Pluspunten
Super, snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Leuk en zorgvuldig verpakt. Snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien een leuk kaartje erbij....
Pluspunten
Fijne internetsite. Duidelijk en veel keus. Verzending is snel met een persoonlijke touch.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Duidelijke site. Houd je goed op de hoogte status levering. Snelle levering!
Pluspunten
Mooie producten voor een scherpe prijs. Snel en correct geleverd.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Pluspunten
Hele fijne service. Snelle levering en een persoonlijke noot.
Pluspunten
Alles keurig ingepakt en de messing haak ziet er goed uit. Pluggen en schroeven zitten er ook bij!
Verbeterpuntenzou het niet weten
De prijs voor het product is in mijn ogen erg hoog.
Bedankt voor de beoordeling. Ik heb even gekeken en zie dat je kastknopjes van 2,95 per stuk hebt besteld. Dit is de normale verkoopprijs van dit soort porseleinen knopjes. Ook heb je ze besteld met 15% korting, dus zelfs minder dan de normale prijs. Groeten, Sandra
Goeman Borgesiusstraat 21
1544RM Zaandijk
Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers