Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenervaringen benadrukken snelle levering en een solide productkwaliteit tegen concurrerende prijzen. De bestellingen komen snel aan en blijven in goede staat, wat bijdraagt aan een vlotte algehele ervaring. Prijs-kwaliteitverhouding wordt genoemd als voordeel ten opzichte van concurrenten. De feedback laat een positieve ervaring zien met nadruk op snelheid en prijsstelling.
Wat een koopje deze 30.000 mAh powerbank, vlekkeloze retourdeal + vaderdagkorting. Direct geleverd, netjes!!
27 June 2024
Brecht
Gent
En in mooie doos
15 June 2024
D.J.
Gauw
Duurzaamheid en kwaliteit, Ik zal over paar maanden hier op terug komen.... Levering was goed, product is zoals afgebeeld.
30 May 2024
Quincy
Den Haag
20 May 2024
Anne
Haarlem
Na veel slechte oplaadkabels zijn dit de eerste die prima en vooral snel werken bij het opladen van de iphone. Ook een zeer degelijke uitrusting. Daarbij verkrijgbaar in mooie kleuen.
13 May 2024
Jan
Groningen
Twee dagen na mekaar thuis gebleven tussen de tijden die me doorgegeven zijn en tweemaal niemand gehoord of gezien ,had betere service verwacht??
4 May 2024
Patrick
Koningshooikt
Moet het nog uitproberen leverring en verpakking prima
30 April 2024
Gerda
Klimmen
Duidelijke communicatie
22 April 2024
Jacoba
Den haag
een goede oplader voor mijn tom tom
17 April 2024
Gerard
gorinchem
Fijne webshop met ruime keus , snelle levering en hele goede artikelen
25 February 2024
Pim
NIJMEGEN
Binnen 1 dag geleverd en de producten zijn van zeer goede kwaliteit.
21 February 2024
Mert
Den haag
Na onduidelijkheid over de levering contact gezocht met oplaadkabelshop, zij stonden meteen voor mij klaar en boden gepaste oplossingen aan. Zeker een aanrader! Bedankt!
21 February 2024
Sander
Dronten
Dit was mijn eerste besteling bij Oplaadkabelshop.nl. Alleen maar positieve ervaringen gehad.
15 February 2024
Jos
Geulle
Post.NL had mijn order niet optijd afgeleverd dat was een min punt van de bezorger.
3 February 2024
Krishian
Rotterdam
Prima materiaal, correcte en vlotte levering
17 January 2024
Patrick
Oudsbergen
de powerbank laadt zeeeer langzaam op . Het duurt ook heel lang voor gsm opgeladen is 30000Mah ,dat stelt teleur Heb 11 euro verzendkosten betaald om ze terug te sturen om mijn geld terug te krijgen.Die ben ik kwijt
17 January 2024
Carine
zoutleeuw
Het geleverde glas voor mijn samsung s22 ultra, paste totaal niet ongeveer 1 cm te smal. Op de doos stond wel het juiste model telefoon. Wel snelle levering
12 January 2024
Edwin
Sint-Niklaas
Voldoet geheel aan verwachtingen
10 January 2024
Herr Doctor
Voorburg
Op tijd geleverd, goed en degelijk verpakt. Eerste indruk een mooi apparaat, wel behoorlijk wat gewicht. Wat gebruik betreft nog niet kunnen testen, maar heb er alle vertrouwen in dat het goed werkt.
31 December 2023
Rob
Amsterdam
S’avonds besteld, volgende namiddag al geleverd!
23 December 2023
Lore
Leuven
Zeer tevreden met de aankoop beleving op de webshop van oplaadkabel.nl Eenvoudig een bestelling te plaatsen met goede prijzen en een snelle levering. Top!
19 December 2023
Erol
Maastricht
Eerste keer dat ik hier iets koop,wellicht in de toekomst wel weer als ik weer iets nodig ben...
5 December 2023
appie de jong
DONKERBROEK
Service ultra rapide
26 November 2023
Michel
Belgique
Mijn ervaring! Ik had iets besteld en heel vlug gekregen, alleen werkte het bestelde niet. Contact via mail/whatsapp opgenomen, waarop heel vlug gereageerd werd. Een mail met terugzend label gekregen en het bestelde teruggestuurd, en binnen een week was mijn betaling weer terug gestort. Over dit alles heel duidelijk over hoe en wat…. In één woord ‘top’ Oplaadkabelshop.nl M.vg. Wijbe
7 November 2023
Wijbe
Mantgum
Snelle levering. Mooi product.
2 November 2023
Helga
Den Haag
Oplaadkabelshop.nl heeft een groot assortiment aan kwalitatieve smartphone, tablet en laptop accessoires. Oplaadkabelshop.nl is dé officiële distributeur van Swissten producten op Bol.com.
Op werkdagen zijn wij tussen 09:00-18:00 bereikbaar via de mail. Als het gaat om een vraag over het product, BTW Factuur of een andere vraag zullen wij altijd binnen 12 uur reageren.
Van der Kunstraat 14A
2521 BB Den haag