Geweldig, super!

Zeer snelle en correcte levering!

Twijfel achtig

Ik heb alles besteld om mijn keukenvoer te schilderen, zelf een ervaren schilder. Maar de verf vloeide niet uit??? Raar zei de schilder. Dus sinaasappel effect, ik balen. Want wilde hem glad hebben. Een wellis niet spel, schilder vertelde, ja ligt aan de verf, was te stroperig, voor mij een vraagteken?? Ik met jullie gebeld, na 2 dagen terug gebeld en de medewerker vertelde. Ja dan is de verf te dik opgezet, ik met dat verhaal weer naar de schilder, die zegt. Ik rol elke dag muren en vloeren sus rollen kan ik wel. Kort, ik weet het niet. En wil ook verder niemand de schuld af zo geven, want ik weet het niet. Met vriendelijke groet, Wim

Prima ervaring

Voor een bijzonder projectje hadden wij op korte termijn betonverf nodig. En dan is dit het adres waar je moet zijn. De keuze is reuze. De website lekker overzichtelijk en levering al best snel. Goede ervaring!

goede service

hartelijk bedankt voor de correcte verzending en snelle service

heel goed

Nog geen ervaring met de producten zelf maar snelle levering en alles uitstekend verpakt.

Correcte

Alles verliep vlot

Uitstekend product

Makkelijk te verwerken, goede hechting en mooi eindresultaat

Verkeerde verf

De is vergeten te mixen heb licht grijs besteld en basis wit gekregen

Snel en betrouwbaar.

Heb de verf nog niet gebruikt maar ken het merk dus zal wel goed zijn. Bedrijf was snel met leveren factuur duidelijk. Dus erg professioneel zoals je mag verwachten.

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt. Niet duur.

Geheel volgens afspraak

Duidelijke website en levering geheel volgens afspraak. Over de kwaliteit van de verf nog geen mening.

Slechte website

Het belangrijkste eerste stap is de website, En die is niet goed, elke keer liep het vast op de postcode en straatnaam Werd niet herkend, dit euvel had ik bij elke bestelling Gr Ron

Klacht opgelost

Klacht is eindelijk goed opgelost.

Het juiste product mooi op tijd geleverd.

Voor de eerste keer besteld omdat ik in de bouwmarkt het juiste product niet snel kon krijgen. Nabestelling de volgende werkdag, zoals beloofd geleverd.

super

mooie website makkelijk te vinden. sne in huis. top

Prima.

Snel geleverd en goed verpakt. Verf van goede kwaliteit.

Overzichtelijk bestellen en snelle levering.

Snelle adm. Snelle levering.

We zijn een schoolplein aan het opknappen en nergens was meer betonverf in verschillende kleuren te koop. Toen maar online. Wat fijn dat ik de verf kon bestellen! We kunnen nu weer verder, dankzij deze goede service.

perfect resultaat bereikt buiten

alle oude betontegels geschilderd met betonverf ziet er oerfect uit en was gemakkelijk aan te brengen

snel en kwalitatief goed

volgens verwachting. prima

Duidelijke site! Volgens afspraak geleverd!

Snel, zeer snel, uitstekend verpakt.

Prima, snelle levering

Niets op aan te merken