Goed geholpen

Directe service

livraison parfaite et rapide

objets tels que décrits, livraison rapide. Merci

Satisfait de ma commande

+ Très bon webshop qui propose de très nombreux articles. + Livraison rapide et soignée. -/+ Plus chère que la concurrence mais les articles sont de stock et en quantité suffisante

Super contact, belle réactivité, 1000 mercis!

Un tout grand merci pour votre flexibilité et votre disponibilité !

Offre de prix + commande mais pas de livraison

Nous ne pouvons pas évaluer votre service total, du fait que la livraison n’a pas pu être effectuée en raison du confinement imposé par le gouvernement. Par contre , en ce qui concerne l’offre et commande, nous sommes très satisfaits du professionnalisme et la patience des interlocuteurs surtout Mr Aloo Charles. J’espère qu’il en sera de même lors de la prochaine livraison dès que le confinement sera terminé. Mr Denays Willy ( pour Madame Thirion Micheline de Wavre)

Alles in orde

Verloopt zoals het dient te verlopen. Alles correct.

fijne eerste ervaring bij Afwerkingshop.be

fijne eerste ervaring bij Afwerkingshop.be. Het enige minpunt was ontbrekende communicatie over of mijn betaling (overschrijving) was ontvangen of niet, dus wist ik niet of de levering doorging 24h vooraf. 12u ervoor heb ik wel een email omtvangen met informatie rond de levering. Afwerkingshop heeft geleverd op het minut van het afgesprokende. Heel vriendelijke chauffeur en het materiaal allemaal in order. Niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Binnen 2 manden komt de 2de grotere bestelling voor onze verbouwing. Merci

Super goed

Parfaite!

Commande effectuée en ligne. Livraison dans les trois jours comme prévu avec annonce d'une tranche horaire. Parfait!!!

ok met enkele bedenkingen.

Bij de meeste online-bedrijven ontvang je een E-mail ter bevestiging, maar ook verdere mails/berichten van de afleveraar, zodat je weet waar je bestelling zich bevind. Bij mij was gemeld dat de levering zou plaatsvinden op do 12 maart, en zonder verder bericht gebeurde dit dan op zaterdag 14 maart. Verder geen enkele opmerking.

Snelle en volledige levering. Prima

Topservice

1ste keer besteld. Vlotte service en correct afhandeling.

Helemaal tevreden

Overzichtelijke website. Geleverd op de aangegeven datum 30-45 min voor de levering gebeld dat ze onderweg waren.

Een eerste ervaring en direct een goed gevoel aan over gehouden.

Eerste keer dat ik mijn materiaal hier bestel en zoals afgesproken op de datum die ik heb aangegeven geleverd door een super vriendelijke medewerker. Volgende keer zal ik hier zeker terug mijn bestelling plaatsen.

Très bon service, accueil et livraison.

Matériel de tes bonne qualité. À recommander sans hesiter

Uitstekende service !

Correct en snelle levering ,uitdtekende service 😁

Supersnelle levering in een dag van Belgie naar Nederland.

Mooie site

Graag sneller antwoorden op mails

Top ervaring!

Concurrerende prijzen met goede service. Correcte levering!

Duidelijke webshop, tijdige levering, goede kwaliteit!

Erg tevreden over de eenvoudige workflow van online bestellen tot leveren op hoogte. Ook telefonische service verliep zonder problemen.

Goede service tegen een goed prijs

Beperkt assortiment, maar zeer veel keuze in afwerkingsmaterialen. Gyproc specialist met goede prijzen.

goede prijzen , vlotte levereing

In vergelijking met andere leveranciers, betere website met duidelijke informatie. Goede prijzen en vlotte en correcte levering volgens afspraak.

Bestelde artikelen afgehaald, alles was voorradig al waren mijn betalingsgegevens niet beschikbaar zodat het even duurde eer ik mijn goederen mee kreeg.

Goeie service.

Binnen een paar dagen netjes verpakt aan huis geleverd. Handig.

uitstekende service en betrouwbaar .

Ik heb materiaal aangekocht bij jullie shop voor wanden van Gyproc. Vlugge service en ik heb goede contacten gehad en levering is heel correct geweest met melding van aankomst van het materiaal , het bestuurder van de camionet was heel attent en vriendelijk (BREBER) naam van chauffeur .

71 Vaartdijk

Leuven 3018