Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen komen regelmatig terug op professionele service en duidelijke reisbeschrijvingen. Ook de snelle reacties en betrouwbare logistiek worden genoemd. In het algemeen wordt Cape Tracks gezien als een betrouwbare partner voor reizen op maat.
Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden zijn wij heel vriendelijk geholpen bij het samen stellen van de reis. De reis stond keurig omschreven in de reisgids die ze voor ons hebben gemaakt. Hierin beschreven ze ook alle bezienswaardigheden die we onderweg tegenkwamen. Tevens de alternatieve en touristische routes
Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en)
auto rondrit zuidelijk gedeelte noorwegen fjorden
Jan
westerlee
Beste Jan,
Bedankt voor de mooie review! Super om te lezen dat jullie vanaf het eerste contact zo vriendelijk en goed zijn geholpen bij het samenstellen van de reis. Leuk dat ook onze persoonlijke reisgids zo goed is bevallen en dat jullie de informatie over de bezienswaardigheden, alternatieve routes en toeristische routes onderweg zo waardevol vonden. Ook een prachtig plaatje meegestuurd!
We hopen in de toekomst opnieuw een prachtige reis voor jullie samen te mogen stellen!
Team Cape Tracks
We maakten het begin van een zeer mooie rondreis door Noorwegen. Cape Tracks zorgde voor veel informatie over routes en bezienswaardigheden en fijne overnachtingsplekken. Helaas moesten we onze reis halverwege afbreken. Ook daarbij waren zij zeer behulpzaam om ons goed thuis te krijgen. Erg fijne organisatie.
Annette
Groningen
Beste Annette,
Wat fijn om te lezen dat jullie het begin van jullie rondreis door Noorwegen zo hebben genoten en dat de informatie over routes, bezienswaardigheden en accommodaties goed van pas kwam. Ontzettend jammer dat jullie de reis halverwege moesten afbreken. Fijn om te horen dat we jullie in die situatie goed hebben kunnen helpen om weer veilig thuis te komen. Juist op zo’n onverwacht moment vinden we het belangrijk om er voor onze reizigers te zijn.
We hopen dat jullie in de toekomst de reis door Noorwegen alsnog helemaal kunnen maken en dat we daar opnieuw bij mogen helpen!
Team Cape Tracks
cape tracks heeft een mooie reis naar Finland voor ons samengesteld. Veel gezien. Op vragen naar Cape Tracks, werd er direct een antwoord terug gegeven. We hadden 4 accommodaties, tijdens deze reis. Waarvan er 3 goed tot uitstekend waren, personeel zeer behulpzaam, bij sommige zat ontbijt ook zeer goed. Helaas was de 2e accommodatie wat minder. Er was ook alleen frans personeel dus de communicatie was niet zo goed. Ik zou deze accommodatie niet meer in de reis toevoegen.
Finland
Beveelt niet aan
MARIEKE van Van Roosmale
EINDHOVEN
Beste Marieke,
Bedankt voor jullie review! Wat fijn om te lezen dat jullie een mooie reis door Finland hebben gehad en veel hebben kunnen zien. Ook goed om te horen dat onze communicatie en snelle reacties op jullie vragen positief zijn ervaren.
Jammer dat één van de vier accommodaties wat minder goed beviel en dat de communicatie daar lastig was. We nemen jullie feedback hierover zeker mee bij het samenstellen van toekomstige reizen. Fijn dat de andere accommodaties juist goed tot uitstekend zijn bevallen en dat jullie daar zo’n goede service hebben ervaren.
We hopen in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie te mogen organiseren!
Team Cape Tracks
We konden door omstandigheden pas heel laat reisplannen maken. Op maandag legden we ons plan en onze wensen bij Cape Tracks neer: een rondreis van +/- 3 weken met eigen auto, verblijf in vakantiehuisjes en eventueel een hotel, vertrek per boot vanuit Kiel naar Göteborg, terug per boot vanuit Noorwegen naar Kiel en een route waarin de steden Oslo, Alesund en Bergen bezocht konden worden. Op woensdag kwamen we langs voor een maatwerkgesprek, en het bijgeschaafde reisvoorstel zat al op de terugweg naar huis in onze mailbox. Op vrijdagmiddag was alles geregeld, geboekt en betaald! Alles klopte, alles was duidelijk, en het door ons bijbestelde “handboek met ons pérsoonlijke reisplan” was eg fijn en handig in het gebruik!
Noorwegen maatwerkreis
11 September 2026
Willem
Zwolle
Beste Willem,
Wat een geweldige review, bedankt! Fijn om te lezen dat we ondanks de korte voorbereidingstijd jullie droomreis naar Noorwegen konden regelen. Leuk om te horen dat het maatwerkgesprek en het persoonlijke reisplan zo goed zijn bevallen en dat alles duidelijk en goed geregeld was. Supertoffe foto hebben jullie meegestuurd ook! We hopen dat jullie nog lang met veel plezier op de reis terugkijken. En wie weet mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie samenstellen!
Team Cape Tracks
Geweldig en imposante reis Echt goed meegedacht en georganiseerd!
Trip Noorwegen
11 September 2026
Ron
Hengelo
Beste Ron,
Wat fijn om te lezen dat jullie de reis zo geweldig en indrukwekkend hebben ervaren. Leuk om te horen dat jullie ook onze persoonlijke aanpak en het meedenken bij het organiseren van de reis zo hebben gewaardeerd. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en we hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op deze bijzondere reis. Uiteraard staan we in de toekomst graag weer klaar om een andere onvergetelijke reis te organiseren.
Team Cape Tracks
Een rondje vanuit Oslo over de hoogvlakte en langs de fjordenkust terug naar Christiansand was ons verzoek aan Cape Tracks. Wij hebben genoten van alle plekken waar we via de uitgestippelde route langsgekomen zijn. Sneeuw, ijs, fjorden, wandelpaden, gletsjers en talloze watervallen. Dorpjes, staafkerken, ingenieuze tunnels en veerboten, alles heeft bijgedragen aan een fantastische ervaring. De voor ons gereserveerde overnachtingshutten voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen.
Zuid-Noorwegen
8 September 2026
Herman
Strijen
Beste Herman,
Bedankt voor jullie uitgebreide en enthousiaste review! Fijn om te lezen dat jullie rondreis door Noorwegen jullie verwachtingen heeft overtroffen. Zo te lezen hebben jullie veel prachtige plekken mogen ontdekken! Mooi om te horen dat de accommodaties goed zijn bevallen. Geniet nog heerlijk na van deze fantastische reis en we hopen dat we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie mogen organiseren!
Team Cape Tracks
Mooie afwisseling van vervoersmiddelen, afstanden, verblijven en prachtige natuur
Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en)
Kirkenes-Bergen met Havila en rondreis bergen-atlantische kust- joltunhrimen en hardangervidda
6 September 2026
Ad Dogger
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Beste Ad,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie de reis zo goed voorbereid vonden en dat de afwisseling in vervoersmiddelen, afstanden en verblijven goed is bevallen. En natuurlijk mooi om te horen dat jullie zo hebben genoten van de prachtige natuur!
We hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op deze reis en dat we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie mogen organiseren.
Voor de 4e keer een reis door Cape tracks laten organiseren prima geregeld
Scandinavië
5 September 2026
Bertus Kremer
Westerbork
Beste Bertus,
Bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te lezen dat jullie alweer voor de vierde keer een reis via ons hebben gemaakt. Fijn dat alles ook deze keer weer prima geregeld was en naar wens is verlopen. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een mooie reis! Tot dan.
Team Cape Tracks
Na al diverse reizen gemaakt te hebben door Cape Tracks georganiseerd, hebben we wederom een fantastische reis door Noorwegen gemaakt! Super mooie locaties, en alles perfect geregeld! We zijn dan ook nu weer zeer tevreden en kijken terug op een prachtige reis!
1 September 2026
Gert
Zwolle
Beste Gert,
Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie na al die eerdere reizen opnieuw voor ons hebben gekozen en wederom zo hebben genoten van jullie reis door Noorwegen. Fijn dat de mooie locaties en de organisatie ook deze keer weer helemaal naar wens waren. En wat een gave foto hebben jullie meegestuurd! We hopen dat jullie nog lang met veel plezier terugkijken op deze reis en uiteraard staan we ook in de toekomst weer voor jullie klaar. Graag tot dan!
Team Cape Tracks
Ik heb zeer genoten van de reis naar Spitsbergen. Alles was goed geregeld en ik vond het fijn dat de organisatie ook met met meehielp om de kosten beheersbaar te houden. Zo hadden ze de tocht naar isfjord radio al verwijderd uit hun voorstel omdat dit even duur was als de reis zelf. Een reisorganisatie die zo meedenkt kan ik altijd waarderen
Spitsbergen
27 August 2026
Jelle Bos
Vught
Beste Jelle,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van je reis naar Spitsbergen en dat alles goed geregeld was. We vinden het belangrijk om niet alleen een mooie reis samen te stellen, maar ook mee te denken over de keuzes die het beste passen bij ieders wensen en budget. Fijn dat je dit waardeerde.
Geniet nog van de mooie herinneringen aan deze reis en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een mooie reis naar het hoge noorden of een andere bijzondere bestemming.
Team Cape Tracks
Alles was goed geregeld. Toen onze terugreis werd geannuleerd door stakingen bij SAS heeft Cape Tracks gezorgd dat we zo snel mogelijk naar huis konden en wel een dag later na de oorspronkelijke vertrekdatum. Er was een goede communicatie tussen ons en Capetracks. Ook het boekje "reisbeschrijving" was ëen goede gids met tips en bezienswaardigheden in de omgeving. Veel aan gehad. Super tevreden dus.
Lofoten, Andenes en Senja
26 August 2026
Henk en Giny Veldhoff
Vriezenveen
Beste Henk en Giny,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de organisatie en communicatie tijdens jullie reis. Extra mooi om te horen dat we jullie het waarderen dat we jullie na de annulering van de terugvlucht door de SAS-staking zo snel mogelijk weer naar huis hebben geholpen.
Ook leuk dat de reisbeschrijving met de tips en bezienswaardigheden onderweg zo goed van pas is gekomen. Daar maken we hem natuurlijk graag voor!
Team Cape Tracks
Havila Polaris is een geweldig mooi schip dat ons die prachtige Noorse kust heeft laten zien. Aan boord was het personeel, het eten, de prettige atmosfeer heel erg fijn om te ervaren. Een excursie was niet helemaal wat we erbij bedacht hadden, maar daarentegen waren de andere onvergetelijk.
Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en)
Cruise van Bergen naar Kirkenes en terug.
25 August 2026
Yvonne
Boxmeer
Beste Yvonne,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de reis met Havila Polaris en van de prachtige Noorse kust. Leuk om te horen dat het schip, het eten, de sfeer en het personeel zo goed zijn bevallen.
Jammer dat één van de excursies niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed, maar geweldig dat de andere excursies juist onvergetelijk waren en voor mooie herinneringen hebben gezorgd.
We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een bijzondere reis.
Team Cape Tracks
Wat een geweldige veelzijdige reis met prachtige accommodaties! En goede service op afstand. Gewoon top top!!
Zuid Afrika
24 August 2026
Anita
Nijenhuis
Beste Anita,
Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de veelzijdigheid van de reis en de prachtige accommodaties. Ook leuk om te horen dat onze service op afstand goed is bevallen. Dat waarderen we enorm!
Wat een prachtige foto hebben jullie bijgevoegd, altijd leuk om nog even mee te kunnen genieten van jullie reis. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een mooie reis.
Team Cape Tracks
Cape Tracks heeft een mooi en goed georganiseerde autorondreis van 17 dagen door zuid-west Noorwegen voor ons gezin samengesteld. Telkens met een verblijf van 3 nachten in een hut. Met goede informatie / beschrijvingen van autoroutes, bezienswaardigheden en activiteiten konden wij het avontuur in Noorwegen geheel naar wens maken. Wij hebben genoten van natuur, cultuur en de verschillende (sportieve) activiteiten.
24 August 2026
Judith
Wierden
Beste Judith,
Bedankt voor jullie mooie review en het mooie plaatje! Wat fijn om te lezen dat de 17-daagse autorondreis door Zuidwest-Noorwegen zo goed bij jullie gezin is bevallen.
Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de natuur, cultuur en de verschillende sportieve activiteiten. We hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op dit mooie familieavontuur en dat we in de toekomst opnieuw een bijzondere reis voor jullie mogen organiseren.
Team Cape Tracks
We hebben nu al een aantal reizen gedaan met Cape Tracks, Anne kent ons inmiddels goed. Ze weet voor ons een reis samen te stellen die bij ons past. We hebben de vakantie als een reis beleefd die ons op de prachtigste plekjes bracht. Elke keer werden we weer verrast door een prachtige verblijfplaats, de een nog mooier gesitueerd dan de ander. Cape Tracks denkt aan alles, de boekingen zijn tot in de puntjes geregeld. Alles klopt gewoon als je ergens komt, dat maakt dat je je steeds welkom volgt op onze reis. Erg fijn. Ik denk dat we onze laatste reis met Cape Tracks nog niet hebben gemaakt :-)
Lapland in de zomer
23 August 2026
Alex
Wierden
Beste Alex,
Wat ontzettend leuk om jullie review te lezen! Fijn om te horen dat jullie inmiddels al meerdere reizen met Cape Tracks hebben gemaakt en dat Anne jullie wensen en voorkeuren steeds beter weet te vertalen naar een reis die echt bij jullie past.
Geweldig dat jullie onderweg steeds weer werden verrast door bijzondere accommodaties en dat alles tot in de puntjes geregeld was. Dat gevoel van zorgeloosheid en je overal welkom voelen, is precies wat we graag willen meegeven.
Superleuk om te lezen dat jullie in de toekomst ook weer plannen hebben met ons te reizen. We kijken ernaar uit om ook dan weer een mooie en persoonlijke reis voor jullie samen te stellen.
Team Cape Tracks
Hai Hai Noord Noorwegen is Prachtig ! De reis was een goede route met mooie plaatsen steden en dorpjes. De accommodaties waren goed gekozen van grote hotels tot kleinschalige B&B. Een paar hadden we zelf nooit geboekt en juist deze waren de mooiste en bijzonderste met name Uløybukt en Marmelkroken! We hadden geluk met het weer en de route naar de Noordkaap was helder en zonnig. We hebben 4000km rondgetoerd en van elke km genoten. Al met al een dikke 10 voor Cape Tracks Bedankt namen ons voor het samenstellen van deze mooie reis Met vriendelijke groet Jos en Carla Cockx
rondreis Noorwegen
23 August 2026
Jos en Carla
Zundert
Beste Jos en Carla,
Hartelijk dank voor jullie prachtige review en mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van Noord-Noorwegen en van de afwisseling in de route, met mooie steden, dorpjes en bijzondere plekken onderweg. En wat een toffe foto hebben jullie meegestuurd!
Fijn om te horen dat juist de accommodaties die jullie zelf misschien niet zo snel zouden hebben gekozen, tot de favorieten behoorden. Met 4.000 kilometer op de teller hebben jullie het noorden duidelijk volop ontdekt. Een dikke 10 is natuurlijk een geweldig compliment.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een mooi avontuur!
Team Cape Tracks
Onze reis door Zweden was helemaal goed geregeld. Met een mooie reisbeschrijving en duidelijke communicatie. Helemaal top.
Zweden
19 August 2026
René
Genemuiden
Beste René,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie reis door Zweden zo goed is bevallen en dat alles naar wens was geregeld. Leuk om te horen dat zowel de reisbeschrijving als de communicatie duidelijk en prettig waren.
We hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op de reis en dat we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie mogen organiseren.
Team Cape Tracks
Wat hebben wij een prachtige reis gemaakt. 5 weken door Noorwegen. Echt super mooi. Alle huisjes op hele mooie plekken met geweldig uitzicht. Er waren er een paar die sprongen eruit en zijn zeer aan te raden voor andere reizigers, Ramberg, bronnysund, dovre vallei en de topper Lusterfjord. Wr hebben heen veel gehad aan de tips voor onderweg uit het boekje. De digitale versie is niet gebruikt. Leuke omwegen mooie kerkjes, echt fijn. Met die tips maakten we van een dag reizen weer een bijzondere dag. Wat een prachtig en rustig land met zoveel verschillende landschappen en steeds de zee/ fjorden en het geluid van de zeemeeuwen. We hebben 2 kleine puntjes van aandacht: We kwamen er te laat achter dat the great altantic highway niet in de route zat. Dat was jammer en moet eerlijk zeggen een klein beetje een teleurstelling. Maar we wisten ook dat we niet alles konden doen De route naar vestbyg, was mooi. Als je wilde vissen was daar wel gelegenheid voor. Maar wij vonden het te ver uit de route. Hadden misschien iets meer richting solvaer gewild. Was ook een lang stuk over dezelfde weg terug en daar in de omgeving is verder niet zoveel. In ieder geval hebben wij volop genoten. Het weer was niet altijd even mooi, maar we hebben zoveel kunnen zien. Hartelijk dank voor deze mooie reis.
18 August 2026
H.J. Gottemaker
Nijverdal
Beste H.J.,
Bedankt voor jullie uitgebreide en prachtige review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie vijfweekse reis door Noorwegen. Geweldig dat de huisjes en hun locaties zo goed zijn bevallen. Ook leuk om te horen dat jullie zoveel hebben gehad aan de tips uit het reisboek. Fijn dat jullie hiermee onderweg steeds nieuwe plekken hebben kunnen ontdekken.
Dank ook voor jullie twee aandachtspunten. Jammer dat de Great Atlantic Road niet in de route was opgenomen en dat de ligging van Vestbyg niet helemaal aansloot bij wat jullie ervan verwachtten. We nemen jullie feedback zeker mee bij het samenstellen en verbeteren van onze routes.
We zijn vooral blij om te lezen dat jullie ondanks het wisselende weer volop hebben genoten van de prachtige natuur en de rust van Noorwegen. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een mooie reis!
Team Cape Tracks
Een mooie goed verzorgde reis waar ik een leuke eerste indruk van newfoundland heb gekregen.
Newfoundland
17 August 2026
Eric Veenboer
Hoofddorp
Beste Eric,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo’n goed verzorgde reis heeft gehad en dat Newfoundland een mooie eerste indruk op u heeft gemaakt. Wat een supergave foto van de papegaaiduiker!
Geniet nog heerlijk na van de reis en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het ontdekken van andere mooie bestemmingen!
Team Beluga Adventures
De reis van a tot z laten regelen door Cape Tracks, alles tot in de puntjes aan onze wensen voldaan. Van overtocht naar huisjes naar overtocht, geweldig. Een mooie reis die wel een poosje in onze herinneringen zal blijven. Een toppunt kan ik echt niet opnoemen, alles was naar onze wens samengesteld. Onderweg hebben wij het zelfs al over de volgende reis gehad.
Botnische Golf reis Hampus: Finland naar Zweden
16 August 2026
Ruud
Heerde
Beste Ruud,
Bedankt voor jullie geweldige review! Wat fijn om te lezen dat we de hele reis van A tot Z naar jullie wensen hebben kunnen regelen. Wat leuk dat jullie onderweg al over een volgende reis hebben gesproken! Dat is natuurlijk een prachtig compliment.
We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het samenstellen de volgende mooie reis.
Team Cape Tracks
Cape Tracks heeft voor ons een hele mooi reis georganiseerd naar Noorwegen. De boten, 4 hele leuke chalets, en een goede beschrijving wat er zoal te doen is, en wat wij zeker moesten bezoeken. De voorpret was daarom al leuk, maar de trip zelf was helemaal een geweldige belevenis. Het was voor ons de eerste keer dat we naar Noorwegen gingen, na jaren in Italie onze vakanties te hebben doorgebracht. Ik raad iedereen Noorwegen aan, en zeker Cape Tracks als organisatie, die je fantastich heel veel werk uit handen neemt.
15 August 2026
Ben
Rijssen
Beste Ben,
Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat jullie eerste reis naar Noorwegen zo’n geweldige belevenis is geworden. Fijn dat de boten, chalets en onze tips en beschrijvingen zo goed zijn bevallen en dat de voorpret al een mooie start van de vakantie was.
Ook bedankt ook voor jullie aanbeveling! We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met het organiseren van een mooie reis.
Team Cape Tracks
Hele vriendelijke en complete service. Flexibel en alles goed geregeld.
Rondreis door Zuid Noorwegen
14 August 2026
Renny
Nijmegen
Beste Renny,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie het contact als prettig hebben ervaren en tevreden zijn over onze service. We vinden het belangrijk om flexibel mee te denken en alles goed te regelen, dus het is fijn dat jullie dit ook zo voor jullie was.
Team Cape Tracks
Wat hebben wij genoten van de enorme Ijsfjord in I***issat, een driedaagse kayaktocht langs grote ijsrotsen en veel walvissen. De wandelingen op het mooie Disko eiland waren divers en brachten ons op een gletsjer, op de mountain Cormorant en bij een prachtige waterval. Ook bezochten we de Eqi gletsjer en de Ijsjord per boot. Als afsluiter hadden we een prachtige dagwandeling bij het gletsjermeer en Paakitsoq. De zee had drie kleuren blauw! Daarna zijn we nog op rondreis gegaan in Ijsland. Alles was op en top geregeld door Beluga Adventures, die deze reis op maat voor ons maakte. Echt een aanrader en onze dank is groot.
I***issat, Disko eiland en Ijsland
13 August 2026
May
Den Haag
Beste May,
Enorm bedankt voor jullie prachtige review! Wat geweldig om te lezen hoeveel indruk Groenland en IJsland op jullie hebben gemaakt. En wat een schitterende foto hebben jullie meegestuurd! Fijn om te horen dat alles door zo goed en volledig op maat voor jullie is geregeld.
We hopen dat jullie nog lang met veel plezier terugdenken aan al deze indrukwekkende momenten en dat we in de toekomst opnieuw een bijzondere reis voor jullie mogen organiseren.
Beluga Adventures
Het contact met jullie was heel fijn. Snelle reacties. Tip: De reis naar de laatste bestemming in Noorwegen (Forsand) vonden we te lang met een 1 jarige. Dit was 6 uur. 4 uur reizen is lang genoeg. Ook als je onderweg nog wil stoppen. We hebben een ervaring gehad om nooit meer te vergeten.
13 August 2026
Elke
Oss
Beste Elke,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n bijzondere eerste vakantie met jullie kindje hebben gehad en dat het contact met ons als prettig en snel is ervaren.
Dank ook voor jullie waardevolle feedback over de route naar Forsand. We begrijpen goed dat een traject van zes uur met een kindje van één jaar best lang is, zeker wanneer je onderweg nog rustig wilt kunnen stoppen. We nemen jullie tip zeker mee bij het samenstellen van toekomstige reizen!
Wat leuk om te horen dat jullie een ervaring hebben gehad om nooit meer te vergeten. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het organiseren van een mooie gezinsreis!
Team Cape Tracks
Een zeer goed georganiseerde reis. Alles in perfectie geregeld. Eén minpunt was de derde accommodatie in Oanes Een huisje voor 2x2 gasten. Totaal geen privacy, toiletgebruik kon je het horen van elkaar. Simpeler bestaat niet. Een bijeengeraapt glas/serviesgoed. Een bed wat ongelooflijk kraakt, nog geen kastje/ krukje om je bril/telefoon op te leggen. Het was redelijk schoon. Maar het uitzicht was prachtig en dat maakt heel veel goed.
N.v.t.
12 August 2026
Chris lambers
Veenendaal
Beste Chris,
Bedankt voor jullie review. Fijn om te lezen dat jullie de reis als zeer goed georganiseerd hebben ervaren en dat alles verder naar wens was geregeld.
Jammer dat de accommodatie in Oanes op een aantal punten niet aan jullie verwachtingen voldeed. We begrijpen jullie feedback en zullen dit zeker meenemen. Gelukkig maakte het prachtige uitzicht nog veel goed!
We hopen dat jullie ondanks dit verblijf met veel plezier terugkijken op de reis en dat we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor jullie mogen organiseren.
Team Cape Tracks
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks & Beluga Adventures onderscheiden zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.
Marktstraat 21
7642 AK Wierden