Pluspunten

Vrijdag besteld, zaterdag om 9 uur in huis. top!

Pluspunten

Snel en netjes verpakt opgestuurd! Goede website!!

Pluspunten

Snelle levering .goede verf

Pluspunten

Snel geleerd en heel zorgvuldig verpakt. Heb de verf nog niet gebruikt maar dat zal best goed zijn.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte service

Pluspunten

Zeer snelle levering tegen een zeer goede prijs. Goede uitleg over het traject van schoonmaken tot afschilderen. En het belangrijkste is natuurlijk de goede kwaliteit van de verf. Makkelijk in het gebruik en goede dekking.

Misschien als tip meegeven dat kleuren die op de vloer gebruikt worden, ook lichter kunnen uitvallen dan op de muur door de lichtval.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige klantenservice medewerkers maar veel tegenstrijdige informatie ontvangen, wat eerder aan de systemen ligt waarmee er gewerkt wordt. Ook 'voor 21.30 besteld, morgen is huis' gaat niet altijd op. De ene keer wel de andere keer niet. Het product dat ik wilde bestellen was niet leverbaar, hiervoor in de plaats wél een passend alternatief gekregen. De service is goed!

Duidelijkere website layout, en opereren vanuit 1 duidelijk bedrijf ipv 4/5 verschillende. (Zo komt het bij mij als klant heel verwarrend over).

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

de levering van het bestelde is correct uitgevoerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, snelle reactie op vragen. direct de spullen geleverd.

De verf was niet goed dicht gemaakt waardoor de 1 verfbus was gaan lekken en een andere was zelfs helemaal leeg gelopen. Flinke teleurstelling. Gewoon niet goed opgelet bij het verzenden. Was niet nodig geweest. Wel direct opgelost door de klanten service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

GOED PRODUCT EN VLUGGE BESTELLING

Pluspunten

Snelle levering en service.

Pluspunten

goede snelle levering

Pluspunten

Super goede beton verf voor op vloer... mooie kleuren .. levering perfect

Pluspunten

ik hebt voor het eerst in mn leven geschilderd. de kwaliteit lijkt perfect. dus tevreden als klant de mee geleverde roerstaafjes waren handig want die had ik niet de track en trace informatie over de status van de bestelling is erg handig

misschien handig om een instruktie voor leken (paiting for dummies) toe te voegen (tips .. let daarop als leek)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Leveringstijd. En vergoeding bij vergissingen. Bij ons 2x te laat geleverd. En niks geen vergoeding gehad.

Pluspunten

Goede verf

Nvt

Pluspunten

Prijs, kwaliteit en snelheid van levering,

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Website was duidelijk, informatief en met duidelijke kleur waaier goed werkend. duidelijk mail contact Snelle levering en goed verpakt

ga zo door!

Nering Bogelweg 123