Mooie knoppen!

Mooie knoppen, snel ontvangen. Betalen is lastig en moet via een overschrijving binnen 3 dagen. Na twee dagen werd de bestelling al geannuleerd. Gelukkig na een mailtje alsnog verstuurd. Om de betalingswijze 4 sterren en niet 5.

Mooie producten, goede klantenservice

Mooie knopjes, zoals beschreven, snel verzonden

Zeer snelle levering

Prima, voldoet aan mijn verwachting en snel geleverd.

Fantastische hulp!

Heel goed geholpen, met tips, om het juiste knopje uit te zoeken! Bedankt!

Prachtige knoppen, snel geleverd

Hele mooi selectie knoppen - precies waar ik naar opzoek was. Fijn dat het snel geleverd kom worden.

correct en snel geleverd!

mooie knoppen, goed afgewerkt

Prachtige producten en top service

Goed, koop er volgende keer weer!

Veel keuze, vlotte levering, en netjes ingepakt. Helemaal blij!

Een selectie mooie kastknoppen besteld en thuis gekeken welke het beste bij onze nieuwe kast past. De andere knoppen ga ik niet terugsturen, die vind ik ook te leuk! Ga ik elders in huis verwerken. Nu nog 13 kastknoppen bijbestellen om de kast mooi af te maken.

Prachtige kast greepjes en knoppen

Bestellen via website ging vlot en makkelijk. Het moeilijkste? => Kiezen uit de mooie en uitgebreide collectie <3. Ik ontving ook nog een leuke verrassing die perfect past bij de handgrepen van goedinstijl die ik via furniturny al eerder aankocht :-). Ben je op zoek naar leuke en mooie kastknoopjes of -grepen dan ben je bij goedinstijl aan het juiste adres!

uitstekende service, snelle levering, uitstekend produkt

zeer goede site snelle levering uitstekend produkt

Mooie producten

Duidelijke webshop, bezorging zoals verwacht en greepjes zijn van mooie kwaliteit!

Snelle respons, vriendelijke service en tweemaal zeer snel geleverd Goede kwaliteits knoppen

Snel en correct.

Bestelling was snel en volgens verwachting geleverd.

Veel keuze en prima service.

Voor elk project de juiste aanbieding.

Goed product.

Prachtige zwarte porseleine kastknopjes gehad. Goed vepakt en snel geleverd.

Snel geleverd en mooie knopjes!

De levering was heel snel. Knopjes waren eerst niet op voorraad maar ik kreeg netjes een mailtje toen ze er weer waren. Hele mooie kwaliteit. Erg blij mee!

Precies wat ik uitgezocht had

En een snelle service. Wat wil je nog meer!

Snelle levering. Product mooi verpakt en in werkelijkheid zoals omschrevent5

Alles perfect

Goede service. Snelle verzending. Mooie producten.

Mooie producten en snelle levering

Heel blij met de nieuwe meubelknopjes!

Leuke kastknopjes en veel keus. Snelle service.

Veel keuze en variatie in kastknoppen, snel geleverd

Wij zijn heel blij met onze parelmoer knopjes voor onze kast. In tegenstelling tot veel andere leveranciers konden we op deze site er 19 bestellen voor onze ladenkast (18 plus 1 reserve). Prijs/kwaliteit is super. Mooi, stevig en de schroef hebben we gemakkelijk kunnen verkorten. De knopjes zijn solide gemonteerd en dat is belangrijk omdat we de laatjes relatief veel gebruiken. Zeer tevreden dus. Niet onbelangrijk, klein pakketje met niet te veel plastic gebruikt voor de verzending.

Mooie producten, niet duur, snelle levering.

Uitgebreid assortiment.

Mooie kastknoppen en goede service

8 mooie porseleinen knopjes besteld. Erg blij mee. Goed bevestigingssysteem. 1 knopje was beschadigd. Na het sturen van een mail met foto werd er direct een nieuw knopje opgestuurd. Deze twee dagen later al in huis. Goede service!

Klantenservice

Wat is het fijn communiceren met Sandra. De knoppen waren helaas niet meer op voorraad, maar we kregen gelijk een indicatie wanneer ze weer binnen zouden komen. Ondanks de vertraging konden wij in februari nog gebruik makem van de januari korting. Onze keuken is oud, maar straalt weer met deze nieuwe knoppen.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers