Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Geweldig aanbod! Ik heb echt fantastische deurknoppen gevonden. Heel blij mee! Levering prima. Snel en goed verpakt. Aanrader!
Pluspunten
Snelle actie, leuke spullen
VerbeterpuntenKleur artikelen is via site lastig te bepalen dus ik had het bruine leer meer cognackleurig verwacht.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Bij veel producten goede foto's. Helaas niet alle knopjes van alle kanten gefotografeerd.
VerbeterpuntenGoed kijken of alles klopt. Bij ons waten twee te grote moertjes geleverd. Die pakten helemaal niet op het schroefdraad. Kon je er gewoon overheen schuiven.
Pluspunten
snelle levertijd: woensdag besteld, vrijdag geleverd Goede kwaliteit: de kastknoppen draaien goed vast en zijn erg mooi
Pluspunten
Erg tevreden over de kapstokhaken die ik gekocht heb.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en heel veel producten in wat ik zocht
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten vinden
Pluspunten
Hele snelle service!
Pluspunten
snelle reactie per mail leuke spullen snel bezorgd leuk verpakt alles zag er exact zo uit als op de site
Verbeterpuntenop dit moment niet. als ik toch iets zou moeten noemen uitbereiding van het assortiment
Pluspunten
Goed, niets op aan te merken Leuk ook de extra touch van verpakking
Pluspunten
Mooie site, originele producten
Pluspunten
Snel en netjes geleverd. Leuk assortiment voor betaalbare prijs.
VerbeterpuntenEnige wat ik een beetje jammer vond is dat er geen schroefjes bij me kapstok/jassenhaak geleverd werden.
Pluspunten
Functionele site, na 24u correcte levering in België. Erg tevreden
Pluspunten
leuke spullen, superadequate levering en communicatie
Pluspunten
Met veel aandacht en zorg verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Leuke en ook aparte spullen van goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe producten vind ik erg leuk. De prijzen zijn alleen wat aan de hoge kant. Dat is het enige minpunt.
Goeman Borgesiusstraat 21
1544RM Zaandijk
Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers