De website is duidelijk, het bestelproces eenvoudig. De goederen werden correct verpakt en geleverd.

Vlotte bestelling en afhaling

Vlot besteld via de website en gaan ophalen in de vestiging. Niets op aan te merken.

Levering van product was perfect zoals gevraagd, en op tijd

Ben heel tevreden en volgende bestellingen komen er zeker!

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

steeds correct, goedgeprijsd en stipte levering

Goede shop, met alles wat je nodig hebt voor muren, plafonds, ed. Prima isolatiematerialen. Correct geprijsd. ;-)

Eenvoudige webshop met een uitstekende levering

Alle producten gevonden en mooi op tijd geleverd.

Steeds de juiste materialen aan de mooie prijs. Ook voor de klantvriendelijk moet je hier zeker zijn

Alles goed te vinden op de website en bij het afhalen ook vriendelijke mensen die met ons hebben meegedacht. Wij hebben gekozen voor zelf afhalen omdat wij de bezorgkosten wel wat ad hoge kant vonden. Maar voor de rest alles in orde.

Alles zoals he5 hoort

Vriendelijk en gedienstig personeel,had een verkeerd product besteld en na een telefoontje wordt dit direct aangepast,proficiat,komt men minder en minder tegen

Excellente marchandise

Conforme á la description et livraison rapide.

snel en goed

Juiste product en snelle levering

Goede service geen lange wachttijden prijs kwaliteit

Degelijk en prijsbewust

Supervlotte levering, degelijk materiaal tegen mooie ptojs

Facilité de commande

Matériel conforme et prix attrayant

20 jours d'attente et toujours pas de livraison

Je me suis présenté à l'enlèvement le mardi 18 comme prévu et la commande n'était pas disponible. Elle ne l'est toujours pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles gaat geweldig!

De prijs was een stuk goedkoper dan in andere winkels. De service was ook uitstekend. Ik zal zeker verder samenwerken.

zeer vlotte service

duidelijke info, makkelijk besteld en opgehaald

Niet geleverd op gevraagde datum en zelf moeten gaan halen in een ander magazijn om op tijd te hebbe

Meer dan een week na de voorziene datum was het materiaal nog niet geleverd. Om het materiaal op tijd te hebben ben ik het zelf gaan halen in een ander magazijn op meer dan een uur rijden.

gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Bestelling was vlot te plaatsen. Datum van levering ook makkelijk te bepalen. Dag op voorhand telefoontje van levertijd. Dag van de levering perfect op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke chauffeur en vlotte levering.

Produits conforme

Produits conforme à la commande passée et tout de stock

isolant pour grenier.

matériel et service parfait. À recommander

Livraison au top

Livraison au top , commande complète , livreur très sympa . Un petit plus serait une tranche horaire pour la livraison Je recommande

Alles prima verzorgd en zoals afgesproken

Alles online besteld en in Ranst afgehaald zoals afgesproken. Als je vragen hebt wordt je telefonisch direct geholpen. Prima ervaring voor ons.

snel,soepel en netjes

Eerst kreeg ik een telefoon om af te stemmen, nadien de levering: snel en tijdig. Geen enkele opmerking

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.