Mooie spullen en snelle levering!

Mooie knoppen

Snelle levering en veel verschillende en mooie knoppen!

De poseleinen deurknoppen op onze oude kast maken het dat deze kast nog jaren mee kan.

We hebben er even op moeten wachten omdat de deurknopjes niet meer op voorraad waren. Maar kregen keurig een email toen wij deze konden bestellen omdat de voorraad was aangevuld. Besteld en super snel daarna op op onze kast kunnen zetten. Ze staan prachtig.

Helemaal goed

Snelle levering, keurig verpakt en mooie kwaliteit kastknopjes

Heel mooie deurknoppen

Goed en snel ontvangen en hele mooie deurknoppen. Groetjes

Leuk assortiment unieke kastknoppen!

Snelle levering van een leuk wisselend assortiment

Niks aan te merken

Gave producten die enorm snel geleverd worden. Goed verpakt. Voor onze kinderkamer porseleinen konijnen kastknoppen besteld, iedereen die langskomt is er weg van.

Goede aankoop

De kastknoppen waren mooi en precies zoals omschreven. Verder ging de levering snel en was alles fantastisch ingepakt. Hele fijne ervaring!

Zeer snelle levering. Helaas was één ladeknop niet naar mijn zin en na telefonisch overleg besloten om deze niet terug te sturen aangezien de verzendkosten dan hoger zijn dan het product. Samen een andere uitgezocht die er beter bij past. Is momenteel nog niet leverbaar. Via de mail een foto gezien. Ik wacht totdat deze er is en krijg via de mail bericht. Komt goed over op deze manier.

zeer tevreden!

Mooie website en verkoop van leuke spullen. Ben erg blij met mijn bestelde producten en ook een goede service en snel binnen.

goede vlotte reaktie en snelle levering

ik was onbekend met dit bedrijf maar de levering was snel en er werdmeteen goed gereaggeerd met een mailtje prima voor elkaar

Mooi product en snelle levering

Mooie knopjes en snelle levering

Duidelijke webshop, snelle levering

Snel geleverd, ruime keus en net even anders.

Snelle levering, prima verpakt. Leuke keuze, aparte dingen. Leuke prijs (alleen die verzendkosten............)

Ovale parelmoer knoppen gekocht voor onze nieuwe kast. Bestelling was binnen 2 dagen thuis en ze lijken precies zoals de foto. Goede kwaliteit, echt prachtig! Ook leuk ingepakt. Heel blij mee.

Heel tevreden, mooie knoppen

Ik had de parelmoer knopjes besteld en ze kwamen vlot binnen en staan prachtig!

Snelle levering, Per ongeluk 2 bestellingen achter elkaar gedaan. Kreeg ik 1x verzendkosten terug. Service!!

Prachtige kastknoppen, goed verpakt en snel geleverd

Op zoek naar iets bijzonders deze site uiteindelijk gevonden en knoppen besteld die ons aanspraken. Het product is exact zoals we verwacht hadden (blij mee) en werd snel geleverd in prima verpakking.

Houden zich aan afspraken

Knopjes gekocht, waren niet naar onze zin maar retourneren ging top.

Mooie collectie en snelle service

Heerlijk in-line geshopt. Jon bin a Nuer kiezen uit al dat moois. Goed vervalt en snel ontvangen. Tot de volgende keer.

Snelle levering!

Keurig verpakt en snel thuis bezorgd.

Prima site

Duidelijk, correct en een snelle reactie! Keurig verzonden

Snelle en correcte levering

Goede snelle levering

Heel veel keuze, goed en snel geleverd

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers