Pluspunten

De snelle en juiste afhandeling van de bestelde producten. Top!!

Pluspunten

Goede, snelle en persoonlijke service!

Bestellen via de internetpagina werkte onvoldoende

Pluspunten

Pluspunten

Bedrijf en bestelling zeker ok

Pluspunten

Netjes ingepakt en de verf voldeed aan de verwachting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wel snel geleverd

Adverteren met merk A maar dat is nooit leverbaar waardoor je een alternatief moet kiezen. Overigens vallen alle verfsites op door de zelfde layout. Dus weinig te kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kan ik nog niets over zeggen. de levering was correct en op tijd.

de pot verf zag er nogal vies uit. op het deksel zaten allerlei bruine vlekken(koffie?) en de zijkanten waren bedekt met een plastickorrelachtige substantie. al met al nogal viezig. laat ik hopen dat de verf wel goed is.

2 sterren: slechter dan verwacht

De geplaatste (en betaalde) bestelling is na 2 weken nog niet toegekomen. Er is tot op vandaag geen enkele reactie geweest op mijn vraag om na te kijken waar de bestelling op dit moment is. U begrijpt uiteraard dat ik geen positieve beoordeling kan geven. 14/7: omdat er geen reactie kwam, heb ik zelf opnieuw telefonisch contact opgenomen. De vriendelijke dame in kwestie heeft mij kunne vertellen dat mijn in een afhaalpunt was geleverd en daar al een week lag. Ik ben daar de dag nadien geweest en mijn pakket was nergens te bespeuren, volgens de eigenaar van de zaak ook niet aangekomen. Ik heb dan opnieuw een mail verstuurd met de vraag om asap het betaalde bedrag inv vervoerskosten terug te storten of om alsnog mijn verf te leveren. Helaas, geen reactie. 20/7: de verf is uiteindelijk terecht. Hij werd nogmaals verstuurd, maar zonder verder berichtgeving wanneer hij zou aankomen. Na enkele keren zelf te hebben gebeld naar het afhaalpunt, was de levering ok. Met de verf niets mis, maar de distributiemaatschappij en de communicatie zijn voor heel wat verbe****** vatbaar.

Pluspunten

perfect

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goed product

Pluspunten

geen bijzonderheden, iets opvallends, dus goed

Pluspunten

Snelle levering. Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling. Ze hebben dit snel opgelost.

Roerstokken bij de verf leveren.

Pluspunten

goede verf, snelle service/levering

Nvt

Pluspunten

Keurig verpakt, netjes op tijd geleverd

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit verf.

Pluspunten

product in goede orde ontvangen, geen op- en/of aanmerkingen. Tevens goed procuct

Pluspunten

Vlotte versturing....kleuren komen ( bijna) overeen met de website.

Ik heb betonverf besteld maar die was er niet meer....ik heb nu vloercoating gekregen....graag had ik een beschrijving wat het verschil is met betonverf.....

Pluspunten

Zeer snelle levering volgens aangegeven tijdstip.

Pluspunten

Prima service. Alleen zat de PostNL in de knel met de levering op Zaterdag (kon het adres niet vinden, dus stuurde ze het terug naar BetonVerfStore, wat mijn planning overhoop haalde). Werd de Maandag daarop gebeld en hadden het meteen in 2 minuutjes afgehandeld. Volgende dag ontvangen.

In ieder geval even contact/tel van klant aan PostNL doorgeven, indien plek niet gevonden kan worden. Ook PostNL er op aandringen om navigatie/google maps te gebruiken.

Pluspunten

De herstellevering is snel en netjes uitgevoerd.

eindcontrole aanpassen

Pluspunten

Snelle levering. Veel keuzemogelijkheden (types verf, RAL-kleuren, ...).

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer