Correcte service en prijs, snelle levering

Mijn houten beeld was aan een refreshment toe. Staat nu weer ingeolied te pronken in mijn tuin.

Alles dik voorelkaar..

Precies zoals besteld,en goede producten.

Super snel geleverd. Product prima

Snel geleverd Product voldoet aan .n verwachting schuttingen zijn mooi geworden met de lijnzaadolie erop

Prima afhandeling van de bestelling

Het was voor mij de tweede keer dat ik een bestelling plaatste en dat zal in de toekomst waarschijnlijk wel vaker gaan gebeuren. In de historische zaagmolen Twickel in Delden gebruiken wij het om de producten die wij daar vervaardigen met lijnolie te behandelen om ze vervolgens te verkopen aan bezoekers. Om de gekookte lijnolie sneller te laten drogen moeten we er wel wat siccatief toevoegen. Ik heb diverse keren geprobeerd een account aan te maken maar op de één of andere manier wou dat maar niet lukken

Gewoon super

Goeie service, en super snel geleverd bedankt

Een goed product dat de volgende dag correct werd afgeleverd.

Zie boven

super

zeer snelle levering. De lijnolie is makkelijk te verwerken en geeft een prachtig resultaat.

Goed, afspraken worden nagekomen. Goede communicatie.

Tevreden

Goede kwaliteit, snelle levering

Zeer snelle levering

Goed en vlot geleverd

Goed en vlot geleverd

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Top !

Prima webshop ! Snel en als je vragen hebt krijg je een duidelijk antwoord.

oke

Mijn ervaring is wat betreft het bestellen en de kwaliteit van de geleverde lijnolie prima! Maar ik had de club ook nog een vraag gesteld twee keer zelfs maar daar werd niet op gereageerd. Jammer

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Geweldig!

vlotte bestelling, vlugge levering van een degelijk product.

zie hoger

snel in huis

werkt heel goed om mijn gereedschap niet meer te laten roesten, fijn om te bewerken!

Prima, keurig op tijd geleverd

Top levering

Professionele onderhandeling

Snelle, duidelijke en vruchtdragende onderhandeling.

Een goede ervaring

Ze leveren precies wat en wanneer afgesproken is

Keurig uitgeleverd mooi op tijd.

Super snelle levering

Super snelle levering

Correcte en vlugge levering

Correcte en vlugge levering prijs kwaliteit is correct

Goeie site, goeie uitleg, prachtig product

Ik heb makkelijk de weg gevonden op de site, de uitleg en gebruiksaanwijzing zijn helder maar vooral: de lijnolie die ik gekocht heb is geweldig. Na een slechter product via een andere site ben ik erg blij.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer