Overzichtelijke site

Mooie en duidelijke site, heel veel keuze. Prachtige kastknoppen besteld.

Mooie knoppen

We hebben op meerdere plaatsen in huis de kasten een upgrade gegeven met de mooie knoppen van Goed in Stijl.

En leuk assortiment

Super mooie bestelling!!

Met veel zorg koos ik knoppen uit voor op de commode van mijn baby. Ik heb ontvangen waar ik op hoopte, echt superblij mee!

Goede service, mooi product

Hele mooie leren deurknopjes ontvangen. Product is precies zoals op de foto. Fijn dat tijdens de vakantie mijn mailtje beantwoord werd. Thanks!

Prima communicatie, levering en product zoals verwacht.

Zeer betrouwbaar.

De levering duurde (door vakantie) iets langer, maar ben heel tevreden met de meubelknoppen. Staat super mooi bij het opgeknapte kastje.

Prachtige knoppen

Mooie knoppen voor op onze kast, zoals op de foto.

Een prettige dame aan de telefoon die mij vertelde waarop ik wachtte.

Knopjes prima met 2 soorten bevestigingen.

Goeie ervaring

Alles naar wens

Item werd snel verzonden, netjes verpakt en item was geheel naar wens!

Snelle levering & prachtige producten

8 deurknopjes besteld. Je kon zelfs kiezen tussen zilveren of koperen schroeven. Product zoals op foto, erg blij mee

Uitstekend!

Snel geleverd en mooie kastknopen ...

Super mooie kastknoppen en snel geleverd

Had de kastknoppen de dag na de bestelling al in huis en ze zijn gewoon prachtig!

Tevreden!

8 kastknopjes besteld. Duidelijke communicatie over de verzending en het was snel in huis. Netjes verpakt en ben blij met de producten. Bedankt!

Prachtig, snel geleverd

Knoppen zijn precies zoals op de website getoond, heel mooi en volgende dag al in huis.

Mooie producten en goede service

Mooie kastknoppen gekocht. Goede kwaliteit en service

Deurknoppen besteld. Volgende dag verstuurd, de dag daarna ontvangen in mijn brievenbus. Goede kwaliteit. Ik ben blij met mijn aankoop.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Snel en goed

Zeer tevreden over de levering en wat er is geleverd. Goede kwaliteit en mooier dan op de foto

heel goed

Snelle levering en erg leuk verpakt.

Mooie knoppen en snelle levering!

Super snelle levering en het product is mooi en van goede kwaliteit

Helemaal prima

Prima site en service, product prachtig en alles goed verpakt.

Mooie artikelen Tevreden

Belgischestraat 62