Snelle levering en mooie kwaliteit

fantastische en supersnelle service.

's avonds bestellen ( wel voor 20.00 uur) de volgende ochtend om 11 uur opgehaald. Top

Mooie kastknoppen

Al meerder keren hier kastknoppen gekocht en elke keer weer helemaal blij!

snel en netjes geleverd

snel geleverd en goed verpakt om geen beschadiging te krijgen zeer tevreden

Alles was goed

Hele mooie producten, prima prijs en vlotte levering.

Prima kwaliteit

Goede service ondanks drukke periode

Goed en snel geleverd, goede informatie

Duidelijke website, goede afhandeling van de bestelling

fantastisch

servicegericht, supersnelle levering en verzorgd

Gewoon helemaal prima

Product snel geleverd en ondertussen up to date gehouden met mailtjes. Blij met de producten. Sowieso leuke, unieke knoppen. Verzendkosten vond ik wel wat aan de hoge kant, vooral relatief met de producten die worden verkocht. Snap dat jullie die prijs niet kunnen aanpassen, maar mogelijk wel de kosten delen met de klant.

Super blij mee

Snelle levering, mooi product en met zorg verpakt.

Goed!

Het bestellen was gemakkelijk. De keuze is groot dus het was leuk om uit te zoeken welke kastknoppen het best bij ons zouden passen. De bezorging was zoals aangegeven in de webshop.

Mooi product van kwaliteit.

Mooi product van goede kwaliteit.

Haakje besteld om schilderijtjes aan op te hangen. Super mooie kwaliteit en snel geleverd. Top service!

Veel keus, snelle levering.

Snelle levering en makkelijke webshop

Makkelijk te bestellen en daarna een snelle levering

Leukste deurknoppen, snel geleverd

Netjes verpakt snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Erg blij mee! Prachtige meubelknopen!

De knopen zijn mooi afgewerkt en de kleuren op de site zijn ook echt zo mooi! Een vondst!!!

Artikelen zoals omschreven op de website, snelle en nette levering.

Supersnelle levering

Het product was mooier dan op het plaatje. En ik had het zeer snel in huis. Zeer tevreden

Snel geleverd en prachtige knopjes :)

Snel geleverd en prachtige knopjes :)

Snelle levering, mooie producten

Onze bestelling was precies wat wij ervan verwacht hadden. Snel thuis bezorgd, nette aflevering en goed resultaat!

Zeer (gebruiks)vriendelijk en goede kwaliteit

Overzichtelijk site, goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende snelle service en communicatie.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goede kwaliteit en bevestiging materiaal

Goeie service

Na persoonlijke contact te hebben gehad, heb ik een mooie bestelling kunnen plaatsen. Mede dankzij de tips van de eigenaresse heb ik mijn ladekast kunnen opfrissen door alleen wat knopjes te vervangen.

Belgischestraat 62

1502 TT Zaandam