Verschikkelijk
Verschikkelijk bedrijf! Keldercoating gekocht met specificatie dat deze zeer snel moet drogen. Echter ook na lange tijd is er eigenlijk geen sprake van droging.
TheCoatingshop is absoluut niet begripvol dat dit erg vervelend kan zijn en er word volstrekt niet gedacht in oplossingen. Daar heb ik als klant absoluut geen begrip voor. Ik weet werkelijk niet wat ik nu aanmoet met de vieze drab die van de muren komt rollen. Men lijkt het volstrekt niet te boeien.
De partijen zoals de schilder en de lokale verfhandel komen niet anders dan tot de conclusie dat ik echt niets fout heb gedaan, maar dat er waarschijnlijk iets mis is met het product zelf.
The Coatingshop wijst werkelijk alles af wat maar iets op aansprakelijkheid van b.v. product en/of bedrijf zou kunnen leiden en ik moest het zelf maar uitzoeken. Het zou bijvoorbeeld aan luchtvochtigheid of aan vochtgehalte van de muren liggen (die heb ik gemeten en is prima). Dan zou het bijvoorbeeld kunnen liggen aan dat er vocht door de muren heen komt (de verf houd ook niet op leidingwerk en ik ben toch echt overtuigd dat die niet lek zijn). Niet goed geroerd (absoluut onwaarschijnlijk, want heb boormachine gebruikt).
Tja er word tot slot gesteld dat ik opnieuw moet gaan schuren (hoe dan, dat lukt niet als verf nat is) en dat ik dan nog meer van de al bepaald niet goedkope verf moet gaan kopen en die ik dan ook nog eens zelf kan betalen (nou nee!).
Op een aansprakelijkheidstelling met het verzoek om het op te lossen hoor ik vervolgens niets meer.