Goed en snelle levering

Ik ben blij met mijn aankoop. De verzending was snel en ik had nog een aanpassing op mijn bestelling en dat werd snel op gereageerd en flexibel mee omgegaan. Echt top!

Goede ervaring

Goed in stijl heeft een smaakvolle collectie. Het online bestellen en de afhandeling ervan is goed en snel geregeld. Ook het product voldoet aan de verwachtingen. Thanks “goed in stijl” en succes! Groet Han de Leijer

heel tevreden

Mooie producten en een goede snelle service.

Snelle levering en mooie knoppen.

De knoppen voldoen geheel aan mijn verwachting. Ze zien er precies zo uit als op de foto’s. Goed verpakt, omdat ze van porselein zijn.

Mooie knopjes voor keukenkastjes. Zeer snelle levering.

hele mooie knoppen

mooi assortiment, snelle levering, wel aan de dure kant. 2,5 ster omdat er twee knoppen tussen zaten die duidelijk als retouren kunnen worden aangemerkt. Bij 1 was de schroefdraad al zo'n 2 cm afgezaagd en bij een ander was het metalen houdertje waar een bol in zit aan de zijkant gescheurd. Normaliter zou ik het terugsturen, maar had het direct nodig. Dus als ze allemaal perfect waren geweest een duidelijke 5 ster, nu een 2,5, met als geheel overbodige tip om retouren eerst op afwijkingen te beoordelen alvorens opnieuw te verkopen.

Mooi product, goede en snelle service

Top ervaring

héél mooi kwalitietsvol product

Ik kocht handgemaakte kastknoppen, en ze zijn in het echt nog mooier dan de foto!

Super, snel en prachtige knopjes

Mooie producten

Snelle levering en mooie producten. Erg blij mee!

Snelle levering, mooie producten.

Ruime keuze uit mooie producten, snelle levering, mooi verpakt.

Perfecte keuze

Hele mooie kastknopjes, kastje ziet er een stuk luxer uit

Goede service en mooi product

Ik had zelf verkeerd besteld maar door snel handelen en flexibiliteit van Goed In Stijl heb ik toch ontvangen wat ik graag wilde hebben. Bedankt!

Supermooie deurknopjes

Fijn bedrijf.. Mooie producten en leuk verzonden.

Mooie goudkleurige regenboogknoppen en mijn vragen achteraf werden snel beantwoord. Goede service!

Snelle levering, mooie knoppen!

Snelle levering, mooie knoppen!

Leuke site!

Snelle levering, hele mooie kastknoppen!

Super tevreden over de snelle levering en de unieke kastknoppen!!

Snelle service en goeie kwaliteit

We ontvingen onze bestelling supersnel en het is helemaal wat we zochten voor onze caravan kastdeuren:-)

Mooi product

Makkelijk bestel proces, snel geleverd

Goeie ervaring,hele leuke shop.

Fijn contact via de telefoon,goed geholpen. Leuke deurknopjes gekocht voor de badkamer.Groot en mooi assortiment voor ieder wat wils,snelle levering.

Hoge kwaliteit,snelle levering

Ik was helemaal in mijn sas toen ik deze website vond, ik heb 6 nieuwe kastknoppen gekocht om mijn kastje een nieuwe look te geven. Ze werden snel geleverd (na 2 dagen), van hoogwaardige kwaliteit en goed verpakt.

Vlug geleverd, mooi resultaat op mijn zwarte gerestaureerde kast. Wat wil je nog meer. Een foto ?

Aanrader!

Uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Items worden met veel zorg verpakt en verstuurd.

Prachtig

Leuke shop, veel keus, ben heel blij met mijn keuze!

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers