Goede klantenservice! Mooie producten

Na ontvangst van ons bestelde kastknoppen, was er één knop kapot. Na een telefoontje gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. We zijn erg blij met de kastknoppen, ze zijn uniek en maakt onze "gepimpte" kast helemaal af!

Leuke onlineshop. Knopjes precies zoals op de website

Snelle en juiste levering

1 klein dingetje: op de webshop werd aangegeven dat er nog 2 stuks in voorraad waren. Toen ik deze ging bestellen kreeg ik de melding dat de hoeveelheid die ik wilde niet voorradig was (?). Ik heb mijn bestelling desondanks doorgezet en kreeg ook gewoon het juiste aantal. Misschien een klein manco van de website?

Duidelijke site. Snelle levering. Meubelknopjes zijn echt mooi, goede kwaliteit. Als we weer meubelknopjes nodig hebben, dan bestellen we zeer zeker weer bij Goed in Stijl.

Helemaal prima

Ik ben tevreden. Artikel zoals omschreven en een snelle verzending

Stipt

Mooi vlot

Fijne site, ruime keuze en top afhandeling bestelling.

Geweldige ladeknoppen, iedere knop net een klein schilderijtje.

Snelle levering en mooi product!

Mooie kastknoppen en snelle levering!

Snelle service, goede prijs/kwaliteit

Erg blij met de knoppen, snel bezorgd tegen een goede prijs, Enorm veel keuze dus ik neem volgende keer zeker weer een kijkje!

Mooie deurknoppen

Heel mooie deurknoppen gekocht voor op onze inbouwkast. Één van de bevestigingsschroefjes was niet de juiste, het goede schroefje werd na een mailtje gelijk die dag nog nagestuurd, hartstikke fijn geregeld!

Prachtig

De deurknoppen werden meteen de volgende dag al bezorgd in België en zijn in het echt nog mooier dan verwacht! Ons oude kastje heeft een metamorfose gekregen en ziet er prachtig uit.

MOOIE PRODUCTEN, GOEDE KLANTENSERVICE

MOOI ASSORTIMENT, SNELLE VERZENDING, VRIENDELIJKE EN BEHULPZAME KLANTENSERVICE. TOP!

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit verhouding, goed verpakt. Aanrader!

Super service!

Ruim assortiment, dus ruime keus. Bestelling 2 dagen later binnen, top!

Prima webshop

Mooie producten. De foto gaf deze ook heel reëel weer. Tijdige levering.

Alles super

Quick delivery and good quality

En hele snelle levering

Mooi afgewerkt materiaal

Breed assortiment, prima prijs

Lang gezocht en hier goed geslaagd. Netjes verpakt en precies wat de website heeft beloofd. We zijn tevreden.

Lang gezocht naar aparte kast knopen en hier gevonden. Snelle levering en leuk verpakt.

Hele mooie kastknoppen goede verzending en prima prijs.

Echt leuke, originele kastknoppen. Prima kwaliteit, goed en leuk verpakt en snel geleverd.

Snel

Prachtige producten Snelle service

Goede service en mooi product

ik had besteld tijdens het verlof maar zodra er weer geleverd worden moest ik niet lang op mijn producten wachten. Ik heb 4 kastknoppen besteld en zodra het pakje binnen kwam was ik blij verrast, het was ontzettend mooi ingepakt.. ik kon zien dat er echt veel aandacht aan was geschonken. Toen ik de zakjes opende met de kastknoppen was ik nog meer verrast, ik zag een prachtig product en zeer zeker de moeite van het bestellen waard. Ik zal zeker hier vaker iets bestellen! Groetjes Liesbeth

Mooie deurknoppen, snelle service.

Hier en daar een lichte verfbeschadiging.

Uitstekend!

Mooie deurknoppen, prima en snelle service!

Echt leuk! De kast is nu helemaal af!

Prima, ik heb besteld en twee dagen erna een make-over voor de kast

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers