Pluspunten
Staan ten alle tijden voor je klaar, zelfs als je op bestemming bent is contact snel gemaakt en word je overal mee geholpen.
Pluspunten
Verstrekken persoonlijk reisboekje met routebeschrijving, activiteiten en allerlei informatie Goede overnachtingslocaties geregeld
Pluspunten
Wij hebben een super mooie reis gemaakt voor de korte periode waarin we konden gaan. Zeer goede communicatie en goede adviezen! Wij zouden weer boeken als we nog is naar zuid Afrika of Noorwegen zouden gaan. Je krijgt een hele reisgids erbij met tips voor bezienswaardigheden, erg leuk.
VerbeterpuntenEen klein puntje is dat het voor ons niet helemaal duidelijk was waar de bezienswaardigheden beschreven in het boekje te vinden waren. Er stonden nog geen adres gegevens bij, door het beperkte internet op plaats van bestemming is het daar moeilijk op te zoeken. Dit zou je dan van te voren moeten uitzoeken.
Pluspunten
- Aandacht voor de klant; Er werd ruim de tijd genomen om een mooie reis uit te stippelen, hierbij werd goed geluisterd naar de wensen. Hebben moeite gedaan om ons een hele mooie accommodatie in Kaapstad te bezorgen. - Goed advies; Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de accommodaties die ze geadviseerd hebben. Suid Afrika Reise heeft een prachtig afwisselende reis samengesteld! - Flexibel; In overleg konden aanpassingen aan reisschema en accommodaties nog veranderd worden. - Goede communicatie / reisinformatie; Van Suid Afrika Reise ontvang je een reisboek met relevante reisinformatie en uitgebreide omschrijvingen van bezienswaardigheden die je tijdens je reis tegenkomt.