Duidelijk site

Werkt zeer prettig en goede dekking

Badkamerprimer en coating besteld. Werkte eenvoudig. Jammer dat er geen halve liter blikken bestaan. Hecht goed en dekt goed. Vieze oude douchevloer ziet er weer keurig uit.

Zeer toffe mensen en behulpzaam

Keurige en snelle levering

Het product was snel geleverd met zorg voor het product en met aandacht voor de materialen. Super!

Prima verlopen.

Van bestelling tot levering prima verlopen

Snelle levering en prima materiaal

Erg fijn dat je direct alle hulpmiddelen erbij kan bestellen die goed van kwaliteit zijn en een redelijke prijs.

Erg goed geadviseerd

Erg goed goed en vriendelijke medewerker aan de telefoon

Oke

Snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling

Super verf

Het is makkelijk te bestellen en mega veel kleuren en de ene dag bestellen volgende dag in huis

Zeer snelle levering

Goed en snel advies

Ik had coating nodig voor mijn gladde badkamertegels. Mijn vraag op de mail gezet, kreeg snel een advies met links om de juiste producten te bestellen. Top!

Te weinig product informatie op site

Ik heb de holdbar badkamercoating besteld. Stond op dat het na 4 uur overschilderbaar is. Dat klopt, maar het duurt. 7(!) dagen voordat het volledig uitgehard is. Als we dat wisten, hadden we verder gekeken… kortom veel verkooppraatjes in de beschrijving, maar belangrijke informatie weglaten.. Verder was alles prima qua levering etc, maar product informatie kan beter.

Netjes geleverd

Jammer dat de bezorging in de avond was. Ik heb speciaal een ander adres opgegeven ivm extra kosten voor avond bezorging. Zou overdag geleverd worden maar werd ongevraagd na 19:00 uur. Ik begrijp dat jullie de bezorging niet in de hand hebben maar daar kunnen betere afspraken voor maken.

Goed spul alleen prijzig

Goed spul alleen prijzig

uitstekende verfkwaliteit,

Componenten zijn makkelijk mengbaar, verf is goed aan te brengen op verschillende materialen ( stucwand, hout ) resultaat goed.

snel, correct en volgens afspraak

Zoals beschreven in hun webshop.

Goede, snelle levering

Nog niet gebruikt.

Ruim assortiment en snelle levering

Ruime keuze goed beschreven producten en snel geleverd

Binnen een paar dagen binnen, zoals afgesproken

Materiaal was prettig, redelijk snel binnen l. Het enige nadeel dat ik zie, is dat er niet echt een beschrijving bij zat. Dat was wel fijn geweest.

zeer goed

prima ervaring

super snel

super snel

Duidelijk en correct

Inmiddels enkele keren besteld en altijd alles vlot en netjes geregeld. Alles zit goed verpakt.

goede snelle service

goede snelle service

Krijg wat ik bestel

Krijg wat ik bestel. Product is wel duur

snelle bezorging

fijn dat er in de factuur een link naar de handleiding

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer