Snelle levering en gave deurknop

Super gave deurknop! Makkelijk betalen, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Goed product, snelle service

Goede kwaliteit deurknoppen voor niet te duur. En snel verzonden.

Divers aanbod, leuk verpakt en snel ontvangen

Ruime keuze en goed scrollen. Deurknoppen waren iets groter dan ik vanaf foto had ingeschat dus tip om als koper naar afmetingen te kijken of door winkel een foto in perspectief te plaatsen.

Prachtige meubelknoppen voor een goede prijs en snel geleverd

Super tevreden, zou zo weer bestellen!

Super snelle levering

Product nog mooier dan omschreven… hele leuke webshop met originele knoppen

Snelle levering en mooie producten

Fijne webshop, breed aanbod. Snelle levering

Mooi spul en prima geleverd.

Ze hebben een divers en leuk aanbod. Het werd binnen enkele dagen , goed verpakt geleverd. Er is wel een minpuntje; de knoppen “levensboom” waren van twee verschillende kleuren.

Super mooie kwaliteit

Heel blij met de deurknoppen die wij hebben besteld! Goede kwaliteit en precies zoals het plaatje!

Een vriendelijke dame aan de telefoon en de bestelling zeer vlot

Snelle levering en tevreden met mijn bestelling

Supersnel, zorgvuldig & T.O.P.

Prima bestelling, levering heel vlot. Foutje in 1 van de haakjes, maar prima en supersonische snel recht gezet. Absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie producten, snelle levering

De deurknoppen zijn goed verpakt snel geleverd. Bedankt!

Snel geleverd en mooi product

Veel aanbod, snel geleverd en mooie producten

Snelle levering, voldoet aan verwachtingen

Prima service!

Goede kwaliteit

Tegenwoordig bezig met het renoveren van kasten e.d.. Toevallig kwam ik bij deze website en wat hadden ze mooie knoppen. Na bestelling snel binnen en kwaliteit was goed.

Duidelijke website, producten komen overeen met foto's

Website is overzichtelijk, zoekt makkelijk. Verder komen de producten overeen met de foto's. Daarnaast een snelle levering met duidelijke communicatie via de mail.

Pimp je kast

Het was moeilijk om een keuze te maken aangezien er zoveel mooie deurknoppen zijn om uit te kiezen. Erg content over de kwaliteit en ik vind de dressoir door de kastbeslag echt een eye-catcher geworden. Daarnaast direct een bevestigingsmail gekregen nadat ik de bestelling heb geplaatst en een snelle levering. Daarbij kon ik via de PostNL app een afhaalpunt selecteren wat altijd mijn voorkeur heeft i.v.m. pakketjes stress. Een zeer tevreden klant uit Apeldoorn.

vriendelijk en leuke producten

Super tevreden! Ik werd gemaild toen mijn gewenste product weer op voorraad was, met een kortingscode. Wat leuk! Vervolgens alles mooi verpakt (word ik altijd blij van). Producten zijn ook helemaal top, prima prijs-kwaliteit!

Mooie kastknoppen, niet duur en snelle, goed verzorgde levering!

Snelle levering, product zoals verwacht. Duidelijke communicatie

Topservice

Snel geleverd, knoppen zijn zowel met zilverkleurig als goudkleurig beslag geleverd, super!

Snelle, goede service!

Mooi product aanbod, veel keuze maar niet too much, snel in huis, goed verpakt.

Vlotte levering en goede kwaliteit

De kastknoppen werden snel geleverd en zien er mooi uit.

Snelle levering !

Snelle levering en super mooie deurknoppen. Helemaal tevreden!

Prachtige handvatten. Goede kwaliteit. Ontzettend goed service.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers