Mooie kwaliteitsartikelen, zéér snel geleverd!

Ik heb een zéér mooi kapstokje besteld. De kwaliteit is zéér goed en daarom zal ik er nog 2 bestellen! Proficiat ook voor jullie mooie assortiment en snelle levering. Zéér tevreden!

Snelle levering en producten zien er mooi uit zoals zijn afgebeeld

super!

snelle service!, en snel geleverd, bedankt!

Mooi materiaal, snelle levering.

Ik bestelde prachtige kastknopjes. Snelle levering, prima ervaring!

prachtige kastknoppen

Hele goede adequate service. Snelle reactie en verzending. Product komt overeen met de foto's op de website en zijn van goede kwaliteit. Ik ben er heel content mee! Veel dank!

Hele mooie knoppen en goede service!

Knoppen waren prachtig, 1 helaas ben gebarsten maar meteen een nieuwe opgestuurd gekregen!

snelle afhandeling

Snelle afhandeling, goede afspraak gemaakt om het pakketje af te halen.

Ik heb 2 haken besteld en die had ik binnen 2 werkdagen binnen

Mooie spullen. Snel geleverd

Positief

Mooi

Mooie knopjes, kastje is gelijk leuk!

Snelle levering, mooi product

Fijne winkel

Product zoals omschreven en snelle levering in fijne verpakking.

Snelle service en goed product!

Toppie

Goede service voor ontzettend leuke producten.

Zeer mooie kastknoppen ontvangen.

Kastknoppen van erg goede kwaliteit. Zo mooi als we verwacht hadden. Snel geleverd. We hadden er graag meer besteld. Helaas waren dit de laatste.

Goede service!

Klantgericht en goede service

Snelle en goede levering. Mooie producten.

Ik heb een aantal kastknopjes en 2 kapstokjes gekocht. Ze zaten erg goed verpakt en kwamen snel binnen. De producten zien er heel goed uit!

Unieke kastknopjes

Snelle levering. Persoonlijk verpakt en geweldige kastknop jes. Heel blij mee!

Top!!

Snelle levering! En top kwaliteit ben er super blij mee.

supergoede ervaring zowel met bestelling als contact en afhandeling van betaling

vriendelijk contact en snelle levering. mooie kwaliteit van de bestelde producten, heel tevreden! dankjulliewel

top

alles geleverd volgens afspraak

Geweldige knoppen en goede service. Zelfs een leuk briefje bij het pakket.

De site lijkt wat verouderd echter in de service merk je er niets van. De levering is buiten gewoon snel. En de knoppen helemaal fantastisch. Ik bestel nu voor de tweede keer. Elke keer een mooie en wisselend aanbod.

Goede service!

Goed in Stijl is bereikbaar als je mailt. Ze reageren snel en adequaat. Mijn product werd snel verzonden.

Mooi producten en snel levering

Snel levering en hulp was goed ;)

Snel, netjes verzonden, en product is zoals op de foto.

Het product was snel in huis. Het was netjes en goed beschermd verpakt en het product ziet er precies zo uit zoals omschreven op de website.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers