Professionalism

Extrêmement réactifs, en plus avec des erreurs de ma part sur la commande, Merci

top service! top delivery!

je recommande leur service! parfait, à l'heure, et super sympa!

Beter wordt het niet

Vlotte bestelprocedure, levering op afhaalpunt zoals voorzien, super vriendelijke bediening. Uiteraard topkwaliteit tegen leuke prijs. Een aanrader dus.

Vlotte bestelling,prima service en perfect op tijd geleverd

Alles verliep zeer vlot. Materiaal prima ingepakt en op afgesproken datum geleverd.

Heel vriendelijk en behulpzaam

goed verdergeholpen en de nodige informatie verstrekt

goede ervaring, nodige informatie bij producten die nieuw waren voor mij werden voldoende verstrekt, producten van een goede kwaliteit, minpuntje was dat de bestelde niet aanwezig waren op de vooropgestelde dag maar 2 dagen later.

Rien à dire de négatif

Très bonne expérience pour une première fois, tout était rapide, efficace, de la commande à la livraison tout c'est bien passé, bon suivi de la commande et de la livraison.

Correcte prijzen

Correcte prijzen en snel geleverd.

Duidelijke website, goede prijzen, heel snel beschikbaar voor afhaling in de door mij gekozen vestiging waar ik heel vriendelijk werd ontvangen en mijn bestelling vlotjes aan onze auto werd afgeleverd.

zelden zo een onbeschofte bezorger meegemaakt

De kwaliteit van een product bestaat uit het werkelijke product en de dienstverlening rondom dit product. Het bestel proces verliep vlot en duidelijk, vlotte verzending tot dat punt geen aanmerkingen. Tot de bezorger voor ons pad kwam en MENEER kon niet parkeren en met de pallet truck tussen de auto's door. Het ging om 12 stuks metalstuc en 8 gipsplaatjes. Na 1 uur lang grote boze woorden rusie maken en intimidatie hebben we de 'bezorger' heengestuurd. Er was niet mee te beginnen. We hebben verzocht de koop te annuleren maar tot op heden alleen woorden maar nog geen terug betaling. We zijn inmiddels 2 weken verder. HET IS EEN GROF SCHANDAAL

Snel en voor een goede prijs

Afhaling was snel en perfect.

Entretien Mortex

Très bon produit. Permet de garder le mortex comme à l'origine

Très professionnels

Très professionnels

Parfait

Bon choix de matériaux et livraison rapide. Le livreur a déposé les matériaux au plus près de mon chantier.

Snel, makkelijke en goed advies

Makkelijk online bestellen en snel beschikbaar in het afhaalpunt. Afhaalpunt is ook een winkel met veel inventory en goede advies.

Besteld via internet, afhaling verliep vlekkeloos.

Beste oplossing op de markt

Prijs- kwaliteit: TOP!

Perfect levering en bestelling tijdig klaar

Geen enkele opmerking

Perfecte service

Via internet besteld, duidelijke communicatie en vlot verlopen afhaling. Ook de prijzen zijn zeer scherp!

Alles mooi geleverd op tijd.

alles zoals besteld

Een shop zoals het hoort.

Groot assortiment. Gemakkelijk te bestellen. Vriendelijke medewerker.

Super service

Très professionnel

Snel klaargezet, scherpe prijs

Parfait

Livraison dans les temps, prix correct

Great shop

Delivery in time; greqt prices. All is TOP. Thank you

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.