Mooi aanbod. Goede service.

Ik was op zoek naar mooie kast knopjes. Dus gegoogled en toen kwam ik op deze site. Prachtig aanbod, heel veel keus. En wat vooral fijn was dat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis had!

Snelle levering, prima product

Meteen de volgende dag geleverd. Ik was blij verrast.

Na wat technische problemen met de online bestelling zeer goed en snel opgelost. Heel fijn

Leuke spullen voor een mooie prijs. Snel geleverd!

Erg leuke spulletjes voor een mooie prijs. En snel en goed verpakt bezorgd

Top leverantie en advies nadien!

Zeer tevreden!

Duidelijke website, artikel goed verpakt. Ook nog mail contact gehad en werd vriendelijk te woord gestaan!

Contact ging soepel en bestelling kon ik direct ophalen

Mooie producten, snelle levering, goede service

Zeer snelle verzending van de producten, leuke originele kastknopjes! Helaas was er een defect, maar zonder enig probleem werd een vervangend knopje opgestuurd, top.

Perfect, snelle levering, goed verpakt

Product als op de fotos, super

Volgens afspraak geleverd. Prachtige greepjes.

Heel mooie greepjes waarmee de eiken keuken in ons nieuwe huis ineens een moderne facelift kreeg.

uitstekende service en zeer snel antwoord op mijn vragen

kreeg tot tweemaal toe zeer snel antwoord op mijn vragen en bestelling arriveerde keurig de volgende dag. Vooral fijn dat ik achteraf korting kreeg op mijn bestelling. Heel erg netjes!

Snel geleverd artikel goede kwaliteit

Prima product alleen veel plastic en nietjes in de verpakking

Product, kastknoppen, prima, aangegeven hoeveelheid op de website klopte! Mooi ingepakt met vloeipapier en kartonnen doosje. Maar de knoppen waren stuk voor stuk in een plastic zakje met 2 nietjes er door verpakt. Slecht te recyclen of heel veel werk om de nietjes, waar ook nog vask een sticker over zat, er uit tehalen. 26 x in mijn geval

Mooie haken, superkwaliteit!

Prima aangekomen! Hele mooie, zware haakjes. Zijn zoals op de foto, ben er heel blij mee! Hier koop ik nog :-)

Zeer behulpzaam attent en snel

Mijn gekozen haakjes waren uitverkocht. Ik kreeg snel een persoonlijke mail toen ze weer binnen waren zodat ik kon bestellen. De volgende dag in huis, ze zijn super gaaf en maken de keuken helemaal af!!

Mooie artikelen en goede service nav een vraag!

Top. Snel en mooi spul.

Vriendelijke service

Behulpzaam en vriendelijk. Verzending had iets sneller gemogen, maar dat kan ook aan PostNL hebben gelegen. Dat weet ik niet meer.

Snelle levering en ruime keuze

Erg blij met mijn bestelling bij Goed In Stijl. Met de knoppen heb ik een oude commode omgetoverd en een tweede leven gegeven. De producten waren snel thuis en in een mooie verpakking. Leuk als je het cadeau wilt geven.

Super snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt!

Gewoon goed.

Uitstekende service

De mooie kastknoppen werden snel en goed verpakt geleverd. Ook mijn vraag per mail werd snel en duidelijk beantwoord. Een aanrader!

Snelle levering en hele goede kwaliteit van de knopjes.

Helemaal naar mijn zin

Zoals ik verwacht had. Erg mooie kastknoppen.

Uitstekende service, mooie producten!

Snelle levering!

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers