Klasse!!

Supersnel bezorgd en mooie kwaliteit!

Snelle levering, product zoals op de foto

Snelle levering, product zoals op de foto

Op tijd geleverd.

Top kwaliteit en service

Mooie en creatieve deurknoppen van hoogwaardige kwaliteit.

Wat een klantvriendelijke website!

Ik heb een positieve ervaring met Goed in Stijl. Wij hadden deurknopjes besteld die we toch wat te klein vonden. Er wordt fijn meegedacht wat betreft retourneren en het plaatsen van een nieuwe bestelling, klantvriendelijk. En superleuke deurknopjes :)

Vlotte en goede levering

Vriendelijk contact en bellen terug als ze niet meteen telefoon kunnen beantwoorden.

Snelle verzending en super service!

Bestelling werd snel geleverd. Toen iets niet goed bleek te zijn werd ik zeer vriendelijk geholpen en werd dit snel opgelost.

Zeer goede en snelle bezorging

Leuke knopjes voor mijn kast. Snelle bezorging. Leuk en netjes ingepakt.

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering en doen alles om je te helpen met vragen.

Prima webshop

Snel geleverd, goed verpakt

Snel, leuk en netjes

Niks op aan te merken. Helemaal prima. Sneller dan verwacht. Leuk verpakt.

Ruime keuze in mooie en aparte deurknoppen

Fijne webshop en snel geleverd

Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht

Het contact is snel en prettig en de artikelen worden zeer snel geleverd en in ons geval koets iets vervangen worden wat direct en heel oplossingsgericht werd gedaan. Als alles webshops zo zouden werken .... 🍀

Snelle levering, product zoals omschrijving.

Hele goede service!

Onlangs besteld bij Goed in Stijl. Ik kreeg het twee dagen na bestelling binnen. Tussendoor nog contact gehad met de klantenservice via de mail en ik kreeg binnen twee uur een reactie! Top service, dat mag ook wel eens gezegd worden. Aanrader!

Super snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en de producten zijn prachtig!

Goed, snel en behulpzaam

En super leuke artikelen :-)

Snel, kwalitatief en zeer correcte service.

Mooie en kwalitatieve levering gekregen. Goed beschermd en ingepakt en snel geleverd.

Mooie producten en prima service!

Snel verzonden, overzichtelijke website en mooie producten die je niet overal vind, ik ga zeker nog eens iets kopen! Heel erg bedankt!

Order perfect uitgevoerd

Na bestelling geplaatst te hebben, de aflevering binnen 24 uur. De bestelde lade knoppen voldoen precies aan het beeld waarvoor ze bestemd zijn. Kortom helemaal tevreden.

Erg goed

Duidelijke site, snelle levering en top product.

Blij

Mijn bestelling is ook beter dan de foto op website. Prima materiel en fantastich stijl! Helemaal blij!

Snelle levering van goede kwaliteit

Producten zij in werkelijk zoals ik gehoopt had. Snel geleverd zodat je weer door kunt met klussen

Erg goede en flexibele service

We hadden een aantal deurknoppen voor onze kast besteld, alleen wilden we twee van deze knoppen toch vervangen door een andere. Dat zou en retourkosten en verzendkosten opleveren. Hierin werd goed meegedacht en de retourkosten werden gecompenseerd. Ook snel in reageren op vragen.

👌

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers