Snelle levering, mooie knoppen!

Snelle levering, mooie knoppen!

Leuke site!

Snelle levering, hele mooie kastknoppen!

Super tevreden over de snelle levering en de unieke kastknoppen!!

Snelle service en goeie kwaliteit

We ontvingen onze bestelling supersnel en het is helemaal wat we zochten voor onze caravan kastdeuren:-)

Mooi product

Makkelijk bestel proces, snel geleverd

Goeie ervaring,hele leuke shop.

Fijn contact via de telefoon,goed geholpen. Leuke deurknopjes gekocht voor de badkamer.Groot en mooi assortiment voor ieder wat wils,snelle levering.

Hoge kwaliteit,snelle levering

Ik was helemaal in mijn sas toen ik deze website vond, ik heb 6 nieuwe kastknoppen gekocht om mijn kastje een nieuwe look te geven. Ze werden snel geleverd (na 2 dagen), van hoogwaardige kwaliteit en goed verpakt.

Vlug geleverd, mooi resultaat op mijn zwarte gerestaureerde kast. Wat wil je nog meer. Een foto ?

Aanrader!

Uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Items worden met veel zorg verpakt en verstuurd.

Prachtig

Leuke shop, veel keus, ben heel blij met mijn keuze!

Mooie knoppen!

Mooie knoppen, snel ontvangen. Betalen is lastig en moet via een overschrijving binnen 3 dagen. Na twee dagen werd de bestelling al geannuleerd. Gelukkig na een mailtje alsnog verstuurd. Om de betalingswijze 4 sterren en niet 5.

Mooie producten, goede klantenservice

Mooie knopjes, zoals beschreven, snel verzonden

Zeer snelle levering

Prima, voldoet aan mijn verwachting en snel geleverd.

Fantastische hulp!

Heel goed geholpen, met tips, om het juiste knopje uit te zoeken! Bedankt!

Prachtige knoppen, snel geleverd

Hele mooi selectie knoppen - precies waar ik naar opzoek was. Fijn dat het snel geleverd kom worden.

correct en snel geleverd!

mooie knoppen, goed afgewerkt

Prachtige producten en top service

Goed, koop er volgende keer weer!

Veel keuze, vlotte levering, en netjes ingepakt. Helemaal blij!

Een selectie mooie kastknoppen besteld en thuis gekeken welke het beste bij onze nieuwe kast past. De andere knoppen ga ik niet terugsturen, die vind ik ook te leuk! Ga ik elders in huis verwerken. Nu nog 13 kastknoppen bijbestellen om de kast mooi af te maken.

Prachtige kast greepjes en knoppen

Bestellen via website ging vlot en makkelijk. Het moeilijkste? => Kiezen uit de mooie en uitgebreide collectie <3. Ik ontving ook nog een leuke verrassing die perfect past bij de handgrepen van goedinstijl die ik via furniturny al eerder aankocht :-). Ben je op zoek naar leuke en mooie kastknoopjes of -grepen dan ben je bij goedinstijl aan het juiste adres!

uitstekende service, snelle levering, uitstekend produkt

zeer goede site snelle levering uitstekend produkt

Mooie producten

Duidelijke webshop, bezorging zoals verwacht en greepjes zijn van mooie kwaliteit!

Snelle respons, vriendelijke service en tweemaal zeer snel geleverd Goede kwaliteits knoppen

Snel en correct.

Bestelling was snel en volgens verwachting geleverd.

Veel keuze en prima service.

Voor elk project de juiste aanbieding.

Goed product.

Prachtige zwarte porseleine kastknopjes gehad. Goed vepakt en snel geleverd.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers