snel en uiterst correct

ben zeer tevreden, snelle levering en correcte uitvoering.

vlotte service, mooi product

Heel tevreden met de deurknoppen in olifantvorm voor de kinderkamer. Vlotte levering, heel mooi product!

Snelle levering en mooie producten

Goede kwaliteit.

Snelle levering!

Leuke kastknopjes besteld, mooie kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt

De bestelling was langere tijd niet leverbaar; zou het wel fijn hebben gevonden als ik een melding zou ontvangen als het product weer op voorraad is.

De kastknoppen zijn nog mooier in het echt!

Snelle levering!

stijlvolle producten, snelle levering

Mooie collectie, snelle levering

Op zoek naar handgrepen voor een antiek eiken kastje (dat ik zwart geverfd heb!) vond ik op de website precies wat ik zocht: retro look met een Marrokaans tintje. Prachtig, het kastje kan weer jaren mee.

Snel en prachtig!

Snelle levering en prachtige knopjes!

Vlotte levering

Hele leuke webshop met een groot assortiment deurknoppen. Het was lastig kiezen want we vonden ze eigenlijk allemaal leuk. Na twee dagen waren ze in huis. Heel blij mee!

Nieuwe unieke ladeknoppen besteld, die snel geleverd zijn. Helemaal tevreden

Super mooie greepjes

Ontzettend mooie greepjes, zien er prachtig mooi op mijn net geverfde dressoir. Wat ook heel fijn was de snelle levering. Kortom heel blij :))

Snel en netjes verpakt

Exact als productafbeelding, verzonden met track and trace.

Volgens verwachting

Goede kwaliteit. Mooie kastknopjes

Mooie knopjes, snel verzonden

Prachtige knopjes, zoals afgebeeld op de website. Goed verpakt en snel verzonden.

leuke kastknopjes

alles perfect verlopen buiten het probleempje met de aflevering van de koerierdienst! Heel tevreden

geweldige service

ik was aangenaam verrast een telefoontje te krijgen om een afspraak te maken voor de levering van mijn bestelling.

Gebruiksvriendelijke website en nette levering.

Op de website zijn de artikelen duidelijk weergegeven. De bestelling werd netjes in een doos geleverd in de brievenbus.

Ik ben erg tevreden

Snelle levering, mooi product

Hele mooie spullen.

Hele mooie kapstokhaken besteld. Levering was snel en ze waren goed verpakt. Echt een aanrader als je net iets anders zoekt. Veel keuze en mooie toffe spullen.

Snel, goed en mooi product

Zie boven

Enorme snelle levering. De volgende dag lagen de handgrepen al in de bus.

Kortom: een aanrader

Zeer vlot geleverd en mooie producten

Ik zocht leuke knopjes voor ons nieuwe keukentje en die vond ik bij Goed in Stijl. Zeer snel geleverd en goed verpakt. Heel blij met de nieuwe knopjes!

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snel geleverd

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers