Mooie deurknoppen

Prachtige deurknoppen in de kleur van mijn nieuwe keukentegels, waardoor alles één mooi geheel is. Keurig verpakt naar mij verzonden.

Super kwaliteit én snel geleverd!

Snelle service mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Super!!!

Hele leuke website! Leuke artikelen. En goeie service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn levering.

Snelle levering. Toen twee knoppen niet goed bleken, is snel gratis een vervanging gestuurd.

Mooie kastknopjes

De knopjes voldoen aan verwachting en goed verpakt ontvangen.

Prachtige kastknoppen en goede, snelle service

Ik heb kort gemaild omdat ik een vraag had over mijn bestelde kastknoppen. Ik werd zeer snel en accuraat geholpen. Daarnaast zijn de kastknoppen prachtig: echt eyecatchers én one of a kind. Zeer tevreden dus.

De artikelen die ik besteld heb zijn net zo mooi als op de foto!

Prima ervaring en voor herhaling vatbaar.

Mooie producten van goede kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt.

Product van goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb 5 kastdeurknoppen besteld bij Goed in Stijl. Na twee werkdagen werden ze netjes verpakt bij mij bezorgd. De deurknoppen zijn prachtig en zijn gemakkelijk te monteren.

Snel geleverd en naar verwachting

Zie hierboven!

Goede, snelle service

Goede, snelle service en helemaal volgens verwachtingen

Mooie knoppen

Snel geleverd en mooie knoppen

Snelle levering en goede kwaliteit

Titel zegt al genoeg. Hebben nu leuke kapstokhaken!

Prima kwaliteit en service, heel erg tevreden!

Alsboven

Prima webshop

Vlot bestelproces. Ook het maken van een afspraak om de bestelling op te halen in plaats van te laten bezorgen ging erg soepel.

Snelle levering en mooi

De bestelling van nieuwe kastknoppen was een feestje hier; wat een boel mooie keuzes. Eenmaal besteld, werd het snel bezorgd en kwam het overeen met de foto’s. Sterker nog, de foto’s zijn minder scherp en natuurgetrouw dan de werkelijkheid. Blij mee!

Snelle, correcte levering.

Zoals bovengenoemd; snelle correcte levering.

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering, mooi product.

Heel goed en mooi

Snelle service en mooie producten

De kastknopjes die ik bestelde zagen er heel leuk uit en waren een echte upgrade voor mojn ladenkast. Ze werden ook zeer snel geleverd.

Erg tevreden

Mooie website, mooie spullen, snelle levering

Prima service!

Het product voldoet aan de verwachtingen. De bestelling werd correct afgehandeld. Zeer tevreden dus!

Persoonlijk en klantvriendelijk

Schitterende collectie van knoppen ambachtelijk vervaardigd. Toen ik twijfelde over mijn keuze is meegedacht en kon ik wisselen. Netjes opgestuurd.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers