1e keer besteld en het is top! Snel geleverd, goed verpakt en wat een ongelofelijk mooie knoppen zijn het! Dankjewel voor de service!

Iets besteld wat niet de kleur had zoals ik gedacht had. Meteen een mail ontvangen met een goede oplossing.

Mooi product en snelle bezorging

Mooi product en snelle bezorging

Goede kwaliteit producten!

Aantal haken besteld voor in de kast. Erg goede kwaliteit en de levering was snel! Zou hier zeker weer bestellen

Snelle levering, mooie kwaliteit

Aankoop van kastknopjes. Prachtig assortiment, zeer snelle reactie op bestelling en levering!

Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen ben erg tevreden met mijn product en de service

Goede kwaliteit, snelle levering

Product foto’s komen overeen met het daadwerkelijke product, snelle levering en ben heel blij met de knopjes!

Goede webshop

Goede webshop met mooi design artikelen . Snel geleverd. Kwaliteit voldoet aan de verwachting .

snelle verzending en mooie knoppen superblij mee

mooie knoppen superblij mee , zeer degelijk ingepakt zat ook een mooie glazen knop bij , nog mooier dan op de foto

Half tevreden

Twee dezelfde knopjes besteld maar kreeg twee verschillende. Had het kunnen terugsturen maar dat is allemaal weer zo omslachtig. Heb de verkeerde knop zelf bijgekleurd.

Fantastisch!

Wat een prachtige items! Het kamertje voor onze kleine spruit gaat nu nóg mooier worden. Super bedankt!

Alles klopt!

Product voldoet aan verwachting, snel en op tijd geleverd. Keurige verpakking, voelt als cadeautje.

TOP

Mooie Website, en daarnaast zeer goede service

Op de website vind je alle benodigde informatie, daarnaast zijn de foto’s van de producten zeer goed. Los daarvan een zeer goede en correcte service

Geen klachten

We hebben geen klachten en de kastknoppen zijn perfect.

Snelle levering en heldere communicatie.

Goede kwaliteit. Mooi product. Precies als op foto’s en beschrijving op websitebezoek.

Snelle en persoonlijke service

Mooie producten

Snelle levering!

Prachtig product en snelle levering!

Alles goed afgehandeld

Kastknopje is super, verzendkosten veel te hoog

Super blij met het kastknopje in Japandi stijl, maar om voor 1 knopje 6 euro verzendkosten te vragen is echt buitenproportioneel.

Mooi product en snel geleverd

Snel geleverd en mijn unieke wandhaak was zelfs nog mooier dan op de foto.

Snelle levering, mooie producten, prima prijs

Mooi product

Helemaal tevreden!

Goede communicatie, alles snel geleverd. Producten zijn ook naar wens.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers