Hallo Nicole, Dank voor de beoordeling mvgr Sandra
Hallo Soetkin, Bedankt voor de beoordeling! mvgr Sandra
Pluspunten
Een super snelle reactie, bij aanvraag van een bestelling. Het duurde nu wat langer ivm vakantie voordat ze werden bezorgd, maar hier werd ik steeds van op de hoogte gehouden; heel fijn!
VerbeterpuntenDe leren kastgrepen die ik had besteld zagen er op de afbeelding op de website groter uit dan in het echt. Dat viel een beetje tegen.
Hallo Willemijn, Bedankt voor de beoordeling. En wat betreft het product dat tegenviel: we doen ons best om zo nauwkeurig mogelijk het product te beschrijven, maar zien hier nog wel verbeterpunten. mvgr Sandra
Bedankt voor de beoordeling! mvgr Sandra
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenHet haakje brak
Hallo Paula, Bedankt voor de beoordeling. Niet zo mooi dat er een haakje is gebroken. Ik heb een nieuwe naar je toe gestuurd. mvgr Sandra
Pluspunten
Mooie website, goede communicatie > hierbij bedoel ik dat jullie op vakantie waren en de levertijd iets langer was maar dit keurig aangaven. De tegemoetkoming hierbij was leuk, maar was voor mij niet perse nodig geweest.
Verbeterpunten-
Bedankt voor de beoordeling! mvgr Sandra
Pluspunten
Goed en leuk verpakt!
VerbeterpuntenHaakjes kwamen pas na 4 dagen.. (zondag en maandag niet eens meegerekend) Ik kreeg 4/5 emailtjes dat de haakjes verzonden waren. 1 zou voldoende zijn geweest... ;-)
Beste Wendy, Dank voor de beoordeling! Ik wil graag reageren op de langere levertijd. Vanwege onderbezetting bij Postnl (ivm vakantie), duren sommige leveringen langer. Dit is helaas iets waar ik niets aan kan doen. Normaliter ontvangt iedereen binnen 1 of 2 werkdagen zijn bestelling. De hoeveelheid mail is storing bij het webwinkel platform en daar wordt aan gewerkt.
Pluspunten
Snelle levering ondanks de vakantie. Was netjes aangegeven op de website.
VerbeterpuntenDe kortingscode werkte niet.
Beste Helene, Dank voor de beoordeling. De kortingcode heb ik met je op andere manier geregeld. mvgr Sandra
Pluspunten
Snelle service en heel mooi verpakt met een extra kaartje. Om blij van te worden.
Beste Barbara, Dank voor de beoordeling!
Pluspunten
Dat je het artikel ook kunt ophalen ipv verzending per post.
VerbeterpuntenGa vooral zo door met het vinden van unieke items welke niet bij meerdere webshops te koop zijn.
Beste Berna, Dank je voor de beoordeling! Groeten, Sandra
Pluspunten
Heel leuk ingepakt!!
Beste Iris, Dank voor je beoordeling! groeten, Sandra
Bedankt voor de beoordeling! mvgr Sandra
Pluspunten
Wat een superservice! Fijne en snelle communicatie. Zou volgende keer weer bestellen! :)
VerbeterpuntenHad zwarte gietijzeren kapstokhaken. Keurig en precies wat ik zocht. Jammer dat er geen zwarte schroefjes bij zaten, hier moest ik echt naar op zoek, maar desondanks erg blij met de haken!!
Beste Franklin, Bedankt voor de beoordeling. Een tip voor schroeven: je kunt met wat zwarte nagellak de schroeven aantippen, zodat ze minder opvallen. Mvgr Sandra
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie, overzichtelijke website
Beste Marjolijn, Dank voor de mooie beoordeling! mvgr Sandra
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
VerbeterpuntenMeer info over de te bestellen producten.
Beste Sabrina, Hartelijk dank voor de beoordeling en ik zal je advies over meer info gaan toepassen in de webshop. Met vriendelijke groet, Sandra Tirrito
Pluspunten
snelle afhankeling, stijlvolle aflevering
Verbeterpuntentwee orders na elkaar met net zo hoge bezorgkosten, terwijl 1x pakketje en 1x enveloppe. Viel tegen.
Beste Nikki, Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik heb het even nagekeken en zie dat je 2 bestellingen hebt geplaatst. Een bestelling was met kastknopjes en een leren greepje. Dit is verstuurd als pakketpost voor 4,95, omdat de kastknopjes een te grote diameter hebben om als brievenbuspakje verstuurd te worden. De tweede bestelling was 2 leren greepjes en die zijn verstuurd als brievenbuspost twv 3,90 . Met vriendelijke groet, Sandra Trrito
Pluspunten
Goede service! Bedankt voor de extra handgreep, top!
Bedankt en graag gedaan! Groeten, Sandra
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Sandra
Pluspunten
Enorm leuke en anders dan anders collectie!
VerbeterpuntenDe kast grepen hadden niet altijd een klus hoeveelheid.
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Sandra
Pluspunten
Snelle levering, onwijs leuk verpakt en prima kwaliteit....echt een aanrader dus!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te benoemen.
Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Sandra
Pluspunten
de klacht is netjes opgelost
VerbeterpuntenGeen beschadigden producten versturen
Spijtig om te lezen dat je een beschadigd product hebt ontvangen. We hebben ook meteen op jouw klacht gereageerd en het opgelost. We hebben jouw aankoopbedrag plus alle verzendkosten gecrediteerd.
Goeman Borgesiusstraat 21
1544RM Zaandijk
Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers