Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenervaringen benadrukken snelle levering en een solide productkwaliteit tegen concurrerende prijzen. De bestellingen komen snel aan en blijven in goede staat, wat bijdraagt aan een vlotte algehele ervaring. Prijs-kwaliteitverhouding wordt genoemd als voordeel ten opzichte van concurrenten. De feedback laat een positieve ervaring zien met nadruk op snelheid en prijsstelling.
Ik wil mijn bestelling retour zenden omdat de maat niet goed is, ik heb via de mail gevraagd hoe dit te doen; geen enkele reactie gehad ! Dit was eens maar nooit weer!
16 October 2023
Frans
Soest
Snel geleverd, goede kwaliteit
22 August 2023
JD
Lienden
Kabels kwamen niet aan, na gemaild te hebben bleek DHL ze retour te hebben gezonden onduidelijk met welke reden ( adres was correct) Bij nogmaals verzenden bleken de kabels niet voorradig, dus wederom wachten. Maar uiteindelijk alles keurig binnen gekregen.
15 August 2023
Anja
Ulft
Netjes verzorgd ingepakt.
23 July 2023
Murk
Poortugaal
Bestelling is goed en snel binnen gekomen
14 July 2023
Johan
Amersfoort
Enorm vrij snelle levering
25 May 2023
Luc
Peutie Vilvoorde
Het product is heel goed. Het zit mooi verpakt en een snelle levering. De service is ook heel goed.
5 May 2023
Benjamin
Pijnacker
snelle service en snelle verzending, zelfs in het weekend
3 May 2023
richard zeguers
Oostrum Lb
Super service
14 February 2023
Albert Van Daele
Moerbeke Waas
Snel mijn keuze gevonden en een dag later thuis ontvangen. Alles helemaal prima!
2 December 2022
Wendy
Lanaken
Het bestelde kwam netjes op tijd aan. Goed verpakt. Prima aankoop
12 September 2022
Klaas
Biddinghuizen
Veel plezier beleefd van de bestelde producten, top service!
25 August 2022
Tom
Den Haag
Zeer tevreden. Product snel in huis, kwaliteit was zeer goed.
4 August 2022
Marnix
Den Haag
vrienden kopen van deze website hetzelfde aan 9 euro minder voor krak hetzelfde product, we hebben verpakking en inhoud volledig vergelijken ongelooflijk dat dit kan.
25 July 2022
ANNELIES
Geel
Besteld product zoals beloofd in huis
8 July 2022
Cor
Amsterdam
Goed product en snelle levering
16 April 2022
kurt
Hoogstraten
Goede service. Hoefde niet lang op het bestelde te wachten.
26 December 2021
Mieke Bish
Roermond
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Werk aub niet meer samen met post nl En dan deze bevraging…. Ik zal wel berusten in het feit dat ik mijn centen kwijt ben. Bedankt Gsmaccushop !!!!!!!!!
17 August 2021
Gert
De Panne
Bestelling snel in huis, tegen een redelijke prijs.
23 July 2021
Marcel
Baarn
Keurig en snel geregeld.
7 May 2021
Lex
Purmerend
volgende dag bestelling in huis
7 May 2021
CHRIS
Grevenbicht
Dat heb ik al in één zin gezegd. Tevreden over product en snelle levering.
18 March 2021
Dico
Zoetermeer
Snel na bestelling verstuurd en aangekomen. Prettige afhandeling. Prima product.
16 March 2021
R.A.
Leeuwarden
Mooi product voor dat geld.
9 February 2021
L
Rotterdam
Prima product, snelle levering
20 January 2021
Willem
Hoogland
Oplaadkabelshop.nl heeft een groot assortiment aan kwalitatieve smartphone, tablet en laptop accessoires. Oplaadkabelshop.nl is dé officiële distributeur van Swissten producten op Bol.com.
Op werkdagen zijn wij tussen 09:00-18:00 bereikbaar via de mail. Als het gaat om een vraag over het product, BTW Factuur of een andere vraag zullen wij altijd binnen 12 uur reageren.
Van der Kunstraat 14A
2521 BB Den haag