uiteindelijk goede levering

Door PostNL geen briefje in de bus gedaan dus we dachten na een week dat het niet geleverd zou worden. Na een week gebeld en toen kon de klantenservice van de lijnolieshop vertellen dat PostNL het had afgeleverd aan de andere kant van de stad

Zeer positief; na de bestelling kon ik de lijnolie zeer snel afhalen in Deventer. Vriendelijk personeel in Deventer. Een technische vraag werd per mail ook snel beantwoord.

Heel goede service

Zeer goede service, alle afspraken werden perfect overgedragen, levering ok . Het product moet ik nog plaatsen, hopelijk krijg ik een goed resultaat . Groetjes Lionel

Goede afhandeling van mijn bestelling.

Laagste prijs met de gekookte lijnolie. Bestelling goed afgehandeld.

super

Makkelijk site, snelle levering, TOP!!

Perfect!

Duidelijke website, prima producten, goede prijs, makkelijk betalen, direct bevestigingsmail, trackcode erbij en top levering de dag erna. Een aanrader dus ;-)

Meer duidelijkheid lever tijd

Geleverd binnen 10 dagen. Product erg goed verpakt!

Goede service en vlotte levering.

Overzichtelijke website en vlotte levering.

Snelle levering en alles goed verwerkt.

Besteld en alles volgens opgave snel geleverd. Zijn tevreden.

zeer snelle bezorging

Voor de eerste keer bestelt, de volgende dag al geleverd, top!

Prima service en levering.

Goed bereikbare website en afhandeling.

zeer goed

goede service,snelle levering

Zeergoed

De levering van het product is binnen de toegezegde tijd correct geleverd.

snelle levering , goed verpakt

top

Vlotte verwerking. Goed product. Scherpe prijs.

Na de geplaatste bestelling, gelijk informatie over de levering. De levering werd echter in plaats van de volgende dag een dag erna. Geen probleem. Goed verpakt. Het behandelen van het hout kan beginnen.

Vriendelijk

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit. Goede informatie

Snelle levering, alles in orde.

Snelle levering.

perfect, zonder problemen besteld, betaald en ontvangen

de vrijdag in de late namiddag besteld via de website, zaterdag middag stond postnl voor mijn deur met het pakket! top service!

Goede service snel bezorgt

Goede service snel bezorgt

Snelle levering Goede prijs Prachtig product, houten terras behandeld Super mooi resultaat

Uitstekende service

Houden je als klant op de hoogte vanaf het moment van bestellen tot en met de aflevering. Ik haal het in Deventer af en weet precies wanneer ik er terecht kan. Tot nu toe 4x op deze wijze gekocht en ontvangen en is zeer netjes verlopen.

Snelle levering, goed verpakt, goede informatie

Snelle levering zoals beloofd. Keurig verzorgd.

Snelle levering zoals beloofd. Keurig verzorgd.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer