Laden reviews...
27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne fremhæver klar kommunikation og hurtig respons. Kvaliteten i arbejdet og det endelige resultat bliver ofte rost. Leveringerne er normalt til tiden og godt pakket, men der er enkelte kommentarer om fragtomkostninger og sporingsproblemer. Samlet set er oplevelsen positiv og kundetilfredsheden høj.
Nette afhandeling en levering in de binnenstad, keurige communicatie. Samen met de meegekookte ‘zuignappen’ makkelijk zelf te plaatsen. Aanrader!
30 June 2026
Joost
Delft
Meerdere keren producten afgenomen en altijd naar tevredenheid. En volgens afspraak optijd geleverd . Is het aanbevelen waard
26 June 2026
Bussum
We hebben de kleurenspel besteld en die ziet er prachtig uit, we hebben al snel een keuze kunnen maken en gaan gauw over tot bestellen. Ik had nog gebeld om een vraag te stellen maar er is helaas niet terug gebeld. Er kan iets tussen zijn gekomen maar ik vind het toch jammer, vandaar 1 ster minder
25 June 2026
Erica
Tilburg
Het product is geweldig en volgens de door ons verwachte kwaliteit geleverd. Echter het telefoontje voorafgaand aan de levering bleef uit en is het voorzetraam zo zonder verder bericht bij de postbus neergezet.
31 May 2026
Ton
Druten
Heb al meerdere keren bij deze firma besteld. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen .leveren altijd wat ze zeggen. Heb eerder bij andere besteld . Maar kunnen niet tippen aan het product van Topwebshop . Vooral de duraval 8000 geweldig en mooi systeem
15 May 2026
Bussum
Fijn contact via whatts app, snelle reactie. Kleurenwaaiers besteld met “ statiegeld “. Bedrag werd heel snel teruggestort na retournering van de waaier. Mooie kleur vlokken uitgezocht voor de trap. Deze gaan we bestellen zodra de stootborden geplaatst zijn.
15 May 2026
Eddy en Colinda
Rijen
De trapbox is zeer makkelijk te verwerken, mooie kleuren, en het resultaat mag gezien worden.
26 April 2026
Koos
Nijmegen
Al eerder voorzet ramen bij Topwebshop besteld en altijd naar tevredenheid geleverd . En volgens afspraak . Is het aanbevelen waard
3 April 2026
Bussum
Na bezoek van webshop had ik nog wat vragen . Telefonisch contact gehad goed geholpen. Bestelling geplaatst volgende dag alle materialen binnen .
1 April 2026
Marten
Sterksel
Eerst met app duidelijk antwoord gekregen en toen ook de waaier ontvangen met hele mooie mogelijkheden. Gelijk besteld voor 2 trappen. Nu in afwachting
23 March 2026
Els
Papendrecht
Desondanks track en trace aankondiging, nog niets ontvangen. Ook track en traceis ineens verdwenen!
Beveelt niet aan
20 March 2026
C
Woudrichem
We hebben dezelfde dag (16-3) van uw bestelling de knevels op de post gedaan. Helaas hebben we geen invloed op de postbezorger. We zien in de track and trace dat de knevels vandaag (20-3) bij u bezorgd gaan worden. We vinden het wel jammer dat u ons niet eerst even gebeld of gemaild hebt en direct deze onterechte negatieve beoordeling aan ons hebt gegeven. Vriendelijke groet, Jeroen van Topwebshop
Zorgvuldige verwerking en een contact ter verduidelijking
10 March 2026
Marieke
Driebergen-Rijsenburg
Top voorzet ramen .mooi verpakt geleverd
3 March 2026
Bussum
De kleur waaier besteld, en de volgende dag al in huis, super!
27 February 2026
Koos
Nijmegen
Enorm blij met onze nieuwe trap. Super mooi geworden met de strooivlokken. Wel een flinke klus, die gelukkig door onze schilder werd uitgevoerd. Maar de 8 uur werk is onderschat. Alle uren bij elkaar kan kloppen maar niet achter elkaar. Verdeeld over een aantal dagen, dan lukt het wel. Maar het resultaat is verbluffend.
23 January 2026
Nancy
Wijk bij Duurstede
Ervaringen gebaseerd op de Trapbox en -waaier. Prima!
21 January 2026
Ben
Utrecht
Bestelling goed ontvangen
8 January 2026
Marten
Best
Het voorzetraam is besteld begin november en na enkele dagen werd een orderbevestiging ontvangen en een datum van levering (+/- 4 weken). Een dikke week voor de levering werd een telefoontje ontvangen dat de levering een week eerder kon, omdat de bezorger de dag nadien in de buurt was. Op de leverdag werden we opgebeld en stond de leverancier even later aan de voordeur. Product ziet er zoals besteld uit, met toehoren (knevels e.d.). Kwaliteit is prima. Het was gekocht om geluid tegen te houden en het doet wat je ervan mag verwachten. Alle verkeersgeluid tegenhouden is bijna onmogelijk, maar het verschil is wel groot. Tevreden over deze aankoop en service.
16 December 2025
Martijn
Vlaanderen
Kleurenwaaier besteld en was snel geleverd. Had nog wat vragen over de trapbox maar ze zijn moeilijk bereikbaar.
18 November 2025
John
Almere
Ik was een beetje huiverig of het echt mooi zou zijn en het opbrengen van de vlokken was iets lastiger dan gedacht maar dat kwam omdat we ook de ondervang de treden hebben gedaan uit eindelijk is het resultaat super mooi geworden en we hebben al meteen complimenten gekregen zo mooi springt hij in het oog. We gaan zeker de boven trap er ook nog mee doen. We gaan de leuning ook nog een kleurtje geven maar nu al vast een mooie review. Het is echt toppie :-)
26 October 2025
Danielle
Diemen
Product nog niet aangeschaft alleen de kleurwaaier. Je betaald hiervoor een borg die je terug krijgt als je de kleurwaaier terugstuurt. Ben wel van plan om het product aan te schaffen
14 October 2025
M
Apeldoorn
snelle service en prettig contact
5 October 2025
Marco
Zelhem
Ik aarzelde tussen een houten en aluminium frame, had daarover contact met de webshop, bestelde uiteindelijk aluminium en werd nagebeld om zeker te weten dat ik me niet vergist had. Het product werd snel geleverd en is precies wat ik ervan verwachtte.
18 September 2025
Wilbert
's-Hertogenbosch
Al meerdere malen bij jullie besteld tot volle tevredenheid. Netjes en vriendelijk geleverd volgens de opgegeven maat, kleur, etc. Ook het bestellen op de website is goed en duidelijk. Ga zo door. Marcel
12 September 2025
Marcel
Haarlem
Positief: de voorzetramen werden conform specificaties keurig op tijd geleverd. De communicatie rond de bestelling en levering was uitstekend. De knevels en bijbehorende schroeven, die ontbraken, werden dezelfde dag nog nageleverd. Prettig overleg. Ik heb inmiddels zelf de voorzetramen gemonteerd. Ze functioneren uitstekend. Verbeterpunt: controle van uitgaande leveringen. Knevels ontbraken. Maar zoals gezegd:probleem is direct opgelost.
11 September 2025
Jos