Prima aankoop

Voor de zoveelste keer koop ik hier de 5 liter fles van gekookt lijnzaadolie. De olie is breed inzetbaar en makkelijk te verwerken (wel alle tips volgen vooral dat: de olie moet IN het hout, NIET erop). Inmiddels heb ik de schuur (nieuw hout), overkapping (nieuw) en hard hout hek mee behandeld. Werkt prima. Mijn bestelling wordt elke keer weer goed ingepakt en snel opgestuurd.

prijs ok en levering perfect en snel.

Ik ben perfect tevreden

Correcte prijs, correcte levering

Correcte prijs, correcte levering

Duidelijke en snel geleverd

Nog niet goed

Nog steeds niks ontvangen. Bij het bericht van de pist staat dat het daar nog niet is. 8 april al besteld!!

Super snelle levering, netjes verpakt

Het product, Wyzol gekookte lijnzaadolie is geheel naar verwachting. Ik ben blij dat ze zo snel konden leveren dat ik mijn klus snel kon afmaken.

Gebruiksvriendelijk website en duidelijk. Snelle levering

Goed verpakt en snel bezorgd super

Artikel na 16 dagen nog steeds niet geleverd. Ook geen reactie op mijn 2d vraag waar levering blijft

Twijfel over service

supersnelle levering

goede service, heb de olie nog niet gebruikt dus hier kan ik nog niets over vertellen.

Goed dat jullie er zijn

Goed, wel een lange levertijd, wel vooraf aangegeven

De snelste levering ooit

Bestelling gedaan s’ avonds., de volgende dag was de bestelling er al....zelfs op 1 Mei!! Voor de rest... super verpakt, goede olie! Simpel.... 100% tevreden!

Volgens afspraak

Gewoon goed

Hallo ben dus naar de site gegaan en heb gewoon een bestelling geplaatst. En klaar 2 dagen later alles ontvangen.

levering kan sneller.

Doen wat ze beloven!

Bestelling op tijd en keurig verpakt. Uitstekende informatie voorziening. Een aanrader!

Goed product! Het kleurt wel hout ondanks het product blank is... Groet Jos

Prima verzorgd.. en netjes verpakt

Er is niks op aan te merken..

goede sevice

Super levering volgens website: volgende dag in huis (rond de middag)

Al vaker besteld bij deze winkel. Prima kwaliteit en prima prijs. Zeer geschikt voor grotere volumes, lager prijs dus. Echt een aanrader voor wie kwaliteit, prijs /kwaliteit en snelle levering wil ook in grotere hoeveelheden.

De leveringstijden verschilden nogal eens ten opzichte van de gegevens doorgegeven via internet...

De info gegeven via Track&Trace kloppen niet

Niet zo best!

Twee weken geleden besteld. Was niet op voorraad wachten. Maandag 20/4 mail olie is aangeboden aan vervoerder. Dins. Woensdag donderdag niks! Donderdag avond olie is aangeboden aan post nl. Kan dan vrijdag geleverd worden. Nog maar even afwachten. En hopen!

fijn product om mee te werken.

het product werd snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding en fijn om te verwerken.

snelle en correcte levering

belofte van snelle levering desondanks de COVID19 situatie

Puike aflevering

Snelle afhandeling van de bestelling, trouwens met zeer veel zorg verpakt. Eerste ervaring met uw diensten die zeker zal vervolg kennen. Bedankt!

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer