Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantfeedback wijst op snelle levering, zorgvuldige verpakking en hoogwaardige producten. Het bestelproces verloopt soepel dankzij duidelijke productomschrijvingen en een snelle respons van de klantenservice. Af en toe voorkomende voorraadproblemen worden snel opgelost en klanten vertrouwen over het algemeen op hun aankoop.
Snelle service en goede kwaliteit!
12 June 2026
Am
Haarlem
Goed en optijd!
5 June 2026
Odette
Spaubeek
Precies zoals omschreven. Blij met de kast knoppen. Snel geleverd.
29 May 2026
Esther
Meerlo
De knopjes die ik had besteld zijn leuk en voldoen aan mijn verwachtingen.
28 May 2026
Ellen
Budel-schoot
Zeer goede ervaringen. Een van de kastknopjes die ik wilde, was uitverkocht. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze weer beschikbaar waren. Klantenservice is zeer goed bereikbaar via mail en reageert heel snel. Toen ze eenmaal beschikbaar waren, zijn ze ook super snel verstuurd en aangekomen. Daarna ook nog tips gekregen hoe te bevestigen.
19 May 2026
Arnie
Eindhoven
Elke knop was goed verpakt in zijn eigen aparte papieren zakje wat voldoende bescherming gaf. Erg netjes verpakt!
14 May 2026
Paul
Apeldoorn
I bought sone beautiful knobs from Goed in Stijl, they were very helpful, they carefully made a package and shipped it to Greece, they informed me about the process, they facilitated me with the payment method, it was an overall great experience!
11 May 2026
Eli
Athens, Greece
Producten volgens verwachting en netjes verpakt. Snel opgestuurd maar dat hoeft nooit van mij, wil mensen niet opjagen.
27 April 2026
Wendy
Zoetermeer
De tweede bestelling van kastknoppen inmiddels. Net als de vorige keer snel verzonden, goed verpakt. Al met al is deze webwinkel een aanrader.
22 April 2026
Jack
Heerhugowaard
Hele goede service! Goede communicatie met Dandra. Ik werd goed op de hoogte gehouden en verzending was netjes en snel!
6 April 2026
Celine
Roosendaal
Mooie knoppen die stevig zijn voor gebruik
4 April 2026
alicia
Barneveld
Goede kwaliteit
29 March 2026
Amber
Den Bosch
Positief verrast door het kastknopje, mooie kleur, stevig materiaal. Erg blij mee!
10 March 2026
Ing
Stadskanaal
De levering van de kastknopjes was precies volgens afspraak. Alles zat keurig verpakt. De knopjes zien er mooi uit; dus een tevreden klant.
25 February 2026
Gerdien
Nuland
Super snelle levering.
24 February 2026
Natascha
Epe
Super webshop! Keurige en snelle verzending. Producten nog mooier in het echt dan op de website.
20 February 2026
Anne
Velp
Hele mooie kastdeurknoppen besteld. Precies zoals op de foto. Heel fijn dat er verschillende maten schroeven bij zaten. Zo pasten de knoppen makkelijk.op de lades.
8 February 2026
Anna
Maarn
Ik bestelde kastknoppen die uit de collectie gingen. Goed in Stijl gaf dat bij voorbaat aan en was ook heel oplettend op de kwaliteit van de laatste producten van deze serie. Een kastknop was licht beschadigd, goed in stijl had dat zelf gezien en voorgelegd om de knop wel te leveren (omdat dit de laatste producten waren) maar niet in rekening te brengen. Dat vind ik heel netjes.
27 January 2026
Rob
Berkel en Rodenrijs
Mooie porselein kastknoppen besteld, snelle levering! Heel blij mee
25 January 2026
Anne
Roden
Heel mooie deurknopjes, net zoals op de beschrijving en de foto's!
23 January 2026
Woerden
10 January 2026
Ageeth
Gorinchem
Ik had mooie deurknoppen besteld en was er 1 vergeten. Ze hebben mij toen heel fijn geholpen, zodat ik alsnog het goede aantal knoppen op tijd binnen had. Ze reageren snel op vragen en zijn vriendelijk. Nu heb ik alles binnen en het is precies zoals beschreven met foto’s op de website.
10 January 2026
Denise
Nootdorp
We moeten de knoppen nog bevestigen, maar ze zien er heel mooi uit! Zal fantastisch staan straks!
6 January 2026
Esther
Almelo
Het aantal kastknopjes dat ik nodig had, was niet voorradig, Ik stuurde hiervoor een mailtje en werd bijzonder snel en super vriendelijk geholpen. Toen de kastknoppen toekwamen, zagen we ook hoe mooi ze van kwaliteit waren. Kortom een super ervaring!
22 December 2025
Masha