Goede, snelle levering

Nog niet gebruikt.

Ruim assortiment en snelle levering

Ruime keuze goed beschreven producten en snel geleverd

Binnen een paar dagen binnen, zoals afgesproken

Materiaal was prettig, redelijk snel binnen l. Het enige nadeel dat ik zie, is dat er niet echt een beschrijving bij zat. Dat was wel fijn geweest.

zeer goed

prima ervaring

super snel

super snel

Duidelijk en correct

Inmiddels enkele keren besteld en altijd alles vlot en netjes geregeld. Alles zit goed verpakt.

goede snelle service

goede snelle service

Krijg wat ik bestel

Krijg wat ik bestel. Product is wel duur

snelle bezorging

fijn dat er in de factuur een link naar de handleiding

super !!

Mijn bestelling kon niet geleverd worden. Werd gelijk de volgende ochtend gebeld. Kreeg als voorstel dat een gelijksoortig artikel ( dat aanmerkelijk duurder was) toegestuurd zou worden voor de zelfde prijs. Super service

Producten zijn top, die verdienen 5 sterren

Twee keer iets besteld. Waarvan 1 x gehaald. Waar wij ons over verbaasden, is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Plasticzak om ieder product met tyrap dichtgemaakt. Zelfs om de afgedichte verfbussen. In de doos dik schuim ook in plastic. Over the top! Bij verzending goed verpakken snap ik, maar bij ophalen echt overdreven.

Holdbar super goede en sterke zwembadcoating

Zelf een betonnen zwembad aangelegd, en dan wil je dat ook de "finishing touch" echt topkwaliteit is. Na veel speurwerk / onderzoek op internet gekozen voor Holdbar zwembadcoating (incl. primer coating en topcoating). Echt hele sterke coating, en precies de kleur die we wilden hebben op maat gemaakt. De levering was ook supersnel, want ondanks dat we een afwijkende (zandbeige) kleur kozen, die speciaal gemengd moest worden, werd onze bestelling de volgende dag al geleverd. Helemaal super!!

Topservice

Reageren snel op vragen per e-mail en deskundig advies.

Vrijdag besteld zaterdag in huis prima belofte komen ze na een dikke 10

TOP

what you see is what you get, niets meer en niets minder. precies waar het om draait geweldige service

Goed product

Mooi op tijd

Snel bestellen en snel afgeleverd. Erg tevreden

Bestellen gaat makkelijk. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en een snelle aflevering. Top!

Goed service.

Snel geholpen met advies en super snel geleverd.

Staat hieronder

Prima; netjes geholpen, ook mijn vragen prima beantwoord!

Levering lekker snel

De coating voor mijn garage was binnen twee dagen afgeleverd. Jammer dat de post heeft geprobeerd te jongleren met de door van 20kg, wat ervoor zorgde dat een blik en twee flessen zijn gaan lekken. Hoe de casting werkt weet ik nog niet, maar ik kan niet wachten om het te gaan gebruiken! Het bestellen en de afhandeling daarvan is prima geregeld.

Top !

Respons op vragen, steeds vlugge reactie !. Super tevreden van geleverde produkt !.

Mooi

Goei mooie producten, snel geleverd!

Snelle levring !

Snelle correcte levering !

Perfecte service en snelle levering

Gewoon geweldig super product

Een lange procedure om het goed te doen maar achteraf iedereen aan te raden met een geweldig eind resultaat . Waar je blij mee ben dat je de procedure die aangegeven werd gedaan hebt..

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer