eerste kennismaking. Toch een beetje teleurgesteld
Alles was niet voorradig, ondanks dat dit wel zo op de site vermeld stond. Hebben dit ook niet laten weten. Ik was reeds op bestemming toe men het mij vertelde.
Ik wou nog iets uit de winkel meenemen, maar dit mocht niet ivm corona.
Ik had promat platen met rechte hoek besteld, maar heb aba platen gekregen zonder dat men mij hiervan verwittigde. Bovendien waren deze platen reeds zwaar beschadigd (hoeken en kanten gebroken en veel krassen). Jammer genoeg pas gezien toen ik thuis was en het te laat was om terug te keren. jullie sluiten om 15u30.
Bij mijn tweede bezoek bleek nog niet alles aanwezig te zijn, ondanks een telefoontje van jullie dat ik mocht langs komen. Ik heb voor het ontbrekende onderdeel dan maar iets anders meegenomen uit de winkel wat ik kon gebruiken.
Ook de vraag gesteld waarom ik aba Promat-platen heb gekregen. Volgens de persoon achter de toog zouden jullie geen rechte Promat-platen verdelen. Waarom staan ze dan op de site?
Verder wil ik nog meedelen dat de gipsplaatschroeven van Gyproc teleurstellend zijn. Ik had er nog van een vorige bouw liggen (ander merk) welke veel gemakkelijker zijn in omgang.
zou ik vrienden aanbevelen. Ja, maar zeg er wel bij goed op te letten wat je meekrijgt in goede staat is en wel degelijk hetgeen je besteld hebt.
Met vriendelijke groet,
Claude