Snelle levering en prima kwaliteit

De knopjes zijn mooi.

Goede levering en mooie knop zoals op de afbeelding

Mooi unieke knoppen

Fijne service, snelle levering en mooie knoppen!

100% overtuigd

We hebben prachtige bureau knoppen gevonden. Even mooi als op de foto’s. De site is user friendly. De levering zeer snel. Alles echt perfect! Een aanrader.

Topservice

Snelle levering en aanpassing bestelling

Snelle service, goed product!

Bueno.

Ik heb kastknoppen besteld. Deze waren in een paar weken een euro duurder geworden. Dat vond ik wel jammer. Ook zijn de verzendkosten best pittig. De knoppen waren mooi, maar groter dan ik dacht. Er staat volgens ook mij iets te weinig productinfo bij de artikelen zoals afmetingen. Verder super tevreden, snel ontvangen.

Fijne webshop

Fijne webshop met mooie producten en snelle levering! Mijn gekochten knoppen waren netjes ingepakt en zien er fantastisch uit.

De knoppen waren er snel en ze waren erg leuk!

Mooie knoppen

Geven een oude kast een nieuwe look

Ruim assortiment, snelle verzending.

Helemaal perfect.

Ze doen wat ze beloven.

Ze doen wat ze beloven.

Het product kwam niet echt overeen met de geplaatste fotos

De foto's die op de website staan kwamen niet overeen met het product dat ik ontvangen hebben (kastknop agaat). Het goud aan de randen was veel opzichtiger en het zag er goedkoop uit. Daardoor retour gezonden.

Super mooi

Snelle levering. Mooi materiaal.

Items zijn echt zoals ze op de foto's staan. Snelle en zorgvuldige levering!

Alles gut und schnell geklappt

Mooie Kastknopen

Snel geleverd Netjes verpakt

Prachtige knoppen !!

Prachtige knoppen, goed verpakt en snelle levering.

Alles zoals het besteld was

Top bedrijf met perfecte service

Van de knop waarvan ik er 10 wilde bestellen waren er nog enkele op voorraad. Na contact via de mail werden ze direct bijbesteld. Knoppen werden vlot geleverd, waren boven verwachting mooi, per stuk zeer goed verpakt. Kortom top!

Snelle levering, Mooie knopjes

De knopjes werden snel geleverd.

Prachtige knoppen

De bestelde knoppen staan prachtig op mijn 70 jaar oude apothekerskast! Ze waren goed verpakt en waren gemakkelijk te bevestigen met de meegeleverde schroeven. Enige minpuntje is dat mijn mail niet is beantwoord, terwijl op de site vermeld staat dat binnen 48 uur gereageerd wordt. Helaas helemaal geen antwoord op mijn mail ontvangen.

Mooie kastknoppen, netjes en verzorgd ingepakte bestelling binnen gekregen.

Goede ervaring. Netjes en verzorgd. Mooie knoppen voor relatief weinig geld.

top deurknopjes

Snel geleverd, en veel leuker dan die standaard dingen in de bouwmarkt. In het echt nog fraaier.

Kwaliteit en snelle correcte levering.

Kwalitatief goed materiaal. Vlotte levering.

Goeman Borgesiusstraat 21

1544RM Zaandijk

Over Goed in Stijl

Webshop met bijzondere kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers