Snelle levering van het bestelde product en tevreden over de werking van het product.

Het traject van online bestellen, betalen t/m levering de volgende dag taan huis zonder problemen. Factuur netjes per email ontvangen, net als de inloggegevens voor een volgende bestelling. Het product was goed verpakt en voldoet aan de gestelde verwachtingen. Top!

Prima en op tijd geleverd!

Product zoals beschreven en fijn 2 gratis kwasten erbij!

Prima geregeld

Snelle nette levering

Eenvoudig bestelproces, nette en vlotte levering en binnen de beloofde periode. Goed op de hoogte gehouden middels mail.

goede ervaring

makkelijk te bestellen en snelle levering, netjes ingepakt gewoon tevreden. Echter.... heb ik een vraag via de mail gestuurd waar ik nog geen antwoord op heb gekregen. [email protected]

perfecte en snelle levering

Alles naar wens.

Toppie

Goed verpakt en snel verzonden

Snelle correcte levering,

Snelle correcte levering, goedkoopste op internet

Aanrader

Heel keurig en op tijd

correcte vlotte levering

de lijnolie werd snel en goed afgeleverd

voor 3e keer TOP

dit was mijn derde bestelling eerste 5L, toen 20L vat (moeilijk overschenken en nu 3x 5L tot volgende x als goedkoper kan, zou mooi zijn :)

Zeer goed resultaat

Beschermd zeer goed het hout .het nat drinkt er niet meer in ....op mijn terras gedaan en is prefect

Snel, goed verpakt, betaalbaar,

Het was precies zoals ik hoopte: De volgende dag in huis. Verpakt in een doos die in verhouding is met de inhoud. Top!

Snelle levering perfect

Snelle levering perfect

goed verpakt , snel geleverd

prima produkt, snelle bezorging, ondanks de corona bull****

Als we door COVID-leugens dan opgehokt worden in ons persoonlijke concentratiekamp genaamd thuis. Dan maar klussen! Snel bezorgd, dus me niet verveeld. TOP!

Prima levering en kwaliteit

Prima geregeld

Snel en goed geregeld

super snel en goed bij prijs

tevreden

Volgens omschrijving en snel geleverd

Goede omschrijving van het product en snel geleverd

Correct snel degelijk

Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Mooie prijs

Makkelijk een kwaliteits-natuurproduct besteld

Het verzenden maakt het wel wat duur, maar ik ben erg tevreden met de olie, en vind het mooi dat zo'n klassiek natuurlijk product voor iedereen toegankelijk is via deze site.

Arnsbergstraat 9 C1

7418 EZ Deventer