Prachtig, snel geleverd

Knoppen zijn precies zoals op de website getoond, heel mooi en volgende dag al in huis.

Mooie producten en goede service

Mooie kastknoppen gekocht. Goede kwaliteit en service

Deurknoppen besteld. Volgende dag verstuurd, de dag daarna ontvangen in mijn brievenbus. Goede kwaliteit. Ik ben blij met mijn aankoop.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Snel en goed

Zeer tevreden over de levering en wat er is geleverd. Goede kwaliteit en mooier dan op de foto

heel goed

Snelle levering en erg leuk verpakt.

Mooie knoppen en snelle levering!

Super snelle levering en het product is mooi en van goede kwaliteit

Helemaal prima

Prima site en service, product prachtig en alles goed verpakt.

Mooie artikelen Tevreden

Goede producten, goede prijs, goede service!

Ik heb kastknoppen gekocht, die ik om moest ruilen voor anderen. Het retourneren en het opnieuw verzenden ging zeer vlot! Bovendien wordt er ook meegedacht Kortom ik zou het iedereen aanbevelen hier producten te kopen!

Super mooie creaties, maar…

De kastknoppen zien er echt fantastisch uit. Jammer dat de vijzen die er bij geleverd worden niet niet sterk genoeg zijn. We hebben de vijzen zelf aangepast zodat de kastknop vaster kan worden aangedraaid.

Snel geleverd, prachtig poduct

Snel geleverd, prachtig poduct

Zeer mooie knopjes

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Kwam op tijd aan. En de knopjes waren erg mooi, precies zoals afgebeeld in de webshop.

What you see is what you get

Makkelijke website, snelle levering en mooi product!

Mooie ladeknoppen voor een leuke prijs

Wij hebben de kastknoppen gebruikt om onze commode een vintage look te geven! Onwijs blij mee, snelle levering en allemaal netjes verpakt. De kleur is nog mooier in het echt.

Kwitwit, mooi en snelle levering

Perfecte afspraak en levering. Thanks

Perfecte afspraak en levering. Thanks

Heel mooie deurknoppen en snelle service

De deurknoppen zijn erg mooi en kwaliteitsvol en de levering was bijzonder snel

Goede afhandeling van de bestelling.

Mijn bestelling werd geleverd zoals beloofd in de bevestigingsmail. Prima. Ben erg blij met mijn bestelling.

Mooie kwaliteit!

Ik heb deurknoppen voor 2 kasten besteld en erg tevreden over de mooie kwaliteit! En ook binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering en producten zijn mooier dan verwacht!

Snelle levering en producten zijn mooier dan verwacht!

Mooie kastknopjes, snelle reactietijd bij vragen

Zeer Mooie, stevige knopjes! Snel geleverd, goed ingepakt. Van te voren had ik een vraag over retourneren die vlot beantwoord werd. Enkel jammer dat de knopjes alleen per stuk verkocht worden/prijs bij grotere hoeveelheden hetzelfde is.

Prima ervaring

Levering volgens plan en product voldoet aan verwachting (mooie, zware kwaliteit)

Snelle levering, product niet naar mijn smaak

Snelle levering, helaas waren de Agaath deurknopjes niet mijn smaak. Vorm anders dan verwacht (niet driehoekig), goudkleur niet mijn smaak, en kleur van steen viel veel donkerder uit, maar er stond aangegeven dat dit laatste anders kon zijn. Snelle reactie over retour zending, prettig contact via de mail. Volgende keer beter!

Snelle verzending en mooie spullen !

De handgreepjes maken mijn kasten net een beetje mooier !

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers