Gekookt Lijnzaadolie voor de beste prijs

Meerdere keren hier heb ik Gekookt Lijnzaadolie voor de beste prijs gekocht. Steeds heb ik het pakketje volgende dag thuis, perfect.

Snelle bezorging Duidelijke site

Wat er staat gebeurt ook en klopt.

Duidelijk, overzichtelijk en informatief.

zeer goed product en prima service !

LIJNOLIE GEBRUIKT OM CANTUSTAFELS IN STUDENTEN FEESTZAAL TE' BESCHERMEN TEGEN BIER EN ANDERE DRANKJES. LUKTE PRIMA EN VERWERKTE HEEL GEMAKKELIJK.

Zeer snel geleverd

Zeer snel,uitstekende prijs kwaliteit

goed produkt

De lijnzaadolie was goed te verwerken en keurig op tijd geleverd.

ZEER TEVREDEN

In eerste plaats was de lijnolie zeer gunstig van prijs. De levering ging supersnel, 's anderendaags was alles geleverd. Zeer veilig verpakt in een stevige kartonnen doos, zodanig dat de olie (5L) niet kon glijden bovendien zat de fles nog in een plastiek zak. Uiterst tevreden, de volgende lading komt weer van jullie. M.v.g. Baetens Willy.

Bestelling was goed verpakt en binnen een dag geleverd.

Snel

Op de site alles goed te vinden

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling werd op de aangegeven dag en tijd bezorgd en was goed verpakt.

Super snelle levering 👍

Snelle levering A+

Top...!!

Zéér snelle levering en foutloos...

Makkelijk, duidelijk , goede prijs , snelle levering

Zeer tevreden.

slechte levering nog altijd niets

bestelling geplaatst op woensdag misschien levering op nu maandag dat is 4 dgn thuis blijven voor een evt levering. Post NL is een slechte postverdeler

5l gekookte lijnolie besteld en dag erna thuis geleverd door post.nl. Bevestiging van bestelling en verzendinggegevens ontvangen. Bestel hier zeker weer.

Snel, duidelijk en kwaliteit olie

Mijn Douglas balken en planken tbv serre zien er stuk mooier (oranje) uit en hopelijk goed beschermd tegen toekomstige vocht, zon en insecten. Ga nieuwe 5L bestellen om het bij te houden :)

Perfecte service

Snel, duidelijk en kwaliteit

Goede prijs/ kwaliteit en snelle levering

Prima spul. Mijn vloer weer als nieuw. Super snelle levering

Goed en snel

Goed en snel

uitstekend

Juist product juiste levering op tijd

perfect

perfect

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

En voor deze keer eens een pluim voor post.nl , de bezorger zei: mevrouw dit is te zwaar voor u, ik help u even!!

Heel vlot geregeld

Arnsbergstraat 9 C1