Verf is nog niet

Verf is nog niet geleverd, op mijn vraag wanneer deze wordt geleverd nog geen reactie mogen ontvangen

Super snelle en perfecte levering

Vrijdagavond besteld en al op zaterdag binnen!

Snelle fijne service

Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ze waren behulpzaam, zelfs toen bleek dat ik niet het juiste product had en het retour wilde doen, was dit geen probleem. Retourkosten bleven achter maar na een mailtje werd het die dag meteen geregeld. Foutje kan gebeuren, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Top gedaan dus! Over het product kan dus helaas niets zeggen, maar ik ben te spreken over de service.

Prima verf en prima service en uitleg op de website

Prima verf en prima service. Terras is geweldig opgeknapt.

Gedaan wat moest en op tijd geleverd

Alles naar wens verlopen.

Goed en snel en netjes

jammer

Voor een klant snel de juiste kleur betonverf nodig. Op de site van betonverfstore staat nu besteld morgen geleverd. Twee blikken besteld met dezelfde kleur. Levering duurde echter 12 dagen ipv 24 uur. Eenmaal geleverd blijkt de kleur niet juist. Lijkt in de verste verte niet op de bestelde kleur. Natuurlijk kan een kleur iets afwijken, maar dit verschil is gigantisch. Beide blikken hebben ook een andere kleur. Ook na zeer intensief roeren en schudden blijkt 1 blik zelfs bijna wit te zijn. Gevolg: na twee weken nog geen resultaat, met een boze eindklant.

heel erg tevreden

op tijd . goed verpakt .goed product .alles in orde

PRIMA

Duidelijke uitleg over gebruik. Goed contact met klantenservice gehad. Hierna snel geleverd.

Hopeloos

Zit nu reeds 8 dagen te wachten op bestelling

Prima kwaliteit en snelle service

Goede verf , prima dekking.

100% GOED......................

alles uitstekend verlopen. aanvraag, betaling, en levering 10 op 10

Supersnel geregeld

Mooi lekdicht verpakt.

Snelle levering, zeer goed product

Helemaal top

Zeer handige website, na bestelling keurig op de hoogte gehouden. Na ontvangst uitgepakt: super netjes verpakt, complimenten.

Goede verf, snel geleverd

Duidelijke weebsite, goede verf en een goed schoonmaakmiddel erbij gekocht. Helemaal perfect!

prima site service

Met de site en de service is niks mis ze versturen de bestelling de volgende dag. Heb meer last van DHL die al dagen beloofd om de producten te leveren maar omdat de bezorger het te zwaar vind word dit elke dag uitgesteld. Elke dag krijg ik bericht dat het tussen 14.00 en 18.00 bezorgd word maar laten het dan staan dus wacht ik elke dag voor niks. Dus als ze nog beter willen worden gooi DHL eruit.

prima en snelle levering, ondanks de corona perikelen...

Vlotte en adequate afhandeling. Snelle verzending.. Goed ingepakt ! Perfect !

top

prima en snelle levering.

volgens bestelling

Op tijd, goed verpakt en levering volgens afspraak

Prima tijdige levering; goed verzorgt

Bestelling werd snel verwerkt; dag erna geleverd

correct en snel

De bestelling via de site was makkelijk en de betaling was correct. Ook de levering ging snel zelfs nav de coronacrisis. De gelverde goederen voldoen aan de bestelling.

Goede producten maar slechte voorraad indicatie

Bestelt terwijl bij ieder product stond “artikel op voorraad”. Achteraf bleek na 2 telefoontjes van mij dat er toch artikelen niet op voorraad waren! Dat hadden jullie mij ook kunnen terugkoppelen. Vanavond zal DHL uitleveren volgens track en trace en dan heb ik 8 dagen gewacht!

geweldig

iets later geleverd dan afgesproken maar dat is nu met de corona tijd met alles. Maar verder alles super wat een super goed product mijn gekochte betonverf echt heel goed spul.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer