zelf maar snelle levering en alles uitstekend verpakt.

Correcte

Alles verliep vlot

Uitstekend product

Makkelijk te verwerken, goede hechting en mooi eindresultaat

Verkeerde verf

De is vergeten te mixen heb licht grijs besteld en basis wit gekregen

Snel en betrouwbaar.

Heb de verf nog niet gebruikt maar ken het merk dus zal wel goed zijn. Bedrijf was snel met leveren factuur duidelijk. Dus erg professioneel zoals je mag verwachten.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer