Fantastische vloerverf

Ik wou een week afwachten om mijn revieuw te posten omdat de vloerverf een week uitharding nodig heeft. Het was een hele ervaring om onze vloer te verven. Iedereen vond het een raar idee maar ik ben zo blij dat ik er tog voor gegaan ben. Aanbrengen was zeer gemakkelijk. We hebben wel nog heel wat verf over vandaar niet de volle 5 sterren. Maar beter te veel dan te weinig. Hopelijk mogen we er lang geniet van hebben.

Fijn dat het product dat niet op voorraad was geleverd werd in een andere hoeveelheid, zonder extra kosten.

Verf was prima.

De kleur (flexa 1555) was wel een heel stuk lichter dan de kleurenwaaier aangaf.

Snelle levering goede verf

Verf is van goede kwaliteit en voldoet aan opgegeven gebruikt toepassingen.

Snel en goed

Een op maat gemaakte verfkleur besteld en de volgende dag in huis.

Na mail goed

Geen aflevermail gehad op de leverdatum, ook na een mailsturen in de spam gekeken maar ook niets. Had de verf eerder nodig maar helaas moest eerst mailen of het wel geleverd was bij afleverpunt.

Optijd geleverd ,zeer goede verf en niet te duur. Wat wil je nog meer.

Goed, snel geleverd de grondverf

Tevreden met het resultaat.

Het is lastig om een kleur via een website uit te zoeken maar het uiteindelijke resultaat is prima. Gezien de dikte van de verf dekte het in een keer echter konden we maar met 5 liter de helft pakken van de vloer. Gelukkig 2x 5 liter besteld dus was de vloer in een keer klaar met een prima resultaat.

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

BetinVerfStore biedt een ruim assortiment met grote kleur keuze. De levering is zeer snel en via bezorger wordt moment van levering goed gecommuniceerd. De kwaliteit van de producten is goed en voldoet prima aan gekozen kleur.

Alles zoals beloofd

Fijn dat alles loopt zoals beschreven

Heel goed en snelle levering

Top service en top produkt

Prima levering goed product

Het product is snel geleverd en van goede kwaliteit de kleur is iets donkerder dan verwacht echter het ziet er mooi uit ik ben erg blij met het resultaat

zeer positief

super mooie en goeie verf tegen zeer betaakbaar tarief

Goed product snelle service

Laat nog besteld en toch volgende dag in huis. Top geregeld!

Betrouwbaar

Snelle levering.

Snelle levering mooi product

Wat een top verf om te verwerken! Rollers en kwasten die ze erbij verkopen zijn ook super verharen en pluizen niet!! Over de levensduur kan ik natuurlijk nog niks zeggen maar dik tevreden over levering instructies en producten

Super snelle correcte levering. Kwaliteit verf dik in orde. een aanrader

Super snelle correcte levering. Kwaliteit verf dik in orde. een aanrader

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt!👍🏻

niet goed

Mijn ervaring met U beton verf,waar U reclame over maakt,dat het kras en stootvast is, heb ik tot op heden niet ervaren,het ziet op het oog goed uit doch nu in gebruik ?? vr.gr. h.verdonk.

POSITIEF

ZEER GUNSTIGE ERVARING. NIEUWE LEVERANCIER GEVONDEN DIE VOLDOET AAN MIJN KRITISCHE VOORWAARDEN

Prima product.

Prima service Prima prijs prima service

niet goed, verkeerde kleur verf, geel ipv lichtoranje

Ze leggen dan nog de schuld bij de klant, met als antwoord dat de kleuren kunnen afwijken en dat ik dan maar best een fysieke kleurwaaier moet gebruiken.

snel - goede communicatie

snelle levering - goede communicatie!

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer