Goed, netjes en snel

Goede ervaring met deze webwinkel. Snelle en nette levering!

Snelle service en mooie producten

Snelle levering en mooie producten - een deurknop was iets anders dan verwacht - zonder probleem retour kunen zenden en geld terug gestort. Goeie service

Goed product voor een aantrekkelijke prijs.

Fijn dat ik een reactie kreeg toen er toch weer voldoende voorraad was van het gezochte product.

Denken mee en behulpzaam

Goede communicatie en snelle levering

Snel en goed

Jammer dat er geen 2 bevestiging schroefjes meegeleverd waren

Snel verzonden!

Snel verzonden!

fantastische service!

Een perfecte service en communicatie omtrent bestelling!!

Uitstekend verzorgd

Snelle service en goed product

De knopjes waren zoals afgebeeld.

Perfecte service

Last minute een paar kapstokhaakjes besteld en in het opmerkingen veld gevraagd of ze snel verstuurd konden worden. Ik kreeg dezelfde avond nog een reactie dat ze waren verstuurd en ik had ze op tijd in huis. De haakjes waren ook nog eens heel mooi en compleet met schroeven en pluggen voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden!

Zeer behulpzaam toen ik om raad vroeg. Mooie producten.

Nvt

Snelle levering!

Alle artikelen, zijn snel geleverd en zien eruit zoals op de foto’s

TOP!

prettige website, ruime keus en prima levering

mooi product

Mooi product en snelle levering. Ook betaalbaar

Precies wat ik bestelde en heel mooi verpakt!

Goed verpakt en de knopjes waren precies zoals op de foto en omschrijving! Kan niet wachten om ze op mijn kast te plaatsen😍

Snel geleverd en mooi product, ben er blij mee.

Top service!

Ik had zelf een foutje gemaakt bij het invullen van mijn adres waardoor het pakket weer terug gestuurd werd. Was zo opgelost en met vriendelijke reacties. Het pakketje was er daarna supersnel.

alles prima verlopen

Goede website, goede levering.

Snelle levering.

Levering conform afspraak. Kastknoppen voldoen aan mijn verwachting.

Zeer snelle levering & goed ingepakt! TOP!

Komen na wat ze beloven!!

Een kado gekocht. Werd echt de volgende dag bij de jarige afgeleverd zoals afgesproken. Prima bedrijf met leuke kado''s. Een aanrader als je eens wat anders wil geven dan een fles wijn of soorten bier....

Zeer snelle verzending, netjes verpakt, goede service!

Gouden knopjes besteld had ze volgende werkdag in huis. Netjes verpakt, goede communicatie. Zeer tevreden!

Mooi en goed product snel in huis

Ze verkopen hier een mooie goudkleurige kapstokhaak in de vorm van een haas die in het echt nog mooier was. Snel in huis ook: 2 dagen na bestelling hangt het al aan de deur. Blij mee!

Super snelle afwikkeling van bestelling

Erg fijn!

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers