Positief

Op tijd geleverd en een perfecte prijs/kwaliteit.

Snelle correcte levering.

Snelle, correcte levering.

Goede en snelle service

Goed !

correcte en vlotte afhandeling

Vriendelijk en behulpzaam personeel in Kermt-Hasselt

UITSTEKEND!

Eerste mailde ik een paar keer met Charles,van wie ik een duidelijke,preciese uitleg kreeg van hetgene ik nodig had.Tijdens de bestelling ervan liep er iets fout,waardoor ik een 2de maal moest bestellen,en mijn korting niet meer kreeg...Daarna nog een probleem om de plaats van afhaling te vinden.Het opgegeven straatnummer bestaat niet!En er wordt niet opgegeven dat het bij SFIC te doen is.Maar in ieder geval,chapeau voor uw bedienden en werkmannen bij de afhaling.Ik ,werd perfect onthaald en bediend ! U mag mij gerust tot uw nieuwe klanten rekenen :-)

perfecte levering

Alles werd geleverd op de afgesproken datum. Er moest gelost worden met een grote vrachtwagen met een kraan onder redelijk moeilijke omstandigheden. Maar de chauffeur was zeer hulpvaardig en bedacht mee allerlei oplossingen om de hele lading bij ons binnen te krijgen. Ook het telefonisch contact bij vragen over de bestelling was prima.

Perfect geleverd en op tijd

Professioneel opgevolgd Er was iets niet op stock en toch is er voor gezorgd dat alles tijdig geleverd is. Super !

Na kantooruren besteld en alles geleverd in de voormiddag 2 dagen later

Zeer snelle levering, Goed verpakt (beschermd tegen regen en wind) De prijs is gunstiger dan bij de lokale doe het zelf zaken. 1 minpuntje: Ik had na een vorige bestelling een kortingscode voor 5€ gekregen. Bij het afrekenen van de bestelling had ik deze ingevuld en er ging 5€ van de totaalprijs af. Het betalen met bankcontact mislukte omdat ik mijn dag limiet overschreed. Ik koos dan voor betalen met kredietkaart, maar kon de kortingscode niet meer gebruiken (bericht dat de code niet geldig was) en heb dus 5€ meer betaald.

Top!!!!!!!!!

Perfecte afhandeling en super service. De chauffeur heeft op voorhand laten weten weten wanneer hij er zou zijn en hij was op tijd! De goederen zijn goed ingepakt en alles is netjes verzorgd. Een aanrader!

Correcte levering

Enige minpuntje: aangegeven dat de levering op vandaag, maandag, mocht gebeuren. Werd de vrijdag ervoor geleverd. Gelukkig konden de buren het pakje in ontvangst nemen. Maar pakket was goed verpakt en correct geleverd

vriendelijke correcte snelle bediening

Telefonisch duidelijke uitleg gekregen van vriendelijke mensen. Die ook dadelijk bekeken hoe we onze levering zo snel mogelijk konden krijgen. Wij waren zeer blij. Levering op juiste dag en compleet aangekregen. Stevig ingepakt tegen dit slechte weer momenteel. Ik zou het aan iedereenn aanraden.

Betrouwbaar

Snelle en vlotte afhandeling. Super vriendelijke chauffeur.

super

goed product, correcte prijs, correcte, tijdige levering Zo moet het zijn, super

Goede en snelle levering

Alles volgens bestelling

Goed werk

Ik heb Producten besteld en na 3 dagen gewoon thuis geleverd goed werk

Heel goedkoop. Kwaliteit is zoals ze beschrijven: heel goed. Werd uiterst snel geleverd voor de deur.

ok

alles wel verlopen

Zeer correcte afwerking bestelling, uitgevoerd door heel vriendelijke medewerkers

Goederen werden 1 dag later aangeleverd dan voorzien, maar ik werd hier op correcte wijze over geïnformeerd. Bij levering bleek de chauffeur zeer vriendelijk en hulpvaardig om mijn moeder even te helpen om de goederen op de juiste plaats te krijgen.

Voldoende

Restitutie na retourzending liet even op zich wachten maar heeft uiteindelijk wel plaatsgevonden.

Snel en correct behandeld

Heel tevreden

Vlotte verwerking en levering.

De bestellingen gingen vlot, de levering verliep zoals afgesproken. (inclusief het seintje vooraf van de chauffeur) Ook heel tevreden over de winkel in Nazareth, vriendelijk en behulpzaam personeel!

Première expérience avec vous et totalement satisfait

Première expérience

Prima kwaliteit en service

Prima kwaliteitsmateriaal. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Goede prijsofferte

Maken correcte afspraak

Snelle levering tegen correcte prijs

Snelle levering, goed ingepakt, prima service en dat alles tegen goede prijs.

71 Vaartdijk

Leuven 3018