Zeer snelle levering, alles netjes verpakt! Aanrader

Super tevreden!

geweldig

snelle levering zonder problemen, en een goed produkt die ik voortaan voor al mijn beton cire werken ga inzetten

Goed product tegen een scherpe prijs

Zwembad-coating bestelt om een betonnen-vijver een frisse "look" te geven. Product was wat ik had verwacht. Verpakking en verzending uitstekend. Net als de gebruiksaanwijzing.

Snelle levering en kwaliteit verf

Snelle levering maar niet de beste kwaliteit

Levering verschrikkelijk snel. En snel een review proberen te krijgen en ik dacht even wachten hoe het product is. Maar dat valt een beetje tegen. Na een maand al helemaal vol krassen.

Super!!!

Klaar en duidelijke website met de nodige uitleg en goede prijs. Levering naar België ging heel snel.

Product is prima

Ik kon voor 4,5 vierkante meter alleen maar kilo blikken bestellen en omdat de potlife zo kort is kan ik dus 4 halve blikken naar de chemische stort brengen zo zonde met alle toebehoren kost het €54 per vierkante meter is best veel!! Mijn tip in deze maak ook blikken van 1 halve kilo is dus minder verspilling en voor de klant goedkoper. Verder ben ik uitstekend te woord gestaan door de medewerkers top Met vriendelijke groeten, Theo van der Sommen

Snel geleverd super kwaliteit

De bestelling was snel in huis netjes verpakt basisslagen apart coating apart en de toplaag apart. De kleur was erg mooi en de kwaliteit van de verf weer erg goed. De fijne auto zit is super, overal erg tevreden.

alles prima

snel gelverd

Top producten holdbar

Snelle levering geen poespas mooie producten eenvoudig verwerkbaar en mooi eindresultaat

Gewoon snel

Doen wat je beloofd.......volgende dag in huis

Goed advies en snelle levering

zwembad coating: super goed product, en heel snel geleverd. Top!!

zwembad coating: Heel tevreden over de kwaliteit van het product, en werd heel snel geleverd. Heel blij mee!

bestelling nog niet gekregen.

Jullie zijn op tijd, maar de levering is later gepland dan beloofd.

Goede en snelle service

Bij de levering van mijn bestelling was een pot open gegaan. Daar heb ik natuurlijk foto's van gemaakt en daarna een e-mail gestuurd. Na een dag wachten kreeg ik antwoord dat ik een nieuwe pot zou krijgen. De dag erna werd deze netjes geleverd. Fijn natuurlijk. Ondanks dat de Coatingshop er weinig aan kon doen dat de pot open was gegaan, ( bij het transport van pakketten wordt er nogal eens ruw omgegaan met onze spullen) hebben ze het netjes afgehandeld. Dank daarvoor

Niet OK

produkt info klopt totaal niet

Makkelijk te bestellen en goede service

Snelle levering en makkelijk te bestellen. En goede kwaliteit coating

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd heel goed verpakt.

slecht verpakt voor verfproducten !

het verfblik en de schoonmaakvloeistof jerrycan zaten weliswaar in een omdoos echter daar stond het los in zonder opvulling , er zat wel een sticker op van this side up maar waarschijnlijk spreekt de transporteur geen Engels want de doos stond op zijn kant voor de deur hier !

Snelle levering en betrouwbaar

Reeds aangegeven betrouwbaar bedrijf en snelle levering.

Lichte teleurstelling

Naar het speciale emailadres voor advies een email gestuurd, maar hier komt geen reactie op. Telefonisch advieslijn slecht bereikbaar, maar uiteindelijk wel iemand gesproken. Advies gehad voor het verven van mijn douchebak. Op de site staat voor 21.30 bestellen is de volgende dag in huis. Helaas maken ze dit niet waar als ze de volgende dag om 16.25 een verzendbewijs sturen. Post NL heeft het de dag erna netjes geleverd. Voorbewerking gedaan volgens advies, maar de probleemplek van mijn douchebak komt door de eerste laag heen. Ook vloeit de verf niet goed uit. Hele daag bezig geweest om iemand te spreken. Email gestuurd, bellen, terugbellen aangegeven in het menu, andere optie in het menu gekozen en iemand gesproken die mee door zou verbinden....naar het menu waar niemand opneemt...eind van de dag na heel lang wachten iemand gesproken. Probleem voorgelegd. Vonden de plek raar, konden geen duidelijkheid geven of het met de 2de laag weg zou zijn. (Foto's al in de ochtend gemaild) het slechte vloeien vonden ze ook opmerkelijk en teleurstellend. Komen niet met een oplossing. Laten het verloop verder over aan de klant en komen niet met bijvoorbeeld het aanbieden van nieuwe lak.(het gaat maar om een douchebak, dus geen 100M2) Al met al had ik betere service verwacht en een beter product. Hopelijk blijft het er wel opzitten de komende jaren.

supersnelle keurig nette levering!

mijn problemen zijn zeer snel en vakkundig opgelost

ik had zelf een fout gemaakt bij een besteling en de coatingshop heeft er geen probleem van gemaakt en snel opgelst

Prima product en goede voorlichting

Ze denken goed mee met de klus

Razendsnel

De verf zit erop. Ziet er goed uit. Toch wat vragen. En dat ga ik doen.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer