Alles naar wens

Goed prijs/service/kwaliteit

Correcte prijzen en een goede service

Keurige vlotte levering

Ook naar Nederland snelle levering.

Correcte prijs, snelle levering

Heel tevreden over de prijs en de levering. Wel 1 minpunt; 2 electriciteitspotjes van Legrand worden niet mee opgestuurd met chauffeur, maar verzonden via Bpost. Postbode komt ook niet aan huis, maar levert rechtstreeks in afhaalpunt. Ecologisch en economisch gezien vind ik dit moeilijk te verantwoorden. Dan had ik liever nog enkele dagen gewacht met de levering zodat alles samen geleverd kon worden.

Alles perfect geregeld

Geen problemen

Correct en snelle levering

Gewoon gemakkelijk, snel en correct.

Très bonne expérience, j'aurai juste voulu être tenu informé de l'horaire de livraison

Le status de la commande disait toujours "en préparation" le jour prévu pour la livraison. J'ai appelé la hotline et on m'a confirmé la livraison le jour même. Tout s'est très bien passé au final, mais je retire une demie étoile pour le "stress" ;-)

volledig volgens afspraak

Netjes en zoals afgesproken geleverd door een uiterst vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Vlotte service

Al moest ik nog 55€ bij levering betalen waar ik niet echt op de hoogte van was. Los daarvan vlotte en goede service.

gewoon fantastisch

goeie afspraak en perfecte levering

super

super

Good service

Everything goes very well with the service. However, the materials were a little bit wet outside when they arrived. Definitely shop here again.

online bestelling

Vlotte bestelling, gemakkelijk te kiezen dag om te laten leveren!

Goede en snelle service

Wij zijn zeer tevreden over de goede en snelle service van Afwerkingshop.be. Wat ons betreft een aanrader.

Prima product zeer goede prijs

Product is van goede kwaliteit prijs is goed enkel de levertijd valt een beetje tegen maar voor de rest een zaak om aantebevelen

Commandé le lundi et livré le mercredi

Tout s’est passé comme prévu

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs en goede verpakking .

top service

zeer gebruiksvriendelijke webshop met zeer uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle materialen.

prijzenkampioen

wat ik zocht was steeds op stock, en afhalen is zo makkelijk

Overzichtelijke website met ruim aanbod

De website is overzichtelijk aan het contact aan de telefoon is vriendelijk en behulpzaam. Wat ik wel miste was een bevestigingsmail van mijn aankoop. Daarnaast zou het ook leuk zijn om via mail op de hoogte gesteld te worden van de status van de bestelling zodat ik weet dat de goederen al dan niet beschikbaar zijn op de geplande dag.

Zeer goede service

Makkelijk te bestellen. Goede info over de ophaaldatum. Hulpvaardige mensen.

Livraison Ok mais 2H de retard

La livraison c'est très bien passée mais le livreur devait arriver entre 11H et 13H, celui-ci n'est arrivé qu'a 15H sans nouvelle de la société si je n'insiste pas au téléphone

Heel goeie snelle correcte service

Vooral de calculator was superhandig. Zo wist je meteen welk materiaal je nodig hebt

Over de ganse lijn zeer te vreden

De service en info dat je krijgt is super. De levering van de producten ging ook zoals afgesproken. Ik ben zeer tevreden.

Correcte prijs. Vlotte levering op zelf gekozen moment.

71 Vaartdijk

Leuven 3018