Eenvoudig om te bestellen en handig om een aflevermoment te kiezen.
Vlotte afhandeling en goede hulp bij afhaling
Matériaux conforme
Super conseils à l'achat de la laine de verre, rien à dire 9/10. Service après vente de qualité .
Cher Patrick, Comme il est ennuyeux d'apprendre que vous avez eu une mauvaise expérience avec votre commande passé. Veuillez nous excuser pour ce désagrément. Entre-temps, nous avons été en contact et sommes parvenus à une solution appropriée. Nous vous souhaitons beaucoup de succès dans vos travaux. Avec mes sincères salutations, Charles Parachementshop
Revue originale
Super conseils à l'achat de la laine de verre, rien à dire 9/10. Ensuite ça se gate : 2h de retard pour la livraison, on doit tél pour avoir des renseignements à trois reprises. Livraison sur le trottoir Ioin de la porte du garage alors qu'il était possible de livrer les 39 rouleaux d'isover plus près, mais bon... Il pleut et heureusement nous sommes deux pour rentrer les rouleaux. Que dire de plus, ça refroidit....
Goede ervaring gehad bij eerste bestelling voor afwerkmaterialen
Alttd vriendelijk en behulpzaam
Goede prijzen moet niet lang op je bestelling wachten. Heb al meerdere bestellingen gedaan en ben nog altijd zeer tevreden
Vlotte levering Vriendelijke chauffeur
Website : Uitstekend Communicatie telefonisch : Onvoldoende Moeilijk bereikbaar op telefoon Na E-mail met mijn vraag en nadien het geven van mijn Gsm-nummer voor contactopname een paar dagen gewacht. Zelf terug gebeld en tweemaal ging men mij terug bellen. Nog steeds niets en uiteindelijk zo besteld Levering : Uitstekend
De vrais professionnels
Goede service, snelle en correcte levering, topmaterialen. Zeer vriendelijke chauffeur bij levering, die me heel goed geholpen heeft. Enig minpuntje: moeilijk telefonisch bereikbaar toen ik een vraag had over de leverdatum.
Overzichtelijke website en vlotte snelle levering volgens afspraak.
Perfect in orde, op tijd geleverd ,mooie plastic rond de artikelen , vb gyproc van 3m , beter dan bij bouwdepot moest daar 35 euro betalen voor wegweppallet nooit meer Geef mij maar afwerkingshop
Bestelling is vlot verlopen, gerief lag klaar voor afhaling zoals het hoort
Goede ervaring met deze website / winkel. Ze hebben een goede prijs. Je kan alles binnen de twee dagen afhalen mits het op voorraad is.
snelle levering na bestelling. Alleen jammer dat je niet kan kiezen of ze in de voor- of namiddag leveren
Ze zorgen voor alternatieven als een bepaald product niet in stock is.
service parfait
Na kleine beschadegingen werd ik tegemoet ge komen door een medewerker en werd er ge excuseert voor de levering. Daarom 4.5 op 5 .
Beste Kevin, Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met het ontvangen van je bestelling. Dit had niet mogen gebeuren. Waarvoor onze excuses. Inmiddels hebben we persoonlijk contact gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We wensen je daarom nog veel succes met de klus. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Revue originale
Kleine beschadegingen van palletten op gyproc te zetten en hoeken beschadigt. Ondersteplaat pallet gyproc gwn nagels door van palet goeie kant omlaag. Leverancier zet maar af waar hij goesting heeft dacht voor corona ik hang een briefje aan de deur bel moest hij niet durven aanbellen waar het moet komen maja natuurlijk alles in de de weg. Ala je geen moeite wil doen dan begint het versleuren want zet het op steentjes ook waar geen transpalt aan kan ook nog is.
Enkel minpuntje bij afhaling ligt het materiaal nog niet klaar per klant
La livraison de la commande était prévue le 14 malheureusement je suis toujours en attente de livraison d une partie de celle-ci
Leveren ander produkt dan we besteld hadden, nemen telefoon niet aan, geven na klachten-mail zelfs geen antwoord!!
Beste, Vervelend om te horen dat u het verkeerde product binnen hebt gekregen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. Waarvoor onze excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben we persoonlijk contact met elkaar gehad waarin we u hebben kunnen helpen met het probleem. Daarom wensen we u nog veel succes met uw klus. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop