Super service snelle levering en de lijnolie deed wonderen op mijn blauwsteen.ne

Heb de lijnolie met terpentine wat te dik opgebracht denk ik heb het nu 24 uur laten drogen maar vloer plakt beetje. Hoe krijg ik het overtollige nu weg ?

Alles klopt

Goede prijs, snelle verzending en goed verpakt.

Precies wat ik nodig had

Geen stortvloed aan mailtjes dat het is ingepakt, overhandigd, verstuurd, of wat de bezorger van plan is. Waarna de beloofde levering de volgende dag toch uitloopt naar 4 dagen. In dit geval het tegenovergestelde: 1 mailtje ter bevestiging van de bestelling en het bezorgmoment, de volgende dag bezorgd volgens afspraak. Geen gez**k en geen bullsh*t. Top! En de lijnolie? Ja dat is gewoon lijnolie, heel handig spul voor van alles en nog wat, van vloeren en meubels oliën tot noem maar op..

Na bestellen de volgende dag al in huis.

Goed product, snelle service

Ik ben de lijnolie op dit eigenste moment aan het uitsmeren en die klus verloopt gesmeerd ;-) Fijn product, ruikt niet hinderlijk. Ben benieuwd naar de werking op termijn. Morgen bijbestellen want ik geraak er niet met 5l.

Perfecte snelle afhandeling en bezorging. Niets op aan te merken.

Internet gespeurd, blijkt redelijk met de prijs, en snel geleverd, gewoon prima dus.

Goede producten snel geleverd.

Goede producten snel geleverd.

Olie besteld En gekregen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Krijg nu ook wel 20 pop ups per dag, dat is dan weer minder.

Prima levering

Kwalitatief zeer goed product, betaalbaar t.o.v. tuinbeits. Zeer goed en duurzaam. Ik gebruik het vooral voor teakhout binnen en buiten, mijn schutting en hardsteen. Binnenkort wil ik dit verdunt gaan gebruiken op mijn terrastegels voor bescherming en opfrissen van de kleur.

Prima kwaliteit en snelle levering, top

Goed product en snelle levering

Goede site met juiste info. Snelle levering,

Fijn product om mee te werken

Goed. Jammer geen track en trace.

Vandaag besteld en netjes volgende dag in huis

Heel snelle levering!

In de avond besteld, de volgende dag in huis. Goed hoor

snelle en correcte leverin

Snelle en correcte levering

snel en goed

Op zondag 5 liter lijnolie besteld en werd dinsdagmiddag bezorgd. Goede kwaliteit olie in een stevige fles met handgreep voor makkelijker overgieten. Zou in de toekomst weer bij lijnolieshop.nl bestellen!

Prima spul maar de verpakking evenzoveel pur vind ik waardeloos.

Lijnolie is warm prima en heel snel en makkelijk te verwerken. je hebt er bovendien niet veel van nodig. Minder tevreden ben ik over de verpakking. In de veel te grote doos zet evenzoveel pur. Dat kan veel milieubewuster!!!

Snelle levering, goed product!

Positief

Fijn om mee te werken

makkelijk om aan te brengen, druppels of spatten kan je zo wegvegen met een doek wat met verf niet kan omdat het sporen nalaat .

top service

Perfecte firma 2 maal bestelt en de volgende dag in huis,perfect.

lijnolie bestelt en de volgende dag in huis,perfect een min puntje ik moest het zelf op de steiger aanbrengen pfffffff.maar gelukt en nogmaals bedankt. Martin groetjes.

Ongelofelijk snelle levering, veilig verpakt en n super product!

Dankzij deze olie hebben we nieuw uitziende eiken vloer in huis!

Snelle levering, prima kwaliteit

Makkelijke site, in de avond besteld en de andere morgen vroeg bezorgd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer